Vuoden 2022 Laredo Business Hall of Fame kunnioitti Asmussenin perhettä, Hank ja Elizabeth Samesia sekä Gerald Schwebeliä

Laredo on kaupunki, jossa monet yritykset ja yrittäjät viihtyvät, ja torstai-iltana Laredo Country Clubilla kunnioitettiin joitain kaupungin arvostetuimmista miehistä.

Vuoden 2022 Laredo Business Hall of Fame kunnioitti kolmea henkilöä ja perhettä heidän merkittävästä panoksestaan ​​yhteisölle ja paikalliselle yritysmaailmalle.

Hall of Fameen uusiin palkittuihin kuuluivat Asmussenin perhe, Hank ja Elizabeth Sames sekä Gerald Schwebel.

Tapahtuma oli tänä vuonna hieman erikoisempi niille, jotka saivat kunnian sen jälkeen, kun sitä oli lykätty kahdella vuodella pandemian vuoksi. Kaikki palkitut tunsivat olevansa todella kunnioitettu kokemuksesta.


“Tämä on todella mukavaa, koska sitä ei koskaan odota”, Keith Asmussen, Asmussen Horse Centerin omistaja ja kouluttaja, sanoi.

Keithin vaimo Marilyn Asmussen sanoo, että tunnustusta koko perheelle suunniteltiin kahden vuoden ajan, koska he olivat tietoisia ja odottaneet tunnustusta COVID-viruksen takia.

“Se viivästyi vuodesta 2020, joten olemme tienneet siitä kaksi vuotta”, hän sanoi. “Mutta olemme niin innoissamme. Jos tämä olisi tapahtunut kaksi vuotta sitten, koko perheemme ei luultavasti olisi selvinnyt, mutta nyt kaikki sujui näin ja olemme täällä.

Asmussenien hevonen, Epicenter, kilpaili viime viikonloppuna vuoden 2022 Kentucky Derbyssä ja pääsi yleissuosikkiksi kertoimella 4-1 urheilun vuoden suurimmassa kilpailussa. Epicenter sijoittui kokonaiskilpailussa toiseksi Rich Striken upean voiton jälkeen, joka oli Derbyn historian toiseksi suurin kaukaa voittaneen 80-1.

Kilpailun jälkeen perheellä on jo valmiina liput vuoden 2022 Preakness Stakes -turnaukseen, joka pidetään myöhemmin tässä kuussa Baltimoressa, Marylandissa.

Sames-perhe oli yhtä ylpeä kunniastaan ​​Laredo Business Hall of Famesta. He sanoivat, että se on jotain, jonka he toivovat, ettei se näytä kuinka he osallistuvat yhteisöön, vaan pikemminkin osoittavat muille, kuinka yhteisön auttaminen on hyvä asia priorisoida.

“Olemme erittäin ylpeitä, koska perheemme on asunut Laredossa yli 110 vuotta”, Elizabeth Sames, Sames Auto Groupin puheenjohtaja ja Laredo Area Community Foundationin johtaja, sanoi. “Olemme aina ajatellut, että on tärkeää antaa takaisin yhteisölle, ja tässä on kyse siitä, että kunnioitamme meitä siitä, että annamme takaisin yhteisölle. (Palkinto) ei ole syy, miksi annamme takaisin, vaan annamme takaisin, koska se saa meidät tuntemaan olonsa hyväksi.”

Elizabeth Sames – joka sanoi pitävänsä parempana vaimon, äidin, kirjakerhon jäsenen, tenniskentän järjestäjän ja 14-vuotiaan isoäidin titteleitä – oli myös ylpeä saadessaan jakaa kunnian miehensä Hankin kanssa.

“Se on suuri kunnia, erittäin suuri kunnia, ja olemme nöyriä, että he valitsevat meidät”, hän sanoi. “Mutta teemme mitä teemme, koska se tulee sydämestämme, ja haluamme antaa takaisin yhteisöllemme, joka on oli meille erittäin hyvä.”

Hank Sames sanoi tulevaisuudessa, että he aikovat laajentaa liiketoiminta-alueitaan edelleen, koska he “uskovat lujasti Laredoon”, varsinkin nyt, kun heidän tyttärensä Evelyn on yrityksen johdossa.

“Laredo tulee kasvamaan, ja suunnitelmamme Laredolle on, että kasvamme Laredon kanssa ja viemme sen seuraavalle tasolle”, Hank sanoi.

Schwebel oli toinen henkilö, joka palkittiin erinomaisesta työstään. Kansainvälisen kauppapankin varatoimitusjohtaja sai tunnustusta alueen kansainvälisesti tunnetuksi tekemisestä liike-elämässä ja työskentelystä monien infrastruktuurihankkeiden tuomiseksi kaupunkiin.

“Olen hyvin nöyrä ja kunnia kuulua Asmussen-perheeseen ja Sames-perheeseen, koska on suuri kunnia kuulua heidän joukkoon”, Schwebel sanoi.

