Vankka teknologia tukee korkeakoulujen kyberturvallisuuskoulutusohjelmia

Massachusetts Bay Community Collegen Cybersecurity Education -keskuksessa suojattu virtuaaliympäristö on elintärkeä henkilökohtaiselle ja etäoppimiselle, keskuksen johtaja Shamsi Moussavi ja yliopiston tietohallintojohtaja Michael Lyons sanovat. Valokuva Shawn Henry.

Tämä lähestymistapa on välttämätön etäopiskelijoiden tukemiseksi.

“Heillä on kyky työskennellä missä tahansa. Pilven saatavuuden ansiosta he voivat työskennellä kyseisessä verkossa milloin tahansa, päivällä tai yöllä”, hän sanoo. Yliopisto käyttää VMware vSphereä ja opiskelijat asentavat VMware Workstationin kannettavilleen.

Tämä puolestaan ​​antaa kaikille opiskelijoille mahdollisuuden saada käytännön kokemusta kyberpuolustuksen työkaluista ja tekniikoista.

“Jos opetan kynätestausta, pyydän oppilaita luomaan pienen hyökkäys-loukkausverkon omille tietokoneilleen”, hän sanoo. VMwaren avulla “heillä on ehkä kolme tai neljä konetta ja Windows-palvelin, ja ne voidaan kaikki liittää verkkoon, jotta ne voivat yrittää hakkeroida toisiaan. Jos he räjäyttävät jotain, he voivat aina palata tilannekuvaan vSphere-puolella.”

Myös Syracuse Universityssä virtualisointi tukee etäoppimista. “Meillä on avoimet tietokoneklusterit virtuaalikoneita varten, jotka toimivat pilvessä tai erikoispalvelimilla yliopiston palvelinkeskuksessa”, sanoo professori Shiu-Kai Chin.

“Meillä on Dell Blade -palvelimia ja Applen työasemaklustereita, ja opiskelijat työskentelevät hyväksyttyjen kannettavien tietokoneiden parissa, yleensä huippuluokan Dell-koneissa, joissa on käyttöjärjestelmä ja prosessori, jotka pystyvät ajamaan virtuaalikoneita ja joissa on tarvittava muisti, tarpeeksi RAM-muistia ja kiintolevytilaa – luultavasti 12 keikkaa. RAM-muistia ja vähintään 500 gigatavua joko solid-state- tai kiintolevyasemaa”, Chin sanoo.

LUE LISÄÄ: Kuinka immersiivistä oppimista voidaan käyttää hybridiluokkahuoneissa?

Päivitetyt fyysiset laboratoriotilat toistavat tosimaailman skenaarioita

Vaikka monet koulut haluavat tukea etäopiskelijoita, henkilökohtainen koulutus jatkuu, ja kun kyse on kyberistä, fyysiset tilat ovat tärkeitä. Rose Statessa on kyberturvallisuuskoulutuskeskus, ja San Bernardinossa on myös fyysinen laboratorio.

MassBayn ohjelmaan kuuluu myös fyysinen tila, jonka tavoitteena on luoda uudelleen teknologia, jota opiskelijat kohtaavat yritysympäristössä.

”Saamme kutsua sitä kytkimeksi, mutta kun katsot sitä, siinä on emolevy, siinä on kiintolevy ja siinä on muistia. Se suorittaa todella erityistä sovellusta. Laboratoriossa he voivat murtaa osan teknologiaan liittyvästä mystiikkasta. Se murtaa nämä esteet, Lyons sanoo.

Koulu sai äskettäin 1,2 miljoonan dollarin National Science Foundationin apurahoja opiskelijoiden oppimisen tukemiseksi. Lähes puolet rahoituksesta “auttaa meitä luomaan kyberalueen, virtuaalisen ympäristön, joka on turvallinen ja jonka avulla opiskelijat voivat harjoitella kyberturvallisuusharjoituksia vaikuttamatta muihin verkkoihin”, sanoo Kyberturvallisuuskoulutuskeskuksen johtaja, professori Shamsi Moussavi. Mass Bay. Ciscon kytkimet ja Dellin palvelimet tukevat näitä harjoituksia, hän sanoo.

Leave a Comment