Farmer pyörittää Grassy Cow -ruokaautoa menestyvänä perheyrityksenä

Bruce Zollingerillä oli ongelma.

Toisaalta hän halusi maanviljelijäksi. Toisaalta hän ei halunnut mennä rikki.

2000-luvulla hänen oli vaikea olla yksi ilman toista.

Hän oli tullut rakkautensa maanviljelyyn rehellisesti, varttuessaan vanhempiensa maatilalla Tremontonissa, missä hän oppi rakastamaan maata samalla kun hän koki tyydytystä, joka tulee maailmaa ruokkivien asioiden kasvattamisesta.

Kun oli aika mennä yliopistoon, hän opiskeli Utahin osavaltiossa kansainvälistä maataloutta, jotta hänestä voisi tulla vieläkin taitavampi maanviljelijä.

Mutta sitten tuli kikka. Pian mentyään naimisiin hänen “kaupunkityttönsä” vaimonsa Julien – hän on kotoisin Oremin metropolista – he palasivat maatilalle Tremontonissa, vieritivät perävaunun laitumelle ja antoivat sille mahdollisuuden perheen viljelyalalle. Pian kävi selväksi, ettei maatilaa ollut tarpeeksi elättääkseen heitä kaikkia.

Bruce ja Julie muuttivat Heber Cityyn lakkomaan omillaan. He vuokrasivat maata, kasvattivat niillä heinää ja toivat alas härkää Tremontonista lihottaakseen niitä markkinoille. Kun hän ei tehnyt tätä, Bruce työskenteli myös maisemointitöitä. Hän oli eräänlainen maanviljelijä.

Sitten hänellä oli aivoriihi. Mikset avaa ruoka-autoa?

Päässään Bruce kuuli vanhan ajan maanviljelijöiden mutisevan: “Mikä on ruoka-auto?” jota seuraa: “Mikä helvetin typerys myy lehmänsä ruoka-autosta?”

Mutta tämä ei ollut 1950 tai edes 1990. Pienten tilojen asteittainen lakkauttaminen, joka oli pitkään ongelma, on kiihtynyt. Nykyään joko omistat huomattavan viljelyalan ja teet paljon volyymia, tai annat periksi ja muutat alemman 40 tontiksi.

Tai improvisoi ja innovoi.

Brucella ja Juliella oli pari hyvää asiaa. Maatalousministeriön lainan ansiosta he onnistuivat ostamaan 14 hehtaaria hyvää laidunmaata 5 mailia itään Heber Citystä, lähellä Jack Nicklausin golfkenttää. Heillä oli siis päämaja. Sen lisäksi he vuokrasivat vielä 30 tai 40 hehtaaria lehmien laiduntamiseen.

Lehmät, jotka syövät vain ruohoa, ovat heidän ässänsä kolossa. Karjamiehet, jotka kertoivat Brucelle, ettet voi lihottaa vasikkaa ruohoheinän ja ei muun ruokavalion mukaan – hän osoitti heidän olevan väärässä.

Hänen lehmänsä eivät koskaan näe fermentoitua maissisäilörehua tai viljaa tai tavallista sinimailasa. Ne eivät ole rehulehmiä. Ne ovat 100-prosenttisesti ruohoruokittuja, angus-sekoituksia, luomulaatuisia, korkealuokkaisia ​​naudanlihalehmiä.

Bruce sanoo: “He näyttävät enemmän triatlonisteilta kuin sumopainjoilta.”

Hän hankkii noin 20 uutta vasikkaa isänsä tilalta, lihottaa niitä vuoden, vie ne Springvillen jalostustehtaalle ja tekee niistä hampurilaisia.

Käytännössä koko lehmä menee hampurilaisen lihaan ulkofilettä ja New Yorkin pihvejä lukuun ottamatta. “Kaikki muu on hampurilaisissa”, Bruce sanoo, “rinta, paisti, ulkofilee, jopa pääkylkiluuli menee takaisin sisään.”

On kulunut noin puolitoista vuotta siitä, kun Zollingerit päättivät kokeilla ruoka-autosuunnitelmaansa. He tilasivat kuorma-autonsa, maalasivat sen logollaan – The Grassy Cow, jonka nimi Julie keksi – sai verkkosivuston, ja heillä oli tuuri, kun he löysivät kokkinsa Manuel Gonzalezin, miehen, joka johti konsessioosastoa jalkapallostadionilla Meksikossa. ennen muuttoa Heber Cityyn.

Joka maanantai, keskiviikko, perjantai ja lauantai Manuel ajaa kuorma-auton tavanomaiseen paikkaansa tabernaakkelin viereen Main Streetille, jonne se pysäköi muiden ruoka-autojen kanssa klo 11-15. Tämän lisäksi kuorma-autoa varataan jatkuvasti erikoisajoihin. Tapahtumat.

Muu Brucen ja Julien henkilökunta on kaikki teini-ikäisiä: Anna, 17; Elise ja Juliette, 15; ja Ryan, 13 – eli heidän lapsensa.

“Halusimme heidän työskentelevän ja saavan kokemusta ja oppivan yrittäjyyttä”, Bruce sanoo. ”Lapset ovat nähneet meidän vievän tämän ideasta sen toteuttamiseen. Se on opettanut heille, hei, voit mennä tekemään mitä tahansa, voit ottaa idean ja nähdä sen läpi.

Bruce muistaa ajan noin neljän kuukauden kuluttua yrityksestä, jolloin kaikki saman päivän aikana neljä vastasyntynyttä vasikkaa liittyi laumaan, neljä oli matkalla Springvilleen teurastettaviksi ja he myivät 50 hampurilaista ulos kuorma-autosta.

“Koko operaatio siellä, täysi ympyrä, alusta loppuun. Se on kuin eeppistä”, hän sanoo.

Vastaanotto on ollut vähintäänkin rohkaisevaa.

“Joka päivä”, Bruce sanoo, “saamme jonkun sanomaan: “Tämä on paras hampurilainen, jonka olen koskaan syönyt.” Se on tyydyttävää, jos voit tehdä jonkun onnelliseksi hampurilaisen avulla.

Vielä tyydyttävämpää: Hän saa tehdä sen heille.

“Se on osoittautunut melko siistiksi ruokaauton kanssa”, hän myöntää. “Sinun ei tarvitse tehdä suurta leikkausta, mutta voit silti selviytyä.”

Hän hengittää ulos ennen kuin lisää: “Kun maanviljely on veressäsi, sitä on todella vaikea saada pois.”

Leave a Comment