Paikallinen pienyritys pyytää yhteisöltä apua varkauksien keskellä

SOUTH BEND, In. — Paikallinen pienyritys etsii apua yhteisöltä löytääkseen kaksi henkilöä, jotka varastivat yhden arvokkaimmista tavaroista heidän kaupastaan. Lauantai-iltapäivänä varkaat suorittivat “tappaa ja rynnätä” Fantasy Gamesissa South Bendissä ja veivät mukanaan arvokkaan kokoelman vanhoja Pokemon-kortteja. Kaikki varkaus tallentui valvontavideolle.

Pokemon-kortin arvo voi vaihdella muutamasta sadasta tuhansiin dollareihin sen harvinaisuudesta riippuen. Valitettavasti Fantasy Gamesille varastettu kantokansio sisälsi jopa satojen dollarien arvoisia kortteja, joten se oli yksi arvokkaimmista esineistä.

“Emme tienaa valtavasti rahaa, joten viiden tuhannen dollarin menettäminen päivässä on karkeaa”, sanoo Fantasy Gamesin manageri Mitchell Mitchell.

Fantasy Games pyytää yleisön apua kahden henkilön tunnistamisessa, jotka varastivat Pokemon-kansion kaupasta lauantai-iltapäivänä. Tuolloin työskennellyt johtaja muistelee varkautta sanoen, ettei ole epätavallista, että ihmiset katsovat vintage-kortteja läpi.

“Yksi kaveri sanoi: “Hei, missä ovat vintage Pokemon-korttisi?”, ja meillä oli Pokemon-kansio, jossa oli vanhempaa tavaraa, joten ojensin sen hänelle, ja periaatteessa, kun ojensin sen hänelle, hän sai vähän. outo. Hän ikäänkuin veti sitä itseään kohti ja sekaisi kantta todella nopeasti”, Mitchell muistelee. “Hänellä oli se ehkä kymmenen, viisitoista sekuntia ja sulki sen ja juoksi.”

Johtaja selittää, että kansiossa olevien vintage-korttien määrän ja pelin kasvavan suosion välillä sideaine oli arvoltaan noin 5 000 dollaria kauppakorteissa, joten se oli helppo kohde varkaille.

“Sen suosio luultavasti lisäsi ihmisten määrää, jotka tietävät siitä, ja aivan kuten “Pokemon-korttien” googlaaminen nostaisi meidät esiin. Joten on mahdollista, että he tiesivät, että meillä on kalliimpaa tavaraa”, Mitchell sanoo. “Jotkin tavarat, joita meillä oli siellä, maksoivat kaksi tai kolmesataa dollaria kappaleelta, kuten jokaisella sivulla on yhdeksän korttia ja toinen sivu oli täynnä kahdensadan dollarin korteista.”

Kun ihmiset jakavat videon varkaudesta sosiaalisessa mediassa, kanta-asiakkaiden tuki auttaa pienyrityksiä toipumaan tappiosta.

”Tuki on ollut todella mukavaa. Jotkut ihmiset ovat jo viestineet meille sanoen: “Hei, niin pahoillani, että tämä tapahtui, haluan tulla ulos ja viettää rahaa, koska olet paikallinen yritys”, sellaista asiaa”, Mitchell sanoo.

Vaikka sideaineen katoaminen vahingoittaa yritystä, työntekijät ovat vain kiitollisia siitä, ettei kyseessä ollut väkivaltainen varkaus, eikä kukaan kaupassa työskentelevä loukkaantunut teossa.

“Se olisi voinut olla huonomminkin. Joku olisi voinut loukkaantua. Se olisi voinut olla murtautuminen keskellä yötä ja ottaa kaikki mitä meillä on”, Mitchell sanoo. “Yksi sideaine on kauhea asia, mutta me selviämme siitä.”

Saint Joseph County Detective Bureau käsittelee tapausta, mutta Fantasy Games pyytää edelleen yleisön apua rikoksentekijöiden tunnistamisessa. Jos sinulla on tietoja näistä kahdesta henkilöstä, soita myymälään numeroon 574-277-1133 tai St. Joseph County Detective Bureau -toimistoon numeroon 574-235-9569. Kaikki vinkit ovat anonyymejä.

Leave a Comment