Uusi Doctor Who -tähti on Sex Education -näyttelijä Ncuti Gatwa

Kirjoittanut The Associated Press

Ncuti Gatwa ottaa vaipan Jodie Whittakerilta “Doctor Who” -ohjelmassa, BBC ilmoitti 8. toukokuuta lopettaen spekulaatiot ikonisen Time Lordin seuraavasta uudestisyntymisestä.

“Joskus lahjakkuus kävelee ovesta sisään ja se on niin kirkasta, rohkeaa ja loistavaa, seison vain peloissani ja kiitän onnekkaita tähtiäni”, palaava showrunner Russell T. Davies sanoi lähetysyhtiön tiedotteessa. “Ncuti häikäisi meidät, tarttui tohtoriin ja omisti ne TARDIS-avaimet sekunneissa.”

Gatwa, jonka etunimi lausutaan SHOO-tee, esiintyy tällä hetkellä Netflixin lukion komediadraamassa “Sex Education” kuohuvana Eric Effiongina, joka on avoimesti homo, mutta kotoisin erittäin uskonnollisesta perheestä.

Ruandassa syntynyt, Skotlannissa kasvatettu Gatwa, 29, on ensimmäinen musta näyttelijä, joka johtaa olennaista brittiläistä scifi-ohjelmaa, mutta hän ei ole ensimmäinen musta tohtori – Jo Martin on näytellyt ”Fugitive Doctoria” useissa jaksoissa. .

Whittakerista tuli 13. tohtori – ja ensimmäinen nainen, joka näytteli keskusgalaksihyppelyä, maan ulkopuolista Time Lordia, joka uusiutuu uusiksi ruumiiksi – vuonna 2017, kun hän otti tehtävän Peter Capaldilta. Hänen viimeisen “Doctor Who” -jaksonsa odotetaan ilmestyvän myöhemmin tänä vuonna.

“Doctor Who” -elokuvan alkuperäinen esitys ulottui vuodesta 1963 vuoteen 1989. Sen jälkeen kun esitys elvytettiin vuonna 2005, Doctoria ovat näytelleet Christopher Eccleston, David Tennant ja Matt Smith Capaldin ja Whittakerin lisäksi. Muut tähdet, kuten Karen Gillan ja Billie Piper, ovat tehneet nimensä ohjelmassa tohtorin “seurana”.

”Tämä rooli ja esitys merkitsee niin paljon monille ympäri maailmaa, mukaan lukien minä ja jokainen uskomattoman lahjakas edeltäjäni; he ovat käsitelleet tätä ainutlaatuista vastuuta ja etuoikeutta äärimmäisen huolellisesti. Teen kaikkeni tehdäkseni samoin”, tiedotteessa lainattiin Gatwa, joka kuvaili tunteitaan “sekoitukseksi syvästi kunnioitettua, enemmän kuin innoissaan ja tietysti hieman peloissaan”.

Gatwan toimikauden alkamisen lisäksi ensi vuosi merkitsee myös Daviesin paluuta “Doctor Who” -sarjaan yli vuosikymmenen poissaolon jälkeen.

“Russell T. Davies on melkein yhtä ikoninen kuin tohtori itse, ja hänen kanssaan työskentely on unelmien täyttymys”, Gatwa sanoi.

Käsikirjoittaja ja tuottaja ajoi uudelleenkäynnistystä vuoteen 2009 asti, ja hän on tällä välin työskennellyt ohjelmissa, kuten “A Very English Scandal” ja “It’s A Sin”. Hän lupaa “upeaa” vuotta 2023.

“Toisin kuin lääkärillä, minulla saattaa olla vain yksi sydän, mutta annan kaiken tälle esitykselle”, Gatwa lisäsi.

Auta meitä Jatka tarinamme kertomista ja liity AFRO-perheeseen jäseneksi – tilaajat ovat nyt jäseniä! Liittyä seuraan tässä!

Leave a Comment