10 vinkkiä välittämisen kulttuurin luomiseen

Välittämiskulttuurin luominen ei ole hyväksi vain yrityksille, se on hyväksi myös yrityksen sisällä oleville ihmisille. Tässä on 10 parasta vinkkiä välittämisen kulttuurin luomiseen.

Haluaisitko työskennellä organisaatiossa, jossa on kylmä ilmapiiri, jossa paineet ja stressi ovat tulvillaan, työntekijät pelkäävät tehdä virheitä, sinulla ei ole tarvittavaa joustavuutta työ- ja kotielämäsi tasapainottamiseen ja tunnet olevasi vain yksi henkilö. ihmisen sijaan? Todennäköisesti et, etkä ole yksin.

Astu sisään suureen eroon, jossa miljoonat työntekijät ovat lähteneet organisaatioista etsiessään lisää kehitysmahdollisuuksia, parempaa työ- ja perhe-elämän tasapainoa ja enemmän empatiaa. Pelkän perusedellytysten, kuten palkan, taloudellisten kannustimien ja vapaa-ajan tarjoaminen ei enää riitä. Sen sijaan yritysjohtajien ja HR-osastojen tulisi luoda mielekkäitä työpaikkoja, joissa on kehittymismahdollisuuksia ja keskittyä työntekijöiden tarpeisiin. Tässä on 10 parasta vinkkiä välittämisen kulttuurin luomiseen.

1. Kehitä empaattinen ja osallistava yrityskulttuuri

Ole empaattinen johtaja ja edistä osallisuutta. Nurturella on yrityskulttuuri, joka heijastaa näitä arvoja ja toivottaa tervetulleiksi ihmisiä, joilla on erilaisia ​​demografisia ominaisuuksia erilaisista taustoista. Anna tiimisi osallistua päätöksentekoon ja miettiä, mikä on parasta työntekijöillesi, kun esittelet uusia aloitteita ja käytäntöjä. Harkitse suurempaa hyvää ja sovita se liiketoimintatavoitteidesi ja tehtäväsi kanssa.

Kohtele kaikkia tasa-arvoisesti ja varmista, että kaikki työntekijät löytävät oppimis- ja kehitysmahdollisuudet saatavilla. Kehitä antelias urakasvuohjelma ja vaali ympäristöä, jossa ihmiset voivat saavuttaa tavoitteensa ja tuntea kuuluvansa yhteen.

2. Ymmärrä, mikä motivoi työntekijöitäsi

Paras tapa luoda työpaikka, joka tekee työntekijäsi onnelliseksi, menestyneeksi ja tervetulleeksi, on kuunnella heidän tarpeitaan ja ymmärtää, mikä heitä ohjaa. Liity heidän seuraansa lounastauoilla, keskustele ja osoita kiinnostusta heidän ajatuksiinsa ja huolenaiheisiinsa.

Näytä, että näet heidät ihmisinä, joilla on unelmia ja tarpeita, et vain työntekijöinä. Tunnistamalla, mitä he tarvitsevat saavuttaakseen tavoitteensa ja tunteakseen olonsa hyväksi työpaikalla, tiedät, miten voit muokata yrityskulttuuria ja mitkä asiat on otettava huomioon ensin.

3. Ole myötätuntoinen

Jokainen tekee virheitä. Ryhmäsi ja työntekijäsi eivät ole poikkeus. Mutta sen sijaan, että käytät kurinpidollisia menetelmiä, osoita ymmärryksesi ja selvitä, missä ja miksi asiat menivät pieleen. Vältä muiden syyttämistä ja keskity ongelmien ratkaisemiseen.

Mieti, kuinka voit auttaa työntekijöitä olemaan parempia, tuntemaan olonsa mukavammaksi työtehtävissään ja saavuttamaan tehokkaampia tuloksia. Kerro heille, että virheet ovat osa oppimisprosessia, mutta heidän ei pitäisi pelätä, että he menettävät työpaikkansa pienistä syistä.

4. Ole avoin yrityksen politiikkojen ja määräysten suhteen

Paljasta tärkeitä tietoja, jotka työntekijöiden tulisi tietää uusista prosesseista ja muutoksista. Edistä avoimuutta ja pidä ihmiset ajan tasalla yrityksen uutisista ja suunnitelmista. Jokaisen tulisi olla yhteydessä siihen, mitä tapahtuu, ja ymmärtää, miten uudet kehityssuunnat vaikuttavat heidän työtehtäviinsä.

5. Tarjoa mielekästä työtä

Luo avoimia työpaikkoja, joilla on tarkoitus ja joilla on merkitystä. Varmista, että työntekijät voivat saavuttaa ammatilliset tavoitteensa ja tarjota mahdollisuuksia ammattitaitoon. Tarjoa mentorointia ja ota huomioon työntekijöidesi kykyjä ja kykyjä päivittäessäsi oppimis- ja kehitysohjelmaa.

6. Anna työntekijöiden olla haavoittuvia ja tarjota tukea

Työntekijät tuntevat usein painetta olla staattisia ja välttävät avun pyytämistä, koska he pelkäävät näyttäytyä liian haavoittuvaisilta. Kannusta työntekijöitä ilmaisemaan huolensa ja ottamaan yhteyttä sinuun tai henkilöstöosastoon, kun he tarvitsevat tukea.

7. Tarjoa hyvinvointi- ja mielenterveysohjelmia

Seitsemänkymmentä prosenttia hyvinvointiohjelmiin ilmoittautuneista työntekijöistä ilmoittaa olevansa työtyytyväisempi. Näin ollen hyvinvointimahdollisuudet ovat ratkaisevan tärkeitä monipuoliselle välittämiskulttuurille. On tärkeää huolehtia työntekijöiden fyysisestä ja henkisestä terveydestä ja tarjota turvallinen työpaikka.

8. Edistä säännöllistä viestintää

Sijoita alustoihin, jotka mahdollistavat verkkoyhteistyön ja ylläpitävät säännöllistä viestintää kaikkien tiimien kanssa. Pidä kaikki ajan tasalla ja varmista, että kaikki voivat osallistua kriittiseen päätöksentekoon. Järjestä kokouksia ja ryhmätapaamisia luodaksesi tiiviitä yhteyksiä ja auttaaksesi ihmisiä viihtymään työpaikalla.

9. Kun palkkaat, keskity ehdokkaiden potentiaaliin, ei vain pätevyystietoihin

Henkilöstöpäälliköt asettavat tyypillisesti etusijalle kokemuksen, taidot ja saavutukset etsiessään pätevintä henkilöä. Vaikka nämä piirteet ovat merkittäviä indikaattoreita siitä, sopiiko joku työnkuvaan, ne eivät ole ainoita. Sen sijaan rekrytoijien tulisi keskittyä ehdokaspotentiaaliin ja ottaa huomioon heidän pehmeät taitonsa, motivaationsa ja motivaationsa.

10. Varmista jokaiselle työntekijälle kohtuullinen työmäärä ja työajat

Huolehtimisen kulttuurissa ei ole sijaa burnoutille. Varmista, että jokaisella työntekijällä on kohtuullinen työtaakka ja että hän pystyy hoitamaan tehtävänsä ilman stressiä ja paniikkia.

Tämä artikkeli on toinen 3-osaisesta sarjasta, jossa käsitellään välittämisen kulttuurin rakentamista. Ensimmäisessä artikkelissa pohdittiin, miksi välittämisen kulttuurin kehittäminen on liiketoiminnan välttämätöntä. Seuraavaksi: Onko Metaversessa sijaa välittämisen kulttuurille?

Leave a Comment