Pablo Isla liittyy General Atlanticiin maailmanlaajuiseksi neuvonantajaksi

LONDON JA NEW YORK–(BUSINESSWIRE)–General Atlantic, johtava globaali kasvuosakeyhtiö, ilmoitti tänään, että Pablo Isla on liittynyt yrityksen palvelukseen Global Senior Advisorina. Euroopassa sijaitseva Isla tarjoaa strategista tukea ja neuvoja General Atlanticin globaaleille kuluttaja- ja teknologiasijoitustiimeille ja kohdeyrityksille keskittyen digitaaliseen käyttöön.

Isla liittyy General Atlanticiin ansioituneen uran jälkeen Inditex Groupissa, joka on yksi maailman suurimmista muotikaupoista, johon kuuluvat Zara, Massimo Dutti ja Bershka. Hän toimi toimitusjohtajana vuosina 2005–2011, hallituksen puheenjohtajana ja toimitusjohtajana vuodesta 2011. vuoteen 2019 ja sen jälkeen toimitusjohtajana 31. maaliskuuta 2022 asti. Hänen johdolla Inditexistä tuli digitaalisen muutoksen ja kestävän kehityksen globaali johtaja. Isla jättää huomioimatta täysin integroidun mallin käyttöönoton, joka perustuu tietoihin, minkä ansiosta Inditex pystyi koordinoimaan yhtä globaalia inventaariota ja hyödyntämään huippuluokan seurantateknologiaa, joka kehittää loppukäyttäjien ja sidosryhmien kokemusta toimitusketjun jokaisessa vaiheessa.

Ennen Inditexin johtajuutta Isla toimi Altadis Groupin, ranskalais-espanjalaisen monikansallisen yrityksen, pääjohtajana ja ennen sitä Banco Popularin lakiasiainjohtajana, työskenneltyään aiemmin rahoituspalveluyrityksessä. ura vuosina 1992-1996. Isla valitsi maailman parhaiten suoriutuneen toimitusjohtajan Harvard Business Review vuosina 2017 ja 2018.

“Pablo on ohjannut joitakin maailman tunnetuimmista brändeistä heidän matkallaan muuttaakseen toimintaamme digitaaliaikaa varten. Hän on korvaamaton lisä yritykseemme ja tuo mukanaan syvällistä tietämystä kuluttajista ympäri maailmaa”, sanoi Bill Ford, hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. General Atlantic. ”Pablo edisti todellista yrittäjyyskulttuuria Inditexissä. Hän jakaa General Atlanticin pitkäaikaisen uskon innovaatioiden tärkeydestä ja digitaalisen käyttöönoton voimasta pitkän aikavälin näkökulmasta arvon luomiseen. Nämä ovat keskeisiä painopistealueita sijoitustiimeillemme, jotka tekevät yhteistyötä kuluttajakeskeisten yritysten kanssa, ja odotamme innolla tapoja, joilla Pablo auttaa meitä parantamaan portfolioyhtiöidemme tukea ja laajentamaan maailmanlaajuista GA-verkostoa.

Pablo Isla kommentoi: “On ilo liittyä General Atlanticiin, kasvuyritykseen, joka tuo todellista yrityksen rakentamiskykyä johtoryhmille ympäri maailmaa. Odotan innolla työskentelyä tämän seuraavan sukupolven yrittäjien kanssa, jotka rakentavat yrityksiä digitaaliaikaa varten ja ottavat vastaan ​​monimuotoisuutta ja luovuutta organisaatioissaan niiden skaalautuessa.”

Isla on toiminut Nestlén hallituksen johtajana vuodesta 2018. Hän toimii myös kansainvälisen neuvottelukunnan puheenjohtajana IE-yliopistossa ja johtajana useissa säätiö- ja instituutioissa, mukaan lukien Prado-museo ja Fundación La Caixa.

Isla valmistui oikeustieteen tutkinnosta Madridin Complutensen yliopistosta ja liittyi State Lawyers Corpsiin vuonna 1989.

Tietoja General Atlanticista

General Atlantic on johtava globaali kasvuosakeyhtiö, jolla on yli neljän vuosikymmenen kokemus pääoman ja strategisen tuen tarjoamisesta yli 445 kasvuyritykselle koko historiansa ajan. Vuonna 1980 perustettu yritys tekee yhteistyötä visionääristen yrittäjien kanssa ja tuottaa kestävää vaikutusta. Yritys yhdistää globaalin yhteistyön, alakohtaisen asiantuntemuksen, pitkän aikavälin investointihorisontin ja syvän ymmärryksen kasvun tekijöistä tehdäkseen yhteistyötä loistavien yrittäjien ja johtoryhmien kanssa innovatiivisten yritysten skaalaamiseksi. maailman ympäri. General Atlanticilla on tällä hetkellä yli 84 miljardin dollarin hallinnoitavissa olevia varoja, mukaan lukien kaikki tuotteet 31. joulukuuta 2021, ja yli 215 sijoitusammattilaista New Yorkissa, Amsterdamissa, Pekingissä, Hongkongissa, Jakartassa, Lontoossa, Mexico Cityssä, Mumbaissa ja Münchenissä. , Palo Alto, São Paulo, Shanghai, Singapore, Stamford ja Tel Aviv. Lisätietoja General Atlanticista on verkkosivustolla: www.generalatlantic.com.

Leave a Comment