Cinnamon Bay Campground yhdistää vieraat luontoon, kulttuuriin |

ST. JOHN – Juuri kun tuntui, että vaaka oli kallistunut liian pitkälle, että St. Johnin matkailutuote oli mennyt kaikkiin suuriin huvilaliiketoimintaan, Cinnamon Bay Campground avattiin uudelleen vuoden alussa.

Vierailijat, jotka vierailivat vanhassa Cinnamon Bayssä ja vastaavissa kiinteistöissä Maho Bay Campsissa ja Concordia Eco-Resortissa ennen vuoden 2017 hurrikaaneja, löytävät uudelleen St. Johnin. He oppivat arvostamaan sitä, mikä on sen ytimessä erityistä – luontoa, kulttuuria ja historiaa. Ja uusi Cinnamon Bay Campground tarjoaa eri puolia näistä erityisistä näkökohdista monin eri tavoin.

Leirintäalueen sijainti, Cinnamon Bayn jauhemaisen pehmeän valkoisen hiekan mailin mittaisella alueella, asettaa saaren rantakauneuden etusijalle. Mutta kun vieraat mutkittelevat leirintäalueen läpi, siellä on paljon enemmän nähtävää – laajasta maanalaisesta verkostostaan ​​kurkistavista maarapuista peuraihin, jotka eivät juurikaan pelkää ihmisiä ja luonnollista ympäristöä, joka halaa ja kehystää jokaista ryhmää. teltat. Itse asiassa luonto on niin täysin Cinnamon Bay -elämyksen eturintamassa, että henkilökunta neuvoo vieraita, jotka eivät ehkä tiedä tavallisista viekkaista saariryöstöistä, kuten helmiäisilmäisistä thrashereista ja mangustista.

“Suojaa ruokasi niiltä jättämällä ruokaa täysin suljetuissa astioissa telttasi tai mökkisi sisälle”, sanoi Cinnamon Bayn toimitusjohtaja Adrian Davis.

Leirintäalueella kohoaa trooppisten mantelipuiden latvus, kun taas makeita limettejä reunustavat leirintäalueen kävelyteitä, jotka tarjoavat maukasta pientä välipalaa, jota vierailijat voivat poimia leirintäalueen läpi kävellessä.

Kulttuuria on esillä viikoittain Friends of Virgin Islands National Parkin Cinnamon Bay Campground Chats -ohjelman ansiosta. Viikoittainen tarjonta voi kattaa taiteen ja käsityön kilpikonnien kävelyyn ja kulttuuriseen rummutukseen, ja myöhemmin perjantaisin leirintäalueen Raintree-ravintolassa on inspiroivia biittejä.

Jotkut matkailijat käyttävät Cinnamon Baytä kotitukikohtana saaren muihin osiin tutustumiseen, mutta totuus on, että alueella itsessään on paljon tarjottavaa. Aluksi autoa ei tarvitse vuokrata.

Cinnamon Bayn silmukkapolku, joka sijaitsee aivan North Shore Roadin toisella puolella Cinnamonin sisäänkäynnistä, tarjoaa suuria palkintoja pienestä vaivasta. Silmukkapolun vieressä on toinen, joka johtaa America Hillin suureen taloon, josta on laajat näkymät Maho- ja Francis Baysiin sekä Brittiläisille Neitsytsaarille sen takana ja edelleen Centerline Roadille.

Jos kahvi on tärkeä aloitus päivälle, kofeiinipitoiset kupit virtaavat Raintree-ravintolan aamiaispalvelussa. Vierailijat voivat myös keittää oman kahvinsa jokaisen leirintäalueen mukana tulevalla grillillä tai propaanikeittimellä. Vaikka osa telttailun hauskuutta on grillaa aterioita yhdessä tulen äärellä, Cinnamon tarjoaa aamiaista, lounasta ja illallista niille hetkille, jolloin on pudonnut niin syvälle lomatilaan, eikä sytytettyyn tulitikkuun voi hetkessä koskea. kevyt hiili.

Aamiainen on yksinkertaista ja kestävää. Pannukakut. Munat. Kinkku. Paahtoleipä. Kaurapuuro. Täydellinen hedelmä ja jogurtti. Ja tietysti kahvia. Lounas tarjoillaan lähempänä rantaa olevasta ruokaautosta. Illalliset ovat teemalla – pasta-ilta maanantaisin, fajita-ilta tiistaisin, Karibian ilta keskiviikkoisin, hampurilaisilta torstaisin, prime rib -ilta perjantaisin, BBQ-ilta lauantaisin ja kokin valinta sunnuntaisin. Joka illan teematarjontaa täydentävät muut herkulliset ruoat, kuten lohi kermabasilikakastikkeella tai kananpalat nirsoille pienille, ja jokaisen illan ruokalistalla on kasvisruokaa, kuten kurpitsasukkotas.

