Govt. Wolf korostaa 1,9 miljardin dollarin ehdotusta paremman tulevaisuuden turvaamiseksi koulutuksen avulla


Kuvernööri Tom Wolf vieraili tänään Wilkes-Barren lukiossa edustaja Eddie Day Pashinskin kanssa korostaakseen hänen ehdotustaan ​​varmistaa menestyksekäs tulevaisuus kaikille pennsylvanialaisille 1,9 miljardin dollarin ehdotuksella koulutuksen riittävästä ja oikeudenmukaisesta rahoittamisesta.

“Kun asettuin kuvernööriksi, tein sen sillä oletuksella, että olisin muutosvoima koulutuksesta alkaen”, sanoi kuvernööri Wolf. ”Koulutus on kivi, jolle rakennamme taloutemme ja yhteisömme, ja olen ylpeä siitä, että olen sijoittanut lähes 2 miljardia dollaria koulutukseen viimeisen seitsemän vuoden aikana.

“Nyt haluan jatkaa investoinnin rakentamista varmistaakseni menestymisen kaikille. Sillä investoinneilla koulutukseen ja ihmisiin rakennamme vahvan, terveen yhteisön”, kuvernööri Wolf sanoi.

Kun kuvernööri Wolf astui virkaan vuonna 2015, hän ryhtyi välittömästi töihin puuttuakseen koulutusrahoituksen kuivuuteen, joka vahingoitti kouluja, opiskelijoita ja perheitä kaikkialla Pennsylvaniassa.

Toimivan hallituksen kautta kuvernööri Wolf rakensi kouluja, jotka opettavat kohdistetuilla investoinneilla ja politiikalla.

Hän on viimeisen seitsemän vuoden aikana:

 • Investoi yli 1,8 miljardia dollaria koulutukseen esikoulusta yliopistoon asti, mukaan lukien osavaltion historian suurin yksivuotisen koulutusrahoituksen lisäys vuonna 2021.
 • Loi Level Up -aloitteen tarjotakseen 100 miljoonaa dollaria 100 eniten alirahoitettua koulupiiriä varten.
 • Perusti julkisen koulujen messujen rahoituskaavan, joka auttaa käsittelemään kroonista epäoikeudenmukaista ja riittämätöntä rahoitusta kansainyhteisön koulupiireille.
 • Investoi 116 miljoonaa dollaria tieteeseen, tietojenkäsittelytieteeseen ja tekniseen koulutukseen, mukaan lukien 80 miljoonaa dollaria innovatiiviseen PAsmart-ohjelmaan ja 36 miljoonaa dollaria oppisopimuskoulutukseen ja työvoiman koulutukseen.
 • Tieteellisen koulutuksen nykyaikaistetut standardit.
 • Investoi yli 130 miljoonaa dollaria kouluturvallisuusapurahoihin tehdäkseen kouluista ja kouluyhteisöistä turvallisempia.
 • Alennettiin ikää, jolloin opiskelijoiden on aloitettava koulunkäynti, 6-vuotiaaksi ja nostettiin lukion keskeyttäneiden ikä 18 vuoteen, jotta opiskelijat voivat menestyä eliniän ajan.
 • Käynnistettiin ensimmäinen laatuaan “It’s On Us PA” kampuksella Sexual Assault Prevention -aloitteen, jolla torjutaan seksuaalista väkivaltaa ja tehdään korkeakouluista ja yliopistoista turvallisempia.

Lopullisessa budjetissaan kuvernööri Wolf hahmotteli suunnitelman rakentaa näille ennätysinvestoinneille lisäämällä 1,9 miljardin dollarin koulutusrahoitusta esikoulusta yliopistoon asti. Se on suuri investointi, joka on mahdollista vain järkevän budjetoinnin ja finanssivastuun ansiosta.

“Olemme todella innoissamme voidessamme toivottaa kuvernööri Wolfin tervetulleeksi Wilkes-Barreen”, sanoi edustaja Pashinski. “Olen todella innoissani ja kiitollinen hänen koulutusbudjettistaan, joka vastaa opiskelijoidemme ja yhteisöjemme taloudellisiin tarpeisiin.”

Kuvernöörin lopullisessa budjetissa edellytetään, että aiempien vuosien vauhtia jatketaan 1,9 miljardin dollarin sukupolven investoinneilla koulutukseen esikoulusta yliopistoon, mukaan lukien:

 • 70 miljoonaa dollaria Pre-K Counts ja Head Start Supplemental Assistance.
 • 1,25 miljardia dollaria perusopetuksen rahoitusta Fair Funding Formulan kautta, mikä nostaa kaavan läpi menevän kokonaismäärän yli 2 miljardiin dollariin eli 26,5 prosenttiin valtion rahoituksesta.
 • 300 miljoonan dollarin lisäys Level Up:lle.
 • 200 miljoonan dollarin lisäys erityisopetukseen.
 • 125 miljoonaa dollaria korkeakouluille.

“Kuvernöörin budjettiehdotus on askel oikeaan suuntaan oikeudenmukaisen ja tasa-arvoisen koulutusjärjestelmän luomiseksi koko kansainyhteisössä”, sanoi tohtori Brian Costello, Wilkes-Barren alueen koulupiirin superintendentti. “Kiitämme Wilkes-Barren alueen koulupiirin puolesta kuvernööriä hänen jatkuvasta sitoutumisestaan ​​koulutukseen, ja meillä on kunnia saada hänet tänne tänään.”

Leave a Comment