Miami Dade College ja Intel yhdistävät yhteistyötään tarjotakseen tekoälykoulutusta

Miami, 16. toukokuuta 2022 – Miami Dade College (MDC) on tehnyt yhteistyötä Intelin kanssa, joka on alan johtava maailmaa muuttavan teknologian luomisessa Intel® AI for Workforce -ohjelmajonka tavoitteena on kouluttaa seuraavan sukupolven teknologeja, insinöörejä ja keksijöitä tekoälyssä ja auttaa heitä aloittamaan menestyksekäs ura valitsemillaan aloilla.

“Olemme innoissamme yhteistyöstä Intelin kanssa laajentaaksemme tekoälykoulutusta Etelä-Floridassa ja jatkaaksemme yhteisön palvelemista siltana korkeapalkkaisiin työpaikkoihin ja kysyttyihin teknologisiin ammatteihin”, sanoi MDC:n puheenjohtaja Madeline Pumariega.

Intel AI for Workforce -ohjelma Dell Technologiesin teknologiatuella auttaa opiskelijoita saamaan tärkeitä työtaitoja kehittyvällä tekoälyn alalla. Intel tarjoaa yli 225 tuntia tekoälysisältöä, mukaan lukien kursseja tiedonkeruusta, tietokonenäöstä, tekoälymallikoulutuksesta, koodauksesta, tekoälyteknologian yhteiskunnallisista vaikutuksista ja eettisyydestä ja paljon muuta. Lisäksi Intel tarjoaa ammatillista koulutusta koulujen henkilökunnalle ja käyttöönotto-opastusta.

“Yhdessä Miami Dade Collegen ja Dell Technologiesin kanssa olemme sitoutuneet amerikkalaisen työvoiman uudelleenkouluttamiseen sekä monimuotoisuuden ja osallisuuden edistämiseen varmistaaksemme, että seuraavan sukupolven teknologit ovat valmiita ja tarjoavat mahdollisuuksia tekoälykoulutukseen”, sanoi Michelle Johnston. Holthaus, Intelin varatoimitusjohtaja ja Client Computing Groupin johtaja.

Kaksi MDC:n tiedekuntaa on jo suorittanut AI for Workforce -koulutuksen, ja kolmen muun tiedekunnan on määrä osallistua työpajaan tulevina kuukausina. MDC käyttää tätä sisältöä kehittääkseen pinottavan valtakirjapolun sovelletussa tekoälyssä, joka koostuu College Credit Certificate -todistuksesta, Associate in Science ja Bachelor in Science. Sovellettuja tekoälykursseja on tarjolla myös yhteisön jäsenille, jotka etsivät osaamisen kehittämistä MDC:n uudessa tekoälykeskuksessa, jonka odotetaan avautuvan tänä syksynä. Ensimmäinen kurssi, “AI Thinking”, tarjotaan syyslukukaudella.

“AI’d for Workforce -ohjelma tarjoaa tavan vastata kasvavaan kysyntään laajalle valikoimalle tekoälytaitoja. Se vie opiskelijat tietoisuudesta kokemukseen ja käytännön harjoittelun suorittamiseen. Intel-opetussuunnitelman tavoite ja joustavuus tekevät siitä erinomaisen yhteensopivan MDC:n ja opiskelijoiden kanssa”, sanoi Dr. George Gabb, MDC:n tekoälyohjelmien johtaja.

Yhteistyö sisältää myös Intelin sponsoroinnin MDC:n tekoälyn kesäleirille. Leiri on suunniteltu tarjoamaan lukiolaisille tietoa ja taitoja tutkia tekoälyn urapolun mahdollisuuksia. Intel tarjoaa tekoälyasiantuntijoita leirille puhujiksi ja opiskelijoille Intelin AI Impact Festival & -kilpailun myöhemmin tänä syksynä.

Saat lisätietoja MDC:n ja Intelin yhteistyöstä vierailemalla täällä.

Tietoja Intelistä
Intel (Nasdaq: INTC) on alan johtava yritys, joka luo maailmaa mullistavaa teknologiaa, joka mahdollistaa maailmanlaajuisen edistyksen ja rikastuttaa elämää. Mooren lain innoittamana työskentelemme jatkuvasti edistääksemme puolijohteiden suunnittelua ja valmistusta, jotta voimme vastata asiakkaidemme suuriin haasteisiin. Upottamalla älykkyyttä pilveen, verkkoon, reunaan ja kaikenlaisiin laskentalaitteisiin päästämme valloilleen datan mahdollisuudet muuttaa liiketoimintaa ja yhteiskuntaa parempaan suuntaan. Lisätietoja Intelin innovaatioista saat osoitteista newsroom.intel.com ja intel.com.

Tietoja Miami Dade Collegesta
Miami Dade College on kansakunnan monipuolisin oppilaitos. Sen opiskelijakunnassa on edustettuna 167 kansakuntaa ja 63 kieltä. Yliopiston kahdeksan kampusta ja tutkimuskeskusta tarjoavat yli 300 erillistä tutkintopolkua, mukaan lukien liitännäis- ja ylioppilastutkinnot, uratodistukset ja oppisopimuskoulutukset. Ylioppilastutkinnon tutkintotarjontaan kuuluvat biologiset tieteet, tekniikat, data-analytiikka, tietojärjestelmäteknologia, koulutus, yleinen turvallisuus, valvonta ja johtaminen, sairaanhoito, lääkäriassistentin opinnot, elokuvat ja muut. MDC on saanut monia kansallisia huippupalkintoja, mukaan lukien Aspen-palkinnon. Democracy’s Collegena MDC muuttaa elämää helppokäyttöisten, korkealaatuisten opetus- ja oppimiskokemusten kautta. Siellä sijaitsevat Miami Culinary Institute, Miami Animation & Gaming International Complex, Miami Fashion Institute, Eig-Watson School of Aviation, The Idea Center, Cybersecurity Center of the Americas, Cloud Computing Center ja Center for Learning, Innovation and Simulation, School for Advanced Studies ja New World School of the Arts, mainitakseni muutamia sen innovatiivisimpia ohjelmia. MDC on nimetty kansakunnan “suurten korkeakoulujen työskentelyyn” joukkoon ohjelman alusta lähtien. College hyväksyy vastuunsa toimia taloudellisena, kulttuurisena ja yhteiskunnallisena johtajana monimuotoisen globaalin yhteisömme edistämiseksi. Sen alumnit ja työntekijät antavat vuosittain yli 3 miljardia dollaria paikalliseen talouteen, ja MDC:n valmistuneet ovat johtavia tehtäviä kaikilla tärkeillä toimialoilla. MDC on tunnettu rikkaasta kulttuuriohjelmastaan. Se on Miamin kirjamessujen, Miamin elokuvajuhlien, kansallisen historiallisen maamerkin Miami Freedom Towerin, Tower Theatre -teatterin, Dyer Buildingin, Koubek Centerin kartanon ja puutarhan, Live Arts Miami at MDC:n, Lynn ja Louis Wolfson II Florida Moving Imagen koti. Arkistot, Taide- ja designmuseo, veistospuisto ja suuri kampuksen taidegalleria ja teatterijärjestelmä. MDC on ottanut vastaan ​​yli 2,5 miljoonaa opiskelijaa ja lisää kasvua sen jälkeen, kun se avasi ovensa vuonna 1960. Tällä hetkellä opiskelijoita on noin 120 000. Lisätietoja on osoitteessa www.mdc.edu.

Leave a Comment