“Community Murals Sacramento” -ohjelma tuo taiteen ja kulttuurin kaupunkiin – CBS Sacramento

CBS13 News AM News -päivitys – 16.5.22Uusimmat otsikot.

Maanantain sääennuste – 16.5.2022Selvitä, millaista säätä odotamme tällä viikolla.

“Community Murals Sacramento” -ohjelma tuo taiteen ja kulttuurin kaupunkiinYhteisön jäsenet kokoontuivat tänä viikonloppuna maalaamaan seinämaalauksen Kiefer Boulevardille kaupungin “Community Murals Sacramento” -ohjelman kautta.

Palomiehet reagoivat Etelä-Sacramenton palaviin puolikuorma-autoihinSacramenton palomiehet reagoivat ilmoitukseen useiden kuorma-autojen palamisesta. Sunnuntaina kello 23.59 Sacramento Firefighters sai ilmoituksen tulipalosta 7609 Wilbur Waylla rakennuksessa, jossa on rengasliike ja käytettyjen tietokoneiden kauppa.

Epäilty varas kohdistuu Pohjois-Kalifornian moskeijoihinJoidenkin Pohjois-Kalifornian moskeijoiden johtajat sanovat, että joku varastaa lahjoituksia jumalanpalvelustaloista.

Paikallinen kuoro järjestää konsertin auttaakseen ihmisiä UkrainassaKonsertti hyödytti paikallisia ja kansainvälisiä avustusjärjestöjä, jotka auttavat maan ihmisiä.

Cal Fire käyttämällä uutta lentokonetta tulipalojen torjumiseenRyan Yamamoto puhui Cal Firen päällikön kanssa sammutuslentokoneista, joita käytetään tulipalojen torjuntaan tänä kesänä.

Soita Kurtis: Huijarit, jotka käyttävät väärennettyjä Keanu Reevesin DM-viestejäOnko joku, joka väittää olevansa Keanu Reeves, lähettänyt sinulle viestin? Mitä sinun tulee tietää tästä uusimmasta huijauksesta.

20-vuotias mies ammuttiin StocktonissaUhri kuoli saamiinsa vammoihin. Epäilty on edelleen epäselvä.

Paikalliset katsovat taivaalta kohti kuunpimennystäUC Davis Astronomy Club kokoontui katsomaan kuunpimennystä, joka kesti 85 minuuttia.

Karhuasiantuntija puhuu karhuhavainnoista FairfieldissäCBS13 puhui asiantuntijan kanssa karhuhavainnoista Fairfieldin alueella. Villieläinviranomaiset sanovat, että karhut vaeltavat enemmän sään lämmetessä.

Sunnuntai-illan ennuste – 15.5.22Jordan Segundolla on viimeisin katsaus lämpötiloihin tänä sunnuntaina. Kuuma, voimakas tuuli tulee myöhemmin tällä viikolla, mikä lisää palovaaraa.

Auto törmäsi voimapylvääseen Rio LindassaAuto oli matkalla itään E-kadulla, kun se poistui tieltä ja törmäsi pylvääseen. Palomiehet sammuttivat kaatuneiden sähkölinjojen aiheuttaman tulipalon.

1 henkilö kuoli kolarissa Elder Creek RoadillaYksi ihminen kuoli Sacramentossa Elder Creek Roadilla. Yksi paikalla ollut nainen loukkaantui vakavasti. Hänet julistettiin myöhemmin kuolleeksi.

Kolme ihmistä puukotettiin riidan jälkeen Citrus HeightsissaPoliisin mukaan kahta teiniä ja yhtä aikuista puukotettiin.

Karhut ovat liikkeellä asuinalueella FairfieldWoodcreek Parkin lähellä Fairfieldissä raportoitiin useita karhuhavaintoja. Ei tiedetä, onko se sama karhu, joka on nähty Vacavillessä. He varoittavat asukkaita varomaan ulkopuolelle jätettyjä roskia.

Interstate 580 Takaisin auki ruohopalon jälkeen Altamontin lähelläInterstate 580 on jälleen auki molempiin suuntiin Altamontissa tulipalon syttymisen jälkeen. Palo paloi hieman yli 130 hehtaarin alueella, ennen kuin eteneminen pysäytettiin.

1 kuollut, 5 loukkaantunut Etelä-Kalifornian kirkon ammuskelussaViranomaiset lähetettiin Laguna Woodsin kirkossa tapahtuneen ammuskelun paikalle sunnuntaina. Tapahtumaan johtaneita olosuhteita ei heti tiedetty, vaikka Orange Countyn sheriffin osaston edustajat lähetettiin paikalle Geneven presbyterian kirkkoon El Toro Roadin 24000 korttelissa noin kello 13.25. Yksi mies sai kuolemaan johtaneita haavoja ja kuoli tapahtumapaikalla. paikalle, kun taas muiden uhrien kerrotaan loukkaantuneen vakavasti ja yhden lievästi.

Sacramenton asukkaat lyövät kuumuutta tänä paahteisena lauantainaNorth Natomas Aquatic Center oli täynnä lauantaina, kun ihmiset yrittivät voittaa kuumuuden. Ja muualla Sacramentossa asukkaat tulivat ulos auringon laskiessa.

Tuulen aiheuttama tulipalo Butten piirikunnassa tuhoaa kodinPalermo Roadin lähellä syttynyt kahden hehtaarin palo tuhosi yhden asunnon ja muita rakenteita.

Viranomaiset, jotka tutkivat murhia Sacramenton alueellaMiestä ammuttiin juuri kello 21.30 jälkeen perjantai-iltana Camino Park Courtissa, tutkijat kertovat. Sitten hän kuoli. Hänen nimeään ei ole julkistettu. Lauantaina noin kahden aikaan yöllä miestä ammuttiin North Avenuen ja Kern Streetin läheisyydessä. Hän kuoli tapahtumapaikalla.

Karhu havaittu FairfieldissäFairfieldin poliisi varoittaa Woodcreekin kaupunginosan asukkaita karhuhavainnosta.

FDA antaa varoituksen siitä, että lapset syövät vahingossa kannabiskarkkejaFDA on antanut uuden varoituksen kannabiksen syötävistä tuotteista. Lapset ovat syöneet niitä tietämättä, että ne sisältävät kannabista, ja sairastuneet.

Tuhannet kokoontuvat aborttioikeuksien puolesta mielenosoituksiin kaikkialla YhdysvalloissaAborttioikeuksien kannattajat menivät lauantaina kaduille eri puolilla Amerikkaa ilmaistakseen suuttumuksensa korkeimman oikeuden vuotaneen enemmistön lausuntoluonnoksen johdosta, joka voisi kumota Roe v. Kahlata. Huudot “Minun ruumiini, minun valintani” luokitellaan aktivisteiksi, jotka ovat sitoutuneet taistelemaan lisääntymisvapauden puolesta.

.

Leave a Comment