Tennesseen pelaajat mainostavat ohjelman kulttuuria katalysaattorina offseason-työlle

Ehkä tärkeämpää kuin mikään peli, jonka Tennessee voitti kentällä ensimmäisen toimintavuotensa aikana Josh Heupel ja hänen valmennushenkilöstönsä oli ohjelman kulttuurin perustaminen. Prosessi tuotti konkreettisia tuloksia jo viime syksynä, kun Vols pelasi niin kuin pelasi ja kilpaili useammin lauantaisin, varsinkin kauden ensimmäisen kuukauden jälkeen. Se tuottaa edelleen osinkoja myös tällä offseasonilla, sillä vuonna 2021 rakennettu perustus tarjoaa pelaajille ponnahduskohdan ja katalysaattorin heidän offseason -työhönsä.

Tammikuun lopulla vaikeissa olosuhteissa palkattuaan Heupel kertoi, kuinka hänen perimä tiimi korosti vastuullisuuden ja yhteyden lisäämisen merkitystä ohjelmassa. Se oli kaksi elementtiä, jotka he tunsivat puuttuneen edellisen valmennusryhmän aikana. Ne muuttuivat painotuksiksi Heupelille ja hänen henkilökunnalleen ensimmäisen offseason aikana, ja pelaajat näkivät nämä sanat toiminnan tukemana ja sisäänosto kasvoi pikkuhiljaa, varsinkin kun menestys kentällä innostaa sitä entisestään.

Se on uusi joukkue tällä välikaudella, kun Vols työskentelee kohti vuotta 2022, mutta sama kulttuuri säilyy, kun uusia johtajia ilmaantuu, uusia pelaajia tulee ja kaikki työskentelevät kohti samoja tavoitteita tulevalla kaudella.

Christian Charles (Kuva: Andrew Ferguson / Tennessee Athletics)

“Kulttuuri on mielestäni todella vain tiivistynyt siihen, että jokainen tekee mitä heidän kuuluukin tehdä ja on vain toveruutta”, toisen vuoden puolustava back Christian Charles sanoi yhden Tennesseen kevään harjoituksen jälkeen. ”Mielestäni se on suurin ero, pelkkä toveruus tiimistämme. Voin katsoa vasemmalle ja oikealle ja tietää, että se on veljeni ja tunnen hänet todella. Luulen, että se olisi suurin asia. Meistä kaikista tuli juuri hyvin läheisiä yksikkönä. Pystymme pitämään toisiamme enemmän vastuullisina, ja se on erittäin iso asia.

Kaikkien vuoden takaisten muutosten keskellä vallitseva epävarmuus on vaihtunut sellaiseen, jossa odotukset ovat selkeät. Volsit tietävät, mitä valmentajat odottavat, ja pelaajilla on jonkin verran itsehallintoa sen suhteen, miten ja milloin he työskentelevät. Pelaajat sanovat, että ilmapiiri on suotuisa tulla Anderson Training Centeriin ja tehdä kovasti töitä, vaikka Heupel ja valmentajat yrittävät pitää asiat kevyenä satunnaisilla joukkue- tai asemaryhmien rakennusretkillä.

“Olen erittäin mukava nyt”, sanoi juniori puolustava takla Omari Thomas. “Tulemme viime vuonna, uusia valmentajia, uusia pelaajia tulossa – kaikki todella yrittävät löytää paikkansa. Nyt olemme olleet järjestelmässä vuoden, kaikki tietävät tehtävänsä. Kaikki tietävät, mitä henkilöstön valmentajat odottavat, ja teemme edelleen mitä teemme. Nyt kaikilla on mukavaa, kaikki ovat valmiita tekemään töitä, kaikki ovat vain iloisia saadessaan olla täällä.”

Pelaajilta täytyi varmasti tehdä sisäänosto, jotta kulttuurin perusta viime kaudella vakiintui, mutta pari joukkueen veteraania kiitti valmennushenkilökuntaa roolistaan ​​sen luomisessa.

”Minusta tuntuu, että se on vakautta. Tiedät mitä saat näiden tyyppien kanssa”, vanhempi puolustaja Roman Harrison sanoi. ”Päivittäin he haluavat sinun antavan kaikkesi, koska he aikovat antaa parhaansa, ja se on odotus. Ja sen pitäisi olla mille tahansa joukkueelle, mutta täällä se on enemmän kuin perhekulttuuria, ja kun siihen tuodaan nuoria miehiä, heidän on helpompi asettua sisään, kehittyä ja vain kasvaa mieheksi ja jalkapalloilijaksi. ”

Hänen kuudennen kauden Tennesseessä, super-vanhempi tiukka pää Princetonin fani pelaa kolmannessa eri valmennusryhmässä.

“Se on ehdottomasti kulttuurin muutos, vain kaverit haluavat olla täällä, kaverit, jotka haluavat tulla kilpailemaan, pelata palloa ja parantua”, hän sanoi. ”Me kaikki yhdessä tiiminä työnnämme toisiamme ollaksemme parhaita ja kilpaillaksemme kansallisesta mestaruudesta tänä vuonna. Aiomme vain kilpailla. Aiomme jatkaa, ja kulttuuri on ehdottomasti muuttunut Coach Heupin myötä. Loistava valmentaja, ja hän varmasti johtaa tätä oikeaan suuntaan.

Kulttuuri on myös osoittautunut houkuttelevaksi rekrytoijille. Fuksi puolustava linjamies Jordan Phillips tuli Tennesseen pelaamaan puolustuslinjan valmentajana Rodney Garner, mutta hän totesi myös “veljeyden” pelaajien keskuudessa, mikä houkutteli hänet Volsiin. Se, mitä hän näki mahdollisena, ei ollut myöskään vain esittelyä varten, sillä hän mainitsi vanhemmat joukkuetoverinsa, kuten Thomasin, Harrisonin, Elijah Simmons ja jopa linebacker jeremy banks tarjota hänelle valmennusta – useat valmentajat ja pelaajat kevään aikana totesivat, kuinka paljon vertaisvalmennusta joukkueessa oli harjoituksissa – ja muuta apua, jota hän tarvitsee.

“Yksi asia, jonka sanoisin todennäköisesti, on, että suosikkini on vain veljeys ohjelmassa”, Phillips sanoi. ”Se on hämmästyttävää, eikä se ole mitään sellaista, mitä olen (olen) nähnyt ennen. Se on todella hyvä ja siitä minä todella nautin, vain veljeskunta, ja tiedän, että jos tarvitsen apua pienimmässäkin asiassa, joku voi auttaa minua siinä tiimissä, vaikka he eivät edes tuntisi minua. Se on todellakin suosikkiosani.”

Leave a Comment