Ministeri kehottaa yksityistä sektoria elvyttämään kunnossapitokulttuuria – Kiinteistöt – The Guardian Nigeria News – Nigeria ja World News

Työ- ja asuntoministeri Babatunde Raji Fashola on kehottanut yksityistä sektoria johtamaan huoltokulttuurin elvyttämistä maassa.

Fashola, joka puhui Lagosissa järjestetyssä International Facility Management Associationin (IFMA) Nigerian luvun 25. vuosipäivän muistotilaisuudessa teemalla “Kestävän tulevaisuuden johtaminen”, sanoi yksityinen sektori suurin osa rakennuksista ja infrastruktuurista Nigeriassa.

“On tärkeää mainita, että kiinteistöjohtaminen on erittäin laaja inhimillisen toiminnan ala, johon liittyy monenlaisia ​​taitoja, joiden vaikutukset säilyvät meillä pitkään”, ministeri sanoi.

Ministeri tunnusti myös Lagosin osavaltion infrastruktuuri- ja omaisuudenhoitoviraston työn infrastruktuurin asianmukaisessa kunnossapidossa Lagosin osavaltiossa.

Vuosijuhlaan osallistui useita rakennusalan ammattilaisia, mukaan lukien kiinteistöalan ammattilaiset ja kiinteistönhoidon ammattilaiset, kuten General Manager, Lagosin osavaltion infrastruktuuri- ja omaisuudenhoitovirasto, neiti. Nike Adekanbi; Toimitusjohtaja, Alpha Mead Group, Femi Akintunde; Lagosin yliopiston ympäristötieteiden tiedekunnan dekaani, prof. Modupe Omirin ja IFMA:n entinen presidentti Stephen Jagun.

Tervehdyspuheessaan IFMA Nigerian presidentti Segun Adebayo kiitti Babatunde Fasholan johtamaa liittovaltion työ- ja asuntoministeriötä siitä, että se on varmistanut, että toimeenpanomääräys 11 kansallisten julkisten rakennusten kunnossapidosta pannaan voimaan ja pannaan täytäntöön.

Hän sanoi: “Työ- ja asuntoministeriön ponnistelut tässä on kiitettävä saavutus, ja se on uudistanut toivomme tarjota ammattimaista huomiota maan lukuisiin tiloihin ja kasvavaan infrastruktuuriin. Itse asiassa tämän saavutuksen myötä olen iloinen voidessani todeta, että kunnossapitokulttuuri on herännyt täysin henkiin kansakunnassamme, IFMA Nigerian presidentti sanoi.

Hänen mukaansa tapahtuman teema vahvistaa selkeästi yhdistyksen johtajuutta toimialalla ja samalla vahvistaa heitä eteenpäin katsovaksi yhdistykseksi. “Tämä näkyy loputtomassa vaikuttamisessamme ja strategisessa yhteistyössämme uskottavien julkisten ja yksityisten instituutioiden kanssa”, hän lisäsi.

Adebayo korosti järjestön sitoutumista varmistamaan, että kiinteistöjen hallintakäytäntö viedään pidemmälle kuin se on tällä hetkellä Nigeriassa.

“Nigerian kiinteistöjen hallinta on tullut jäädäkseen, erityisesti toimeenpanomääräyksen 11 myötä, joka koskee julkisten tilojen ylläpitoa. Emme ole vain sitoutuneita, vaan varmistamme jatkossakin, että viemme kiinteistönhallinnan korkeammalle tasolle, jotta kaikki voivat imeä kulttuuria nyt, kun se on herännyt henkiin”, hän sanoi.

Adekanbi kertoi The Guardianille, että virasto on asettanut ylläpidolle puitteet. “Olemme osoittaneet, että julkiset rakennukset ovat tärkeitä, joten yksityisten rakennusten tulee olla tärkeitä.”

Tapahtumassa viisi opiskelijaa viidestä Lagosin valtion teknisestä korkeakoulusta, mukaan lukien valtion teknillinen korkeakoulu, Ikotun, valtion teknillinen korkeakoulu, Ikorodu, valtion teknillinen korkeakoulu, Epe, valtion tekninen korkeakoulu Agidingbi, varustettiin työkalulaatikoilla, turvaliiveillä ja kypärillä. oppimisen kurinalaisuus kuuluu kiinteistöjen hallintaan. 25 opiskelijalle luvattiin työpaikka valmistumisen jälkeen.

Yksi edunsaajista, Alex Michael, Epen valtion teknisen korkeakoulun opiskelija, kertoi The Guardianille, että tapahtuma muutti hänen ajattelunsa kiinteistöjen hallintaan.

”Olen oppinut, että teknikkona minun on otettava kunnossapito erittäin vakavasti, koska vain kun ylläpidät julkisia tiloja, niistä on sinulle hyötyä. Olen myös oppinut, että minun pitäisi keskittyä enemmän uusiutuvaan energiaan, koska se on ympäristölle turvallisempaa, Alex sanoi.

IFMA Nigerian perusti vuonna 1995 rakennetun ympäristön eri toimialojen ammattilaisten ryhmä, mukaan lukien arkkitehdit, rakennusinsinöörit, sähköinsinöörit ja rakentajat, muun muassa, jotka halusivat tarjota Nigerialle mahdollisuuden kehittää kunnossapitokulttuuria, joka muokkaamaan maan tulevaisuutta.

Yhdistys on yhteistyössä Lagosin yliopiston kanssa aloittanut ammatillisen kiinteistöjohtamisen maisteriohjelman. Yhdistys on myös järjestänyt erilaisia ​​ohjelmia yhdessä Lagos State Development and Property Corporationin (LSDPC) kanssa.

Leave a Comment