Urapainotteinen korkeakoulutus ajaa Keskirannikolla | Vieraiden kommentti | Liiketoimintaa

Pääsy kandidaatin tutkintoon ja erikoiskoulutukseen on keskeinen rannikolla asuville. Vuonna 2021 Glenn Morris (Santa Maria Valleyn kauppakamarin presidentti ja toimitusjohtaja) julkaisi artikkelin Santa Maria Timesissa paikallisiin kandidaattiohjelmiin pääsyn vaikutuksista.

Morris kirjoitti, että “Monien ensimmäistä kertaa korkeakouluopiskelijoiden on tehtävä töitä koulua käydessään elättääkseen itsensä ja perheensä. Työssäkäyvät aikuiset, jotka haluavat kehittää ammattitaitoaan työelämässä etenemiseen, eivät voi muuttaa koulua muualle kuin kotoa.” Hyvä uutinen on, että monet instituutiot työskentelevät vastatakseen yhteisön tarpeisiin, jotka Glenn Morris kaunopuheisesti korosti. Yliopistoja, jotka tarjoavat kandidaatin tutkintoja tai korkeampia korkeakouluja, joiden kampukset sijaitsevat Santa Marian ja San Luis Obispon metroalueiden välissä, ovat:

• UMass Global (kandidaatin, maisterin, tohtorin tutkinnot)

Mahdollisille opiskelijoille on tärkeää ymmärtää, että jokaisella oppilaitoksella ja organisaatiolla on oma ainutlaatuinen erikoisuutensa. Esimerkiksi Laurus College sopii erinomaisesti opiskelijoille, jotka työskentelevät kokopäiväisesti ja etsivät urakeskeistä koulutusta. Laurus Collegen kandidaattiohjelmat yhdistävät verkkotunnit henkilökohtaiseen opiskelijatukipalveluihin sekä joustaviin aikatauluvaihtoehtoihin liiketoiminnan, digitaalisen taiteen ja tietokoneanimoinnin, IT- ja verkkojärjestelmien sekä verkkosuunnittelun ja -kehityksen aloilla. Laurus College käynnisti vuonna 2021 myös uuden äänituotannon kandidaatin tutkinnon.

Muut koulut tarjoavat myös hybridi- ja verkkooppimismalleja oppilaiden tarpeisiin. UMass Globalissa (entinen Brandman University) monet kurssit opetetaan verkossa kerran viikossa kampuksella. Lisäksi UMass Global MyPath tarjoaa osaamispohjaisen, omatoimisen ohjelman, josta on apua työssäkäyville aikuisille. Tässä ohjelmassa painopiste on “kompetenssipohjaisen koulutuksen (CBE) tutkinnot on suunniteltu auttamaan sinua vähentämään aikaa, joka kuluu jo hallittuihin käsitteisiin ja keskittymään aukkojen paikkaamiseen.” MyPath sisältää erikoistuneet pääaineet, kuten Supply Chain Management, Data Science ja Marketing. Yhteensä UMass Globalissa on yli kolmekymmentä akkreditoitua kandidaattiohjelmaa, joista opiskelijat voivat valita.

Toinen korkeakoulu, joka tarjoaa laajan valikoiman erikoisohjelmia ja tutkintotarjontaa, on La Vernen yliopisto. Yli 45 vuoden ajan La Vernen yliopiston Vandenbergin kampus on “palvelnut Vandenbergiin sijoitettuja armeijan jäseniä ja ympäröivää yhteisöä tarjoamalla nopeutettuja koulutusohjelmia joustavassa, sotilasystävällisessä oppimisympäristössä.” Nykyään Central Coastin opiskelijoilla on valittavana useita vaihtoehtoja, jotka sisältävät kaiken nopeutettuista kursseista verkko- ja hybridimalleihin. Kaikkiaan La Vernen yliopisto tarjoaa yli viisikymmentä perustutkintoa pääaineenaan maisterin- ja tohtorintutkinto-ohjelmien lisäksi.

