Esittelyssä “Higher Ed Policy” | Korkeakoulujen politiikka

Tervetuloa “Higher Ed Policy -ohjelmaan”, uuteen blogiani osoitteessa Inside Higher Ed. Monet teistä saattavat tuntea minut “University of Venus” -blogin luojana, joka on pitkäaikainen blogi osoitteessa Inside Higher Ed jonka lanseerasin ryhmän upeiden naisten kanssa korkeakouluissa keväällä 2010. “University of Venus” on edelleen täällä ja voimistuu, ja tulen edelleen muokkaamaan ja kirjoittamaan siellä.

Halusin kuitenkin luoda tilan myös niille, jotka ovat kiinnostuneita korkeakoulupolitiikan kysymyksistä. Viime vuonna toimin Bostonin pormestari Kim Janeyn politiikka- ja suunnittelupäällikkönä ja uppouduin täysin Uuden-Englannin suurimman kaupungin kunnallispolitiikkaan. Portfolioni sisälsi laajempia poliittisia kysymyksiä koulutuksen lisäksi, mutta se sisälsi myös kaikki koulutukseen liittyvät kysymykset – varhaiskasvatuksesta ja hoidosta PK-12:een ja korkeakoulutukseen. Tapasin säännöllisesti paikallisten korkeakoulujemme ja yliopistojemme johtajia ja muita edustajia COVID-19:ään liittyvistä haasteista ja päivityksistä, ja keskustelimme myös Bostonin nuoriin keskittyvistä aloitteista, kuten ura- ja korkeakoulupolkutyöstä. Tässä roolissa vastasin myös hallitusten ja valiokuntien päivittäisestä toiminnasta, mukaan lukien Boston School Committeen nimitys- ja valintaprosessista. Osallistuin säännöllisesti pormestarin kokouksiin alueen yliopistojen ja korkeakoulujen presidenttien sekä Bostonin julkisten koulujen johdon kanssa, ja myös kokouksissamme Bostonin koulukomitean johdon kanssa. Huomasin, että nautin todella vaikutuksista, joita politiikan muutoksilla voi olla, erityisesti rodun tasa-arvon alalla.

Kun palasin Bostonin yliopistoon lokakuussa 2021, työaikani kaupungintalossa sai minut kaipaamaan enemmän koulutuspolitiikan alalla. Viime syksynä minulla oli onni osallistua kokouksiin ja tapahtumiin useiden ryhmien kanssa, mukaan lukien American Council on Education, National Association for Community College Entrepreneurship, American Association of Colleges for Teacher Education ja New England Commission of Higher Education. . Työskentely näiden yhdistysten jäsenten kanssa muistutti minua siitä, kuinka paljon olen aina nauttinut työskentelystä korkea-asteen politiikan alalla. Pitkäaikainen mentori sanoi minulle äskettäin: “Mary, olet tehnyt politiikkaa yli 30 vuotta!” Ja kuten ilmiömäinen edustajani Ayanna Presley haluaa sanoa: “Politiikka on rakkauskieleni.” Se resonoi!

Viime tammikuussa otin Bostonin yliopiston korkeakouluhallinnon ohjelman johtajiksi, ja olen innoissani voidessani opettaa korkeakoulupolitiikkaa syksyllä 2022. Kun siirryin muodollisemmin tähän korkeakoulupolitiikkaan, huomasin haluavani kirjoittaa tästä työstä enemmän ja enemmän, ja näin syntyi idea “Higher Ed Policy” -blogista. Tässä blogissa keskityn sellaisiin aiheisiin kuin rotujen tasa-arvoasiat, opintolainojen anteeksiantaminen, korkeakoulun varhainen opiskelu, työvoiman valmius, positiivinen toiminta, ruokaturva, tuki ensimmäisen sukupolven opiskelijoille, valinnaiset testialoitteet ja paljon muuta! Kirjoitan äskettäin julkaistuista raporteista, politiikkalehtien artikkeleista, tapahtumista ja sopimuksista ja haastan korkeakoulutettuja politiikan asiantuntijoita. Haluaisin kuulla sinusta. Kerro minulle, ketä haluaisit minun haastattavan, mitkä raportit ovat sinun mielestäsi luettavia ja mitkä tapahtumat ovat ei-pakollisia tapahtumia. Jos korkeakoulupolitiikka on yksi osaamisalueistasi, lähetä minulle aikakauslehtiartikkelisi, kutsu esityksiäsi ja löydä aikaa jutella!

Odotan innolla tämän uuden tilan luomista kanssasi “Higher Ed Policy” -sivustolla osoitteessa Inside Higher Ed.


Mary Churchill on Bostonin kaupungin pormestarin Kim Janeyn entinen politiikan ja suunnittelun päällikkö ja nykyinen apulaisdekaani strategisista aloitteista ja yhteisön osallistumisesta sekä korkeakouluhallinnon ohjelman johtaja Bostonin yliopiston Wheelock College of Education and Human Developmentissa. Hän on mukana kirjoittamassa Kun korkeakoulut suljetaan: Johtaja kriisin aikana. Hän on Twitterissä @mary_churchill ja tavoittaa sähköpostitse osoitteesta [email protected].

Leave a Comment