Floridan talousjohtaja haluaa lisää vakuutuspetosten tutkijoita koulutuskampanjaan

Ennen ensi viikon erityistä lainsäädäntöistuntoa Floridan talousjohtaja pyytää lainsäätäjiltä 6,5 miljoonaa dollaria 23 uuden tutkintatoimen rahoittamiseksi ja julkisen valistuskampanjan käynnistämiseksi, osa hänen ehdotustaan ​​vakuutuspetosten torjumiseksi ja vakuutusyhtiöiden tappioiden vähentämiseksi.

Talousjohtaja Jimmy Patronis, jonka rahoituspalvelujen osasto valvoo vakuutuspetostutkimuksia ja julkisia sovittajia, kehottaa myös lainsäätäjiä säätämään osavaltion lakia, jotta ilmiantajien olisi mahdollista periä vahingot vakuutuspetostapauksissa. Toinen osa hänen viisikohtaista suunnitelmaansa antaisi 25 000 dollarin palkkion ihmisille, jotka antavat tietoja, jotka johtavat väitettyihin petoksiin osallistuneiden henkilöiden pidättämiseen, eivät tuomitsemiseen.

Patronis

“Floridan yhteisöt ovat huijareiden hyökkäyksen kohteena, jotka ovat valmiita kokeilemaan mitä tahansa järjestelmän pelaamiseksi. He varastavat meiltä kaikilta!” Patronis sanoi tiedotustilaisuudessa viime viikolla. “Vottaaksemme tämän sodan tarvitsemme joukkoja, aseita ja täydellistä sitoutumista tehtävään.”

Rahoituslähde olisi lainsäätäjän päätettävissä, mutta se voisi tulla osavaltion vakuutussäätelyrahastosta, joka rahoitetaan osittain vakuutusyhtiön maksuilla, tai valtion yleisrahastosta, Patronisin tiedottaja sanoi. DFS:llä ei ole vielä sponsoria rahoituslakiehdotukselle, mutta se työskentelee lainsäätäjän kanssa, viestintäjohtaja Devin Galetta sanoi.

Noin 3 miljoonaa dollaria käytettäisiin koulutuskampanjaan ja 3,5 miljoonaa dollaria tarvittaisiin kolmeen ylimääräiseen petostentorjuntaryhmään, jolloin DFS-petosryhmien kokonaismäärä kasvaisi viiteen. Uusiin ryhmiin kuuluisi 15 etsivää ja kolme valvojaa; kolme asianajajaa ja hallintovirkamies tapausten nostamiseksi; ja analyytikko tutkimusten nopeuttamiseksi, DFS selitti.

Jotkut lainsäätäjät ja vakuutusalan johtajat ovat kyseenalaistaneet, miksi DFS ei ole jo harjoittanut vakuutuspetoksia aggressiivisemmin, koska petolliset katto- ja vesivahingot on mainittu vahingonkorvauskulujen ja vahingonkorvauskulujen johtavana syynä. DFS sai yli 1 700 vihjettä tai ilmoitusta epäillyistä vakuutuspetoksista vuonna 2021, mutta vain 14 ihmistä tuomittiin, Tampan TV-asema WFLA raportoi viime viikolla.

Smith

”Joten aloitimme 1 700:sta ja pidimme vastuullisia 14 tuomiosta. Se huolestuttaa minua hieman”, sanoi valtion edustaja. David Smith, R- Seminole.

Lainsäädäntökomitean kuulemisessa viime syksynä DFS:n petostiimin johtaja sanoi, että asuntovakuutuspetoksia on vaikea todistaa ja syytteeseenpano vie aikaa. Patronis sanoi myös, että osavaltion lait eivät nimenomaisesti kiellä joitain käytäntöjä. Säännöt kieltävät urakoitsijoita tarjoamasta vakuutetun omavastuuta, mutta siihen on olemassa tapoja kiertää, ja aikomuksen todistaminen voi olla hankalaa.

“Voin aina käyttää enemmän apua, mutta apua, jota todella tarvitsemme, on Floridan lainsäätäjä sulkeakseen porsaanreiät, jotka sallivat järjestelmän pelaamisen. Tämä nostaa vakuutustasi”, Patronis kertoi WFLA-uutisille.

Govt. Ron DeSantis kutsui erityisistunnon 23.-27. toukokuuta, sen jälkeen, kun Floridan lainsäätäjän säännöllinen istunto tänä keväänä ei läpäissyt merkittäviä toimenpiteitä osavaltion vakuutuskriisin ratkaisemiseksi. Kolme kiinteistövakuutusyhtiötä on joutunut maksukyvyttömäksi tänä vuonna ja kolmas lopettaa toimintansa pian. Vakuutuksenottajien eri puolilla osavaltiota vakuutusmaksut ovat nousseet jyrkästi, kun vakuutusyhtiöt syyttävät myrskyn aiheuttamista vahingoista, vilpillisistä kattovaatimuksista ja äärimmäisistä korvausoikeudellisista vahingoista.

Istuntojulistuksessaan DeSantis hahmotteli useita ehdotuksia, jotka tulevat esityslistalle. Yksi niistä on määrärahat ja toisessa mainitaan valtion vakuutusviraston määräys. OIR sijaitsee DFS:n alaisuudessa, mutta kuvernöörin julistuksessa ei nimenomaisesti nimetty rahoituspalveluosastoa.

Patronis yllätti monet eri puolilla Floridaa tiedotustilaisuudessa viime torstaina, kun hän sanoi, että istunnon pitäisi myös kieltää etuussopimusten niputtaminen.

“Emme voi sallia asianajotoimistojen tai julkisten sovittajien ryhtyvän niputtamaan AOB:ita ja myymään niitä voittoa tavoittelemaan arvopaperin tavoin”, Patronis sanoi lausunnossaan. “Haluan estää huonojen toimijoiden ruokintaviisen etsimästä kuluttajia myymään AOB:ita avoimilla markkinoilla.”

Hän ei antanut lisätietoja niputuskäytännöistä, kuka siinä on mukana tai miten se toimii. Henkilökunnan jäsen ei kertonut tarkempia tietoja maanantaiaamuun mennessä.

Rahoitusinstrumenttien niputtaminen ja niiden myynti sijoituksina nousi päätään 2000-luvun puolivälin USA:n asuntokuplan aikana. Investointipankit niputtivat tuhansia asuntolainoja, jotka tunnetaan nimellä vakuudelliset velkasitoumukset tai CDO-sopimukset, ja myivät ne sijoittajille.

Aiheet
Florida Fraud Training Development

Kiinnostunut Petos?

Hanki automaattiset hälytykset tästä aiheesta.

Leave a Comment