Ravintola tarjoaa jotain muuta, joka houkuttelee vieraita yötä päivää – WiFi. Kuten Cinnamon Bay Beachillä viettäneet voivat todistaa, solupalvelu koostuu suurelta osin läheisten Brittiläisten Neitsytsaarten yritysten signaaleista. Näiden yhteyksien käyttö tarkoittaa, että laskut kasvavat nopeasti verkkovierailumaksujen vuoksi. Niinpä monet vieraat löytävät itsensä ravintolasta ainakin ensimmäisenä lomapäivänä tai parina kirjautumassa sisään kotona tai toimistossa. Toisena päivänä useimmat ymmärtävät, että nämä sisäänkirjautumiset ja keskustelut voivat odottaa. On aika laskea puhelin alas, katkaista yhteys kokonaan ja ottaa yhteyttä Cinnamon Bayssa yöpymisen syytä – olipa kyseessä sitten itsehoito, muistojen tekeminen perheen kanssa tai ajanvietto ystävien kanssa.

Kävely alas, kohti rantaa, johtaa helposti vesiurheilukeskukseen, josta voi vuokrata kajakin, SUP-, snorkkelivarusteet tai yksinkertaisesti tuolin, jolla voit hypätä hiekkaan ja nauttia upeasta kauneudesta.

Yksi Cinnamonin piilotettu helmi on vähemmän tunnettu Little Cinnamon, pieni kristallinvalkoinen hiekkakaistale, johon pääsee rannan länsipäässä olevaa lyhyttä, maata pitkin kulkevaa polkua pitkin. Noin 100 metrin päässä Little Cinnamonin itäpäästä lepäävät pienen kaatuineen lentokoneen jäännökset, jotka ovat helposti saavutettavissa ja aloittelevimpienkin snorklaajien näkemässä.

Yksi Cinnamon Bay Campgroundin kaltaisten majoitusmahdollisuuksien miellyttävistä ominaisuuksista on, että vieraat ovat suurimmaksi osaksi samanhenkisten ihmisten ympäröimiä. Leirintäalueen ylellisimmissäkin vaihtoehdoissa, mökeissä, ei ole omaa kylpyhuonetta, joten halukkuus vaihtaa pienimmät haitat leirintäalueen upeaan ympäristöön on yleinen ketju vieraiden keskuudessa.

Cinnamonin vieraat ovat valmiita tekemään vähän työtä, olipa kyseessä leirin perustaminen paljaalle paikalle tai kylmyys – ei, sanokaamme sitä virkistäväksi – suihkussa tutkimuspäivän jälkeen. Palkinto näistä yksinkertaisista ponnisteluista on rauhallinen, rento turistikokemus rannalla, jonka kauneus ja historia ovat vertaansa vailla.

Kanelin huolellinen suhtautuminen alkoholiin on myös vieraiden keskuudessa tervetullut. Olutta ja kovaa seltteriä on saatavilla leirikaupasta, ruoka-autosta ja ravintolasta, jossa tarjoillaan myös viinaa, juomasekoituksia ja viiniä illallisen kera. Mutta viinaa ei virrata runsaasti, ja vieraiden rauhallinen, miellyttävä käytös jäljittelee hillittyä alkoholitarjontaa.

Cinnamon Bay Campgroundin paras osa toistuville vieraille ja asukkaille on henkilökunnan ystävälliset kasvot.

Saarella, jolla vieraanvaraisuuden vaihtuvuus on korkea, kun työntekijät tulevat osavaltioista kaudeksi ennen lähtöä palatakseen takaisin, tulevat Cinnamon Baylle ja näkevät tuttuja kasvoja joka käänteessä, ei vain tuntuu siltä kuin tulisi kotiin, se tuntuu myös lähtemiseltä. ajassa taaksepäin – St. Johnille, jonka monet asukkaat luulivat kadonneen.

St. John, jonka vieraat löytävät Cinnamon Baystä, nostaa Neitsytsaarten asukkaat etualalle ja rohkaisee vierailijoita ottamaan yhteyttä paikan ihmisiin. Historiaa jaetaan esineiden ja Taino-tarinoiden kautta. Luonto on väistämätön ja kaikkialla. Kulttuuri kulkee Eddie Brucen perjantai-illan rumpujen sävelissä vieraiden sydämiin.

Totta kai, retkeily on työtä. Mutta työ tuo tyytyväisyyttä, ja Cinnamon Bayn leirintäalueella tehty pieni vaiva auttaa saamaan niistä kaikista suurimman palkinnon: aidon matkakokemuksen, jossa voi olla täysin yhteydessä maahan ja jättää vierailijat enemmän kunnioitukseen.

Leave a Comment