UCLA:n dekaani Jennifer Mnookin nimesi UW-Madisonin seuraavaksi kansleriksi | korkeampi koulutus

University of Wisconsin Board of Regents on valinnut Jennifer Mnookinin seuraavaksi kansleriksi johtamaan UW-Madisonia.

Mnookin, Kalifornian yliopiston Los Angelesin lakikoulun dekaani, hyväksyttiin yksimielisesti UW-Madisonin 30. kansleriksi, Regents sanoi maanantaina antamassaan lehdistötiedotteessa. Hänen nimityksensä astuu voimaan elokuussa. 4.

Mnookin sanoi lausunnossaan olevansa “todella innoissaan tästä mahdollisuudesta johtaa UW-Madisonia”.

“Ihailen syvästi UW-Madisonin kaksinkertaista sitoutumista koulutuksen saatavuuteen ja tutkimuksen huippuosaamiseen sekä sen tehtävää palvella ja edistää valtiota kokonaisuutena”, Mnookin sanoi. “Olen sekä nöyrä että kiitollinen luottamuksesta, joka erityishallintokomitea ja valtionhoitajat näkyvät minussa.”

Karen Walsh, valtionhoitajan varapresidentti ja liittokanslerin etsintäkomitean puheenjohtaja, sanoi, että Mnookinin “intohimo julkiseen korkeakoulutukseen, hänen näkemyksensä sen tulevaisuudesta ja sen kohtaamat ratkaisevat haasteet olivat niin vaikuttavia”.

Ihmiset lukevat myös…

“Johtajan valinta lippulaivallemme on yksi tärkeimmistä tehtävistä, joita valtionhoitajat voivat kohdata”, Walsh sanoi. “Olimme onnekkaita saadessamme avun erinomaisesta hakukomiteasta ja arvokkaasta kampuksen osallistumisesta, jotka molemmat olivat ratkaisevia prosessin kannalta. Dean Mnookin on yhteistyökykyinen, visionääri johtaja, jolle opiskelijoiden menestys ja Wisconsin-idea ovat ensiarvoisen tärkeitä.”

Mnookin vietti viimeiset 17 vuotta opettaen lakia UCLA:ssa, joista viimeiset kuusi vuotta oikeustieteen korkeakoulun dekaanina. Ennen muuttoaan Kaliforniaan vuonna 2005 hän opetti Virginian ja Harvardin yliopistossa.

Hän suoritti kandidaatin tutkinnon yhteiskuntatieteissä Harvardista, oikeustieteen tutkinnon Yalesta ja tohtorin tutkinnon luonnontieteissä Massachusetts Institute of Technologysta.

Mnookin oli viiden finalistin joukossa, jotka vierailivat kampuksella, tapasivat kampuksen virkamiehiä ja vastasivat kysymyksiin julkisilla foorumeilla aiemmin tässä kuussa. Muita finalisteja olivat Pittsburghin yliopiston provosti Ann Cudd; Marie Lynn Miranda, Notre Damen yliopiston tilastoprofessori ja entinen provosti; Daniel Reed, Utahin yliopiston tietojenkäsittelytieteen professori ja entinen provosti; ja John Karl Scholz, UW-Madisonin pappi.

Finalistit selvisivät hakijajoukosta, jossa oli 37 ehdokasta. Heistä 16 ilmoitti olevansa värikäs henkilö ja seitsemän oli naisia ​​järjestelmän tietojen mukaan, jotka toimitettiin vastauksena Wisconsin State Journalin tietuepyyntöön.

Eroava kansleri Rebecca Blank lähtee tänä kesänä Northwestern Universityn rehtoriksi. Hänen viimeinen päivänsä on 31. toukokuuta.

Scholz, ainoa kansleri finalisti tällä hetkellä UW-Madisonin kanssa, ottaa väliaikaisen kanslerin roolin Blankin lähdön jälkeen ja Mnookinin ensimmäiseen päivään asti.

Tämä tarina päivitetään.

UW-Madisonin kansleri finalisti Marie Miranda tukee taloudellista joustavuutta ja monimuotoisuutta

toimittajan valinta parhaat tarinat

Miranda, entinen Notre Damen provosti, sanoi työskentelevänsä monimuotoisuuden lisäämiseksi ja puolustavansa UW-Madisonin auktoriteettia.

UW-Madisonin kansleri finalisti Ann Cudd näkee mahdollisuuden laajentaa tutkimusta

toimittajan valinta parhaat tarinat

Cudd sanoi käsittelevänsä myös pääsyä, rekrytointia, poliittista jakautumista ja heikkenevää julkista tukea korkeakoulutukselle koskevia kysymyksiä.

UW-Madisonin kansleri finalisti Jennifer Mnookin pyrkii edistämään monimuotoisuutta

toimittajan valinta parhaat tarinat

Mnookin sanoi, että UW-Madisonin monimuotoisuuden, tasapuolisuuden ja osallisuuden varmistamiseksi on tehtävä enemmän.

UW-Madisonin kansleri finalisti Daniel Reed sanoo, että yhteistyö on avainasemassa

toimittajan valinta parhaat tarinat

Akateemisista ja yritysmaailmasta saatujen kokemusten perusteella Reed sanoi käyttävänsä tilaisuutta auttaakseen UW-Madisonia “määrittelemään korkeakoulutuksen tulevaisuutta”.

.

Leave a Comment