Wyoming Education Advisory Group ilmoittaa kuunteluistunnoista

Kuvernööri Mark Gordonin K-12 Education Advisory Group, Reimagining and Innovating the Delivery of Education (RIDE) -neuvontaryhmä ilmoitti sarjan yhteisön kuunteluistuntoja saadakseen vanhemmilta ja sidosryhmiltä palautetta osavaltion koulutusjärjestelmään.

Toukokuussa 2021 julkistetun ryhmän tavoitteena on kehittää suosituksia koulutuksen parantamiseksi Wyomingissa, ja se koostuu yhdeksästä vapaaehtoisesta: osavaltion edustaja Evan Simpson, osavaltion senaattori RJ Kost, John Masters, Craig Dougherty, David Northrup, Jill Bramlet, Fred. von Ahrens, Brian Worthen, Nicole Novotny ja Thea True Wells.

Gordonin tammikuussa julkaiseman lehdistötiedotteen mukaan tänä vuonna suoritetussa verkossa suoritetussa julkisessa kyselyssä oli yli 7 000 vastausta, ja tulokset julkaistaan ​​joskus toukokuussa, ja tulevat kuunteluistunnot antavat ihmisille uuden mahdollisuuden antaa palautetta.

Ilmoituksen jälkeen näyttää siltä, ​​että RIDE-ryhmä ei ole tehnyt mitään muuta kuin kyselyn.

WalletHubin raportin mukaan Wyoming on 27. sijalla ja 22. sijalla koulutusviihteen osalta, mikä perustuu tekijöihin, kuten siihen, kuinka monella yli 25-vuotiaalla on vähintään ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto tai ammattitutkinto.

Samassa raportissa Wyoming sijoittuu 37. sijalle koulutuksen laadussa, joka perustuu esimerkiksi sukupuolten väliseen eroon koulutuksellisessa viihteessä, ilmaisen yhteisöopiston olemassaoloon sekä NAEP-matematiikan ja lukutestin tuloksiin.

Colorado on puolestaan ​​kokonaiskilpailussa neljäs, toinen opetuksellisessa viihteessä ja 32. koulutuksen laadussa, Utah on 11. sijalla, 11. opetuksellisessa viihteessä ja 15. koulutuksen laadussa, kun taas Idaho on kokonaistilanteessa 36., 32. opetusviihteen osalta ja 44. koulutuksen laadun vuoksi.

Gordon sanoi:

“Neuvoa-antava ryhmäni odottaa innolla kuulevansa ensi käden vanhemmilta ja yhteisön jäseniltä ja heidän ajatuksiaan siitä, kuinka voimme valmistaa oppilaitamme paremmin kilpailukykyisiksi muuttuvassa maailmassa.”

Tapahtumat, mukaan lukien niiden päivämäärät ja paikat, ovat:

  • 14.-15. kesäkuuta Aftonissa Lincoln Countyn koulupiirin hallintorakennuksessa
  • 15.-16. kesäkuuta Rock Springsissä Holiday Innissä
  • 21.-22. kesäkuuta Powellissa Northwest Community Collegessa
  • 22.-23. kesäkuuta Rivertonissa vielä päätettävässä paikassa
  • 19.-20. heinäkuuta Gillettessä Gillette College+:ssa
  • 20.-21.7. Casperissa vielä päätettävässä paikassa
  • 26.-27. heinäkuuta Cheyennessa Wyomingin Capitolissa
  • 27. heinäkuuta virtuaalinen

15 törkeää Wyomingin myyttiä, joiden yhdysvaltalaiset ajattelevat olevan totta

On todella mielenkiintoista, kuinka monilla ihmisillä Yhdysvalloissa ei ole aavistustakaan Wyomingista. Mitä vähemmän he tietävät, sitä paremmin meillä menee, MUTTA nämä todelliset väärinkäsitykset Wyomingista ovat yksinkertaisesti naurettavia. Vaikea uskoa, että nämä 15 tulivat jonkun suusta.

.

Leave a Comment