Hazel Tech. palkkaa PNW:n liiketoiminnan kehityspäällikön – Produce Blue Book

CHICAGO, IL (13. toukokuuta 2022) – Hazel Technologies, Inc. BB #:302595 USDA:n rahoittamien tekniikoiden kehittäjä tuotannon laadun suojelemiseksi ilmoittaa Tyson Cutforthin lisäämisestä yritykseen Pacific Northwest -liiketoiminnan kehityspäälliköksi.

Tyson Cutforth

Cutforth liittyy Hazel Tech -tiimiin, jolla on yli kahden vuosikymmenen kokemus ag tech ja teollisuuslaitteiden myynnistä. Viimeksi Cutforth auttoi alueen viljelijöitä, pakkaajia ja lähettäjiä sadonkorjuun jälkeisissä ohjelmissaan. Sitä ennen Cutforth työskenteli seitsemän vuotta lajittelu- ja pakkauslaitteiden johtajassa Aweta Americasissa, jossa hän työskenteli myyntipäällikköstä Yhdysvaltain pohjoisen luoteis- ja itärannikon alueiden johtajaksi.

Hänen laaja tietonsa ja intohimonsa sadonkorjuun jälkeisiin edistysaskeleihin juontuu hänen maatalouskasvatusstaan. Cutforthin perhe on viljellyt vuosikymmeniä Callahan Farmsissa, jossa hän työskenteli 15 vuoden ajan maatilan työnjohtajana. Ennen myyntiin tuloa Cutforth valvoi Starr Ranch Growersin omena- ja kirsikkapakkaustehdasta ja johti jopa 1200+ työntekijää kasvukauden aikana tuotantopäällikkönä. Hänen aikansa kentällä on tehnyt hänestä perehtynyt erilaisten tuotteiden, kuten omenoiden, kirsikoiden, päärynöiden ja tomaattien, kokoluokitteluun, luokitukseen ja virheisiin.

Hazelissa Cutforth auttaa tunnistamaan ja laajentamaan nykyisiä ja tulevia markkinamahdollisuuksia Tyynenmeren luoteisosassa. Hän on viimeisin lisäys Hazelin kasvavaan liiketoiminnan kehitystiimiin, jolla on nyt edustus Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

“Tysonin kokemus arvokkaiden, kilpailukykyisten ratkaisujen tuomisesta alalle tekee hänestä voimavaran täällä Hazelissa”, sanoi Mario Cervantes, liiketoiminnan kehitysjohtaja. “Hänen sadonkorjuun jälkeisen tietonsa ja teollisuussuhteensa Tyynenmeren luoteisosassa vahvistavat Hazelin läsnäoloa alueella. ”

“Koko elämäni juurtuu maatalousteollisuuteen”, sanoi Tyson Cutforth, Hazel Technologiesin Pacific Northwest -liiketoiminnan kehityspäällikkö. “Tiedän, mitä maanviljelijöiden menestyvässä tekniikassa tarvitaan, ja olen erittäin vaikuttunut Hazelin ratkaisuista. Odotan innolla, että voin jakaa alueeni viljelijöille, pakkaajille, rahdinantajille ja jälleenmyyjille, mitä Hazelilla on tarjottavanaan.”

Tietoja Hazel Technologies, Inc.:stä:
Hazel Technologies, Inc. on USDA:n rahoittama startup-yritys, joka kehittää uusia ratkaisuja tuoretuotteiden laadukkaan säilyvyyden pidentämiseksi ja ruokahävikin vähentämiseksi. Vuonna 2015 perustettu Hazel Tech palvelee yli 250:tä maailman suurinta tuoretuotteiden pakkaajaa, rahdinantajaa ja jälleenmyyjää. Fast Companyn vuoden 2020 maailmaa muuttavien ideoiden finalistiksi ja vuoden 2020 World Food Innovation Awards -kilpailun “Parhaan kestävän pakkauksen” voittajaksi valittu yrityksen patentoitu ja patentoitava teknologia on testattu huippuakateemisissa tutkimusohjelmissa.

Lisätietoja on osoitteessa www.hazeltechnologies.com.

Leave a Comment