Professorit pelkäävät, että uusi vakinainen laki vahingoittaa Floridan koulutuksen laatua

UF:n professorit ovat huolissaan senaatin lakiehdotuksesta 7044, uudesta lakiehdotuksesta, jonka mukaan instituutin johtokunta voi vaatia toimikauden jälkeisiä tarkastuksia viiden vuoden välein. Govt. Ron DeSantis allekirjoitti lain 19. huhtikuuta; se tulee voimaan 1. heinäkuuta.

Yliopistossaan vakituisen työsuhteen saaneita vakinaisia ​​professoreita ei saa ilman syytä irtisanoa ennen kuin he päättävät lähteä omasta tahdostaan. Hessy Fernandez, UF:n strategisen viestinnän johtaja, kirjoitti sähköpostissa, että laki ei vaikuta siihen, mikä määrittelee toimikauden, eikä luo kiinteää järjestelmää toimikauden jälkeistä tarkistusta varten. Pikemminkin se ehdottaa, että johtokunta voi halutessaan kehittää säännöksiä toimikauden jälkeisestä tarkastelusta, hän kirjoitti.

Yliopisto tarkastelee toimikauden jälkeistä arviointiprosessiaan sen jälkeen, kun johtokunta on antanut suosituksia sen tekemiseksi, hän kirjoitti.

Anna Peterson, 58-vuotias UF:n uskonnonprofessori, sanoi, että professoreille ei makseta tai arvosteta tarpeeksi, jotta he voisivat jäädä paikkaan, joka ei anna heille tarpeeksi tunnustusta.

“Teemme sen, koska rakastamme sitä”, Peterson sanoi. “Emme tee sitä, koska tienaamme miljoona taalaa vuodessa.”

Peterson sanoi, että kollegat ja opiskelijat arvioivat jatkuvasti vakinaisia ​​professoreita, ja hän täyttää vuosittain noin 15 sivun mittaiset toimintaraportit.

“Olen jo arvioitu”, hän sanoi. ”Kyse on siinä, että lainsäädäntö ei valvo minua. Ja minua ei arvostele Ron DeSantis, joka ei ymmärrä tutkimustani ja opetustani eikä ymmärrä toimikauden merkitystä.”

Peterson korosti akateemista vapautta, jonka toimikausi antaa professoreille. Hän sanoi, että virka-aika antaa hänelle itseluottamusta käsitellä vaikeita aiheita ilman pelkoa rangaistuksesta.

Stephen Craig, 73-vuotias valtiotieteen laitoksen professori, tietää, ettei hän aio opettaa viiden vuoden kuluttua, mutta myönsi, että laki saattaa aiheuttaa ongelmia, ellei sitä valvota ja säännellä tarkasti.

“Kun otetaan huomioon, mistä laki tuli ja sitä tukeneiden ihmisten sanat, mielestäni meillä on melko paljon huolestuttavaa”, Craig sanoi.

Hän sanoi, että lakia voidaan käyttää oikeistolaisena aseena. Hän sanoi pelkäävänsä, että professoreita voidaan rangaista, koska he eivät ole konservatiivisia. Craig sanoi, että nämä olosuhteet voivat vahingoittaa yliopiston kykyä rekrytoida lisää professoreita.

“Ei ole epäilystäkään siitä, että Floridan yliopistolla on vaikeuksia houkutella ja pitää hyvä tiedekunta”, Craig sanoi. “Ihmiset eivät vain halua tulla tänne näissä poliittisissa olosuhteissa.”

Nautitko lukemastasi? Hanki The Alligatorin sisältö postilaatikkoosi

Hän sanoi, että professorien ei pitäisi olla huolissaan arvioinnista, jos he ovat tehneet työnsä ja pysyneet tuottavina. Jotkut vakinaiset professorit eivät ole Craigin mukaan pysyneet yhtä aktiivisina kuin ennen virkakautensa aloittamista. Hän sanoi, ettei hän pelkää objektiivista arvostelua, koska hän on yliopiston aktiivinen tutkija.

Lamiya Kudrati, 21-vuotias valtiotieteen vanhempi, katsoi, että johtokunnan olisi parasta olla puuttumatta asiaan voimakkaasti.

“Mitä vähemmän he puuttuvat professoreihimme, sitä parempi mielestäni”, hän sanoi. “Koska se on vain viisi vuotta, en vain ymmärrä, kuinka se hyödyttää koulua tai professoreita, varsinkaan jos ne joka vuosi tarkistetaan.”

Kudrati huomasi vakinaisten professorien erilaisen lähestymistavan opetukseen verrattuna virkasuhteisiin kuulumattomiin professoreihin ja luennoitsijoihin. Hän sanoi kokemuksensa mukaan, että vakinaiset professorit ovat olleet rennompia, kun taas toiset professorit näyttävät olevan enemmän sivuvaikutuksia.

Vaikka hän näkee toimikauden olevan haitaksi, jos professorien ei tarvitse huolehtia työpaikkansa menettämisestä, tämä huoli ei ole aiheuttanut hänelle ongelmia aiemmin. Hän sanoi, että vakinaiset professorit, joiden kanssa hän oli vuorovaikutuksessa, ovat ottaneet työnsä tarpeeksi vakavasti ansaitakseen tittelin.

Stephanie Smith, 63-vuotias englantilainen professori, sanoi näkevänsä vähemmän opiskelijoita hakemaan tutkintoa yliopistoon. Hän ei lähettäisi lapsiaan UF:ään, koska hänen mielestään koululta puuttuisi akateeminen vapaus verrattuna kouluihin ympäri maata.

“Joten kysymykseni takaisin kuvernöörille olisi: onko tavoitteena yksinkertaisesti päästä eroon UF:stä?” Smith sanoi.

Ota yhteyttä Kyle Bumpersiin osoitteessa kbumpers@alligator.org. Seuraa häntä Twitterissä @BumpersKyle.

Independent Florida Alligator on ollut yliopistosta riippumaton vuodesta 1971, joten tämänpäiväinen lahjoituksesi voi auttaa #SaveStudentNewsroomsia. Harkitse lahjoittamista tänään.

Leave a Comment