Liikehousut | Uutiset, Urheilu, Työpaikat

Lääkäri, joka on palkittu: Dr. James J. LaPolla Jr., jalkaterapeutti ja Northeast Ohio Foot, Ankle & Wound Centersin omistaja, on Kerecis Corporationin myöntämän kansainvälisen Aurora-palkinnon saaja vuonna 2021 lääkäreille, jotka esittelevät erinomaisia ​​tapausesityksiä ja tutkimuspapereita. dermatologian, haavanhoidon ja palovammojen tieteen tieteeseen.

Vastaanottajat valitsee riippumaton komitea, joka edustaa ihotautien ja haavanhoidon tieteen johtajia.

LaPolla, joka on sidoksissa Steward Sharon Wound Care Centeriin, oli yksi 12:sta tämän palkinnon saajista yli useiden sadan hakemuksen joukossa. Hänen tapausesittelynsä keskittyi potilaaseen, jolle oli määrä tehdä polven alapuolella oleva amputaatio diabeteksen komplikaatioiden seurauksena syntyneen laajan jalka- ja nilkkatulehduksen vuoksi. LaPolla pystyi pelastamaan potilaan raajan haavanhoidolla, potilaan hoitomyöntyvyydellä ja Kerecis Xenograftin käytöllä.

Hänelle myönnettiin koulutusstipendi ja hänet kutsuttiin esittelemään abstrakti paperinsa kansallisessa tai kansainvälisessä haavakokouksessa.

VALLEY COMPANY ESITTELY KONFERENSSISSA: Youngstownissa toimiva Induction Professionals valittiin esittelemään innovatiivinen 60 Hz:n linjataajuudella toimiva korkeatehoinen aihionlämmitin 12. kansainvälisessä alumiiniekstruusioteknologiaseminaarissa ja -näyttelyssä viime viikolla Orlandossa, Flaagossa.

Induction Professionalsin toimitusjohtaja Thomas Kearney esitteli yrityksensä kehittämän lämmittimen.

Suunnittelemalla uudelleen induktiolämmitysprosessissa käytettyjä laitteita Induction Professionals on löytänyt tavan säästää yritykselle vähintään 23 prosenttia lämmitysprosessin välittömistä sähkökustannuksista.

Lisäksi laitteet tarjoavat valmistajille entistä paremmat mahdollisuudet kilpailla tänään ilmaantuvassa uudessa vihreämmässä energiapainotteisessa ympäristössä.

Induction Professionals, joka on toiminut yli 20 vuotta, on Ohio Works Industrial Parkissa Youngstownissa. Yritys rakentaa ja korjaa induktiolämmitys- ja sulatuslaitteita yrityksille Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Lisäksi yritys tarjoaa suunnittelupalveluita sekä sovelluskohtaisia ​​konsultointi- ja suunnittelupalveluita.

VIRTUAALISIA TYÖPAJAA TARJOTTAA: Credit Union of Ohio tarjoaa tällä viikolla kolme virtuaalista työpajaa kodin omistamisesta ja taloudellisista parhaista käytännöistä. Virtuaalityöpajoihin on vapaa pääsy, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Asunnonomistajille suunnattu työpaja käsittelee asuntolainaa tiistaina keskipäivällä. Ensiasunnon ostajien työpaja on keskiviikkona klo 20 ja taloudellinen terveystarkastus torstaina keskipäivällä.

Katso koko aikataulu, mukaan lukien istuntojen kuvaukset, ja rekisteröidy osoitteessa

cuofohio.org.

ihmisiä liikkeellä

TARJOUS MIDDLEFIELDISSÄ: Middlefield Banc Corp. on ylentänyt Michael C. Ranttilan yhtiön talousjohtajaksi.

Muuton myötä Ranttilasta on tullut myös The Middlefield Banking Companyn holdingyhtiön Middlefield Banc Oyj:n toimitusjohtaja. Hän jatkaa pankin varatoimitusjohtajana / talousjohtajana, jossa hän on toiminut marraskuusta 2019 lähtien.

KHT Ranttila aloitti pankissa controllerina maaliskuussa 2011 ja hänellä on pitkä kokemus talousraportoinnista. Hän on valmistunut Youngstown State Universitystä liiketalouden tutkinnosta sekä valmistunut Ohio State Universitystä kauppahallinnon maisteriksi.

iSYNERGY LAAJENTAA ROSTERIA: iSynergy, digitaalisen markkinointitoimisto Canfieldissä, otti äskettäin Becky Bertuzzin iSynergyn ja sisaryhtiön Lift Marketingin kasvumarkkinoijaksi.

Tässä roolissa Warrenista kotoisin oleva Bertuzzi saa yli 10 vuoden kokemuksen yritys- ja yksityismarkkinoinnin johtamisesta.

Valmistuttuaan Youngstown State Universitystä mainonnan ja suhdetoiminnan tutkinnon jälkeen hän on toiminut omana digitaalisen markkinointiyrityksensä BSquared, LLC:nä, joka tuottaa verkkosivustojen kehitystä, graafista suunnittelua ja sosiaalisen median hallintaa. Hän on myös toiminut markkinointijohtajana VEC Inc:ssä Girardissa.

Lift Marketingin palveluksessa hän toimii taiteellisena johtajana.

898 MARKKINOINTI LISÄÄ HENKILÖSTÖÄ: Alec Cole on palkattu videotuotannon toimittajaksi 898 Marketingiin, joka on Canfieldissä toimiva strategisen markkinoinnin ja luovan konsulttiyritys.

Cole tuli 898 Marketingiin Advantage Video Productionsista, jossa hän toimi vanhempana videoeditorina. Uudessa tehtävässään Cole suunnittelee ja tuottaa videokuvauksia, editoi videoita ja lisää videoihin liikegrafiikkaa, joka toteutetaan useilla media-alustoilla.

Valmistui vuonna 2017, Cole osallistui Trumbull Career and Technical Centeriin ja opiskeli interaktiivista multimediaa. Hän keskittyi liikegrafiikkaan ja elokuvaukseen muun muassa videotuotantokilpailuissa paikallisesti ja valtakunnallisesti.

Lääkäri LIITTYY LASTENSAIRAALAAN: Akron Children’s Hospital Pediatrics toivotti äskettäin tohtori Shannon Thompsonin tervetulleeksi Alliancen toimistoonsa. Käytäntö osoitteessa 1826 S. Arch Ave. tarjoaa lasten perushoitoa vauvoille, lapsille ja teini-ikäisille.

Thompson suoritti lääketieteellisen tutkinnon Lincoln Memorial University-DeBusk College of Osteopathic Medicine -yliopistosta. Hän suoritti residenssinsä Akronin lastensairaalassa ja on harjoittanut lääketiedettä vuodesta 2018 lähtien. Hän on American Board of Pediatrics -lautakunnan sertifioima.

Lähetä tuotteet Business shorts-, New Businesses- ja People on the Move osoitteeseen business@tribtoday.com, faksaa numeroon 330-841-1717 tai verkossa osoitteessa www.tribtoday.com. Määräaika on torstaina klo 16.

Tämän päivän tuoreimmat uutiset ja paljon muuta postilaatikossasi

.

Leave a Comment