AT Still Universityn College for Healthy Communities Santa Mariassa avattiin vuonna 2020. Äskettäin akkreditoitu kampus on Central Coast Physician Assistant Program (CPAP) kotipaikka. ATSU-ohjelmat tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden saada “kliinistä kokemusta monenlaisten potilaiden diagnosoimiseksi ja hoitamiseksi”. ATSU:n presidentin, tohtori Craig Phelpsin mukaan “Kalifornian Santa Marian kampuksen tulevaisuuden ohjelmia kehitetään vastaamaan terveydenhuolto- ja työvoimatarpeita lääketieteellisesti alipalvelutuotteissa yhteisöissä.” ATSU:n Santa Maria -kampuksella on myös kliinisiä simulaatiohuoneita ja muita resursseja, jotka täydentävät tiimipohjaisia ​​oppimismenetelmiä.

Santa Marian työvoimakoulutuskeskus tarjoaa ainutlaatuisen, tehokkaan koulutuspolun |  Chamber Spotlight

San Luis Obispo College of Law omaksuu myös virtuaalisen oppimisen joustavuuden tarjoamalla hybridi- ja etäkursseja, joissa painotetaan käytännön taitoja. Vaikka perinteisillä lakikouluilla on asuinkoulutusohjelmia, San Luis Obispo College of Law oli “yksi kahdesta ensimmäisestä Kalifornian akkreditoidusta lakikoulusta, jotka hyväksyttiin tarjoamaan erillinen hybridi-verkko-JD-ohjelma, ei hätäreaktiona äskettäiseen koronaviruskriisiin, vaan enemmän. kuin kolme vuotta sitten osana suunniteltua ohjelman laajennusta.” Tämän seurauksena tämä auttaa opiskelijoita, joilla ei ole varaa liikkua tai joilla ei ole aikaa matkustaa tavallisille tunneille. San Luis Obispo College of Law innovoi tapaamme ajatella lakikoulusta ja auttaa valmistamaan lainopillisia ammattilaisia ​​yhteisössä.

Vuonna 1901 perustetulla Kalifornian ammattikorkeakoululla (Cal Poly) San Luis Obispossa on pitkä historia koulutuksen huippuosaamisesta. Cal Poly tarjoaa “yli 150 korkeakoulututkintoa pääaineena ja sivuaineena sekä yli 50 jatko-ohjelmaa”, joista monet ovat urakeskeisiä. Perustutkinto-opiskelijat, kuten viini ja viininviljely, maatalousliiketoiminta, meijeritiede, meritiede ja virkistys, puistot ja matkailu, auttavat valmistamaan opiskelijoita paikalliseen uraan. Cal Polyn panostus kokemukselliseen oppimiseen ja yrittäjyyteen ruokkii myös alueemme työvoiman kehitystä.

Kalifornian keskusrannikon kasvaessa myös sen kandidaatin tutkinnon suorittaneiden työntekijöiden tarve kasvaa. Glenn Morrisin mukaan “paikalliset yrittäjät ovat yhtä mieltä siitä, että kandidaatin tutkintojen on oltava paikallisesti saatavilla.” Onneksi Keskirannikolla on koulutusmahdollisuuksien ajoverkosto, joka tukee korkeakoulutusta kaikilla tasoilla! Nämä laitokset ja organisaatiot pyrkivät palvelemaan yhteisön tarpeita ja valmistamaan opiskelijoita alueen työhön.

Laurus Collegen työvoima- ja talouskehitysjohtajana uskon, että paikallisten työnantajien ottaminen mukaan tähän prosessiin neuvonantajina. Glenn Morris ilmaisi kaunopuheisesti yritysten omistajien tunteet näkemään koulutetumman työvoiman ja kandidaatin tutkinnon suorittaneiden työntekijöiden tarpeen. Ymmärtämällä alueen muuttuvat tarpeet paikalliset korkeakoulut voivat parhaiten valmistaa opiskelijoita työhön, joka on tarjolla tänään – ja tulevaisuudessa!

Dr. Karen Edwards on Laurus Collegen työvoima- ja talouskehitysjohtaja. Tämä sarake on kopioitu yhteistyössä Santa Maria Valleyn kauppakamarin kanssa.

.

Leave a Comment