KUVAT: ‘Spring in Safety’ pukee perheet koulutukseen, varusteisiin turvalliseen kesään

“Kevät turvaan” Boys and Girls Clubissa 14.5.22 (Gregory Hirst, Oil City)

CASPER, Wyo. – Kevään alkaessa, kesän takana ja ulkoiluaktiviteetteja lisääntyessä Banner Wyoming Medical Center ja yhteisön yhteistyökumppanit varmistivat, että vanhemmat ja lapset saivat asianmukaiset turvalaitteet ja koulutuksen “Spring into Safety” -tapahtumassa Boysissa. ja Girls Club lauantaina.

Lapset saivat myös hypätä paloautoihin, ajaa ambulanssin kyydissä ja oppia kotipalosta pakenemisen perusteet Casper Fire-EMS:n pompputalossa.

Ilmaiset pelastusliivit ja pyöräilykypärät varustettiin ja jaettiin. Ihmisten saaminen käyttämään niitä on edelleen lääkintäalan ammattilaisten ja ensiaputoimien ensisijainen tavoite.

“Kevät turvaan” Boys and Girls Clubissa 14.5.22 (Gregory Hirst, Oil City)

”Päävammat ovat valtavia; näemme heidän tulevan päivystykseen jatkuvasti, ja ne ovat 100 % estettävissä”, sanoi Banner Wyoming Medical Centerin traumatautikoordinaattori Heather McDonald. Vammat johtuvat pyöräilystä, rullalautailusta, ATV-hylkyistä, laskettelusta ja muista.

”Ne ovat hauskoja ja terveellisiä toimintoja; haluamme vain ihmisten olevan vastuussa siitä”, McDonald sanoi. Osa vastuusta on varustukseen liittyvää koulutusta, kuten sen varmistamista, että pyörät ovat hyvässä kunnossa ja sopivan kokoisia ajajille.

Palovammat ovat toinen yleinen vamma lasten keskuudessa. Lapset ovat alttiita ylikuumentamaan asioita mikroaaltouunissa, nappaamaan kuppia kuumaa kahvia ja “ihastumaan” kynttilöitä, McDonald sanoi.

“Kevät turvaan” Boys and Girls Clubissa 14.5.22 (Gregory Hirst, Oil City)

Muut yhteisön kumppanit muistuttivat myös vanhempia riskeistä ja seurauksista, jotka liittyvät siihen, että lapset pääsevät käsiksi lukitsemattomiin asekoteloihin, reseptilääkkeisiin ja kemikaaleihin.

McDonald sanoi, että pelastusliivit ovat välttämättömiä paitsi veneilyn aikana, missä niitä vaaditaan lain mukaan, myös kaikessa vesitoiminnassa, jonka aikana lapsi voi jäädä ilman valvontaa.

“Lapset voivat tyhjentää vain kaksi tuumaa vettä”, McDonald sanoi.

“Kevät turvaan” Boys and Girls Clubissa 14.5.22 (Gregory Hirst, Oil City)

Järjestäjät sanoivat, että tapahtumassa on yhtä paljon vanhempien kuin lasten kouluttamista. Itse asiassa vanhemmilla on avainrooli sen varmistamisessa, että heidän lapsensa omaksuvat kypärän.

“Jos ajattelemme kaikkia onnettomuuksia, joihin voit osallistua, kypäräkysymys liittyy paljon vanhempiin ja “näyttää siistiltä”, sanoi Mike Lougee State Farm Insurancesta, joka sponsoroi kypäräpalkintoja. “Meidän on poistettava se leima.”

Casper Cycling Clubin jäsen oli paikalla varmistamassa, että kypärät oli asennettu oikein. CCC:n jäsen Todd Hathaway kertoi Oil Citylle, että hän on ollut kahdessa pyörän hylkyssä, jotka ovat rikkoneet kypärän, mutta eivät hänen päänsä. – Olisin saanut aivovamman, jos ei [been] kuollut sen takia.”

Leave a Comment