Konservatiivien ehdokkaiden kulttuurinen tietämättömyys on paljastava loukkaus

Ehdokkaat vasemmalta oikealle Leslyn Lewis, Roman Baber, Jean Charest, Scott Aitchison, Patrick Brown ja Pierre Poilievre Kanadan konservatiivisen puolueen englantilaisen johtajuuskeskustelussa Edmontonissa 11. toukokuuta.Jeff McIntosh / The Canadian Press

Et voi keksiä sitä, vaikka epäillään, että jotkut osallisista keksivät sen. Kyseiset ihmiset ovat niitä, jotka haluavat johtaa Kanadan konservatiivipuoluetta. Luulisi heidän haluavan olla tarkkoja ja luulisi heidän suhtautuvan superpositiivisesti hyviin kanadalaisvalmisteisiin tuotantoihin tarinankerronnan ja teemojen suhteen. Erityisen menestynyt kanadalainen televisio kansainvälisillä markkinoilla.

Ei niin. Epäkeskeisesti järjestetyssä mutta paljastavassa konservatiivien johtajaehdokkaiden TV-keskustelussa eilen illalla ehdokkailta kysyttiin heidän henkilökohtaisesta makustaan ​​kirjoja, musiikkia ja viimeistä televisiota kohtaan, josta he nauttivat. Ei vaikeita kysymyksiä, mutta hyviä tutustumiskysymyksiä.

Heidän mainitsemiensa ohjelmien luettelo merkitsee paljastavaa paljastusta. Nämä ihmiset näyttävät olevan täysin tietämättömiä kanadalaisvalmisteisesta televisiosta, joka on tunnettu, palkittu ja valmistettu heidän omalla takapihallaan. Se oli kuin likapyykkiä tuuletettaisiin; se oli retki hämmentävään.

Seuraa vuoden 2021 parasta suoratoistotelevisiota lomaoppaamme avulla

Roman Baber esitti poikkeuksellisen väitteen katsoneensa ylenpalttista ilkivaltaa Naimisissa ja lapsia, joka toimi Fox-kanavalla vuosina 1987–1997. Kolmekymmentä vuotta vanha ohjelma löytyy vain täältä CTV Throwback -kanavalta. Mene siihen ja löydät näytöltä erittäin viisaan varoituksen. “Tämä ohjelma esitetään sellaisena kuin se on alun perin luotu. Se voi sisältää kielenkäyttöä, asenteita, kulttuurisia kuvauksia ja rodullisia ennakkoluuloja, jotka voivat aiheuttaa loukkaamista. Al Bundy on misantrooppinen naisten kenkämyyjä, jolla on kurja elämä. Hän vihaa työtään, hänen vaimonsa on laiska, hänen poikansa on huonokuntoinen (etenkin naisten kanssa) ja hänen tyttärensä on hämärä ja röyhkeä.”

Sinulle kerrotaan, että katsot naisvihaa menneeltä aikakaudelta; loukkaavaa, röyhkeää ja röyhkeää, jossa on kauhistuttavia hahmoja, jotka loukkaavat toisiaan jatkuvasti. Yksi Al Bundyn refraineista on: “Vihaan elämääni. Ei voi syödä, ei nukkua, en voi haudata vaimoaan takapihalle.” Baber sanoo oppineensa englantia katsomalla sitä. Mieli perääntyy kuvittelemasta, millaisia ​​keskusteluja he käyvät Baberin taloudessa perustuen syvään tietoon Naimisissa ja lapsia.

Jean Charest väitti nauttivansa ja ihailevansa ranskalaista sarjaa Soita agentilleni!, mutta alkuperäinen ranskalainen otsikko on väärä. Hei? Hän ei ole koskaan kuullut Kuuletko minua? (Kuuletko minua?), nero teos tavallisesta elämästä Montrealissa? Netflixistä löytyy useita kausia. Kulta Tie yli Minun (ota minut pois minusta) poikkeuksellinen Quebec-sarja, joka vie katsojat mielenterveyshuollon maailmaan ainutlaatuisena trillerinä.

Scott Aitchison lainattu Brooklyn Nine-Nine, hyvä komedia ja suunnilleen yhtä kanadalainen kuin Brooklyn itse. Patrick Brown sanoi “jääkiekko” tietysti naulatakseen makuaan televisiossa ja mainitsi ozark. Ont.in Bramptonin pormestarin tulee olla tietoinen siitä, että Bramptonissa ja sen ympäristössä on tehty tai kuvattu ainakin kahdeksan sarjaa, mukaan lukien kaksi suurta kanadalaista hittiä leimahduspiste ja klassikko Orpo musta. Mene paikallisesti, pormestari Brown.

Sofia Hublitz Charlotte Byrdenä, Jason Bateman Marty Byrdenä, Skylar Gaertner Jonah Byrdenä ja Laura Linney Wendy Byrdenä Ozarkissa.Tina Rowden/Netflix

Leslyn Lewis sanoi katsoneensa Bridgertonvalmistettu amerikkalaisesta ja sijoittuu Englantiin noin 1815. Sitten hän antoi räjähdysmäisen julistuksen nauttimisestaan ​​ja valinnan pätevyydestä Bridgerton: ”Se oli eri aikakausi ja ihmiset eivät nähneet rotua. Ne vain olivat olemassa ja olivat rinnakkain.” Harvoin poliitikon mielen tyhjyys on ollut näin valaistu. Bridgerton on fiktiota, se ei ole historiallisesti tarkkaa. Se on fantasiaversio menneisyydestä. Sinun täytyy miettiä, soveltuuko rouva Lewis johtamaan kirjakerhon lukuryhmää, puhumattakaan poliittisesta puolueesta.

Kuten muualla on todettu, Pierre Poilievre lainasi Trotski, Venäjän valtion kontrolloiman television luoma minisarja, joka tunnetaan pahaenteisestä “villisti antisemitistisestä kuvamateriaalistaan”. (Se on Benjamin Stephensin mukaan The Wire -verkkolehdessä.) Se ei ole ollut Netflixissä useisiin vuosiin, ja on epäselvää, oliko se koskaan Netflix Canadassa.

Haluaisin kysyä Poilievrelta joitain kysymyksiä Trotskiomalla tyylillään tiedustella ihmisiä: “Katsoitko todella Trotski? Päivä ja aika, herra, päivä ja aika! Ja huomasitko sen synkän “villisti antisemitistisen kuvaston”? Kyllä vai ei vastaus, sir, kyllä ​​vai ei?”

Kanadan elokuva- ja televisioteollisuus tuottaa noin 9,5 miljardia dollaria vuodessa. Se työllistää noin 120 000 kokoaikaista ja monia muita osa-aikaisia ​​tai siihen liittyvissä tehtävissä. Nämä ovat ihmisiä, jotka ovat huolissaan työstään, asuntolainasta ja inflaatiosta. He tekevät myös ilmiömäisen menestyneitä televisioita. Eivätkö nämä ehdokkaat ole kuulleet Letterkenny, Kimin mukavuus, Schitt’s Creek, Alias ​​Grace, rajalla, Elinsiirto ja tusina muuta? Heidän makunsa on heidän suuhunsa ja heidän tietämättömyytensä loukkaus kanadalaista teollisuutta ja kanadalaisia ​​kohtaan.

Suunnittele näyttöaikasi viikoittaisen Mitä katsoa -uutiskirjeen avulla. Kirjaudu tänään.

.

Leave a Comment