Schwebel, joka on mukana monissa yritysprojekteissa yhteisössä ja myös eri puolilla osavaltiota ja Meksikossa, sanoi, että hän on ansainnut nykyisen tiedon yritysmaailmasta, koska hän pitää tekemästään hauskaa. Hän sanoi olevansa onnekas, että hänen elämässään ja yrityksessään on paljon hyviä ihmisiä.

“Sinun täytyy olla intohimo, sinun on oltava positiivinen ja sinun on oltava valmis antamaan takaisin yhteisölle, joka on antanut sinulle niin paljon, ja arvostan sitä paljon”, Schwebel sanoi. “Olen onnekas Laredosta, ja Nuevo Laredo, joka kasvatin molemmissa kaupungeissa, on antanut minulle niin paljon, ja mitä tahansa voin tehdä parantaakseni sitä, pyrin siihen.”

Schwebelin poika Gerry Schwebel Jr. – ohjelmistosuunnittelija Dallas-Fort Worthin alueella – sanoi olevansa inspiroitunut isälleen saamastaan ​​tunnustuksesta, koska hän on yhtä kotonaan kuin julkisuudessa. Hän sanoo oppineensa monia arvokkaita opetuksia isältään, mutta tärkeintä on ollut muiden kunnioittaminen.

”Luulen, että muiden kunnioittaminen on aina ollut mukanani, sillä hän on erittäin nöyrä ihminen. Ja uskon, että ihmiset vetoavat siihen, ja ihmiset kunnioittavat sitä, Schwebel Jr. sanoi. “Hän on ollut minulle tärkeä ja joku, jota olen aina katsonut.”

Kolme ansioitunutta palkittua tarjosivat myös neuvoja kaikille yrittäjyyteen pyrkiville henkilöille tai lapsille, jotka haluavat päästä mukaan yritysmaailmaan.

”On tärkeää löytää jotain, josta olet intohimoinen, ja seurata unelmiasi, sillä kaksi poikaamme ovat siitä todella esimerkki. Yksi heistä on johtava ratsastaja Ranskassa, ja Steven on johtava valmentaja Pohjois-Amerikassa ja hänellä on paljon voittoja, Marilyn Asmussen sanoi. “He ovat erittäin intohimoisia ja omistautuneita siihen, mitä tekevät, ja he menestyvät siinä erittäin hyvin.”

Hank Sames sanoi, että yrittäessään menestyä liike-elämässä, täytyy olla valmis työskentelemään mitä tahansa työtä. Hän sanoi, että heidän ei koskaan pidä tuntea olonsa liian mukavaksi ja yrittää aina saada ylennys tai korotus, koska sillä tavalla he tietävät arvonsa. Hän sanoi, että heidän on myös tiedettävä, milloin heidän on aika haarautua yksin yritysmaailmaan.

“Yrittäjyys on jotain, joka on helppoa ja silti vaikeaa, koska sinulla voi olla tämä valoisa idea päässäsi ja mitä haluat tehdä, mutta sinulla on oltava sinnikkyyttä pitääksesi sen esiin”, Elizabeth Sames sanoi. ”Jos aiot avata uuden yrityksesi, se vie jonkin aikaa, koska sinusta ei tule menestystä yhdessä yössä, vaan sinun on pysyttävä siinä ja kestettävä sen läpi hyvinä ja huonoina aikoina.

“Olemme olleet alalla nyt yli 110 vuotta, ja siellä on ollut paljon ylä- ja alamäkiä. On ollut aikoja, jolloin bisnes on ollut hienoa, välillä on ajateltu, että yritys ei pärjää… Kuten pesojen hajauttaminen 1980-luvulla, vuoden 2008 talouskatastrofi. Minun neuvoni on pysyä sinnikkäänä.”

Ja omalta osaltaan Schwebel sanoo, että “on monia unelmia tulossa” ja että hänen työnsä ei ole vielä tehty. Hän aikoo auttaa uusien siltojen, Binational River Parkin, moottoriteiden ja muiden kansainvälisten hankkeiden rakentamisessa, jotka tekevät Laredosta vain vahvemman ja paremman kaupungin kaikille.

“Sanon usein, että en ehkä ole huoneen älykkäin kaveri, mutta tulen olemaan ahkerin kaveri huoneessa, ja se on varmaa”, Schwebel sanoi. ”Kova työmoraali, positiivinen asenne, pyri erinomaisuuteen, ole nöyrä, ymmärrä, että Jumala on oppaasi ja usko, että onnistut kaikessa, mitä edessäsi on. Ota vastaan ​​haasteet, nosta kätesi ja tee vapaaehtoistyötä ja ole osa yhteisöä, anna takaisin ja osallistu kaikkeen ja prosesseihin, mikä vaikuttaa elämääsi. Älä odota muiden tekevän sen, vaan sinun on puututtava ja osallistuttava.”

26 vuoden ajan, vuodesta 1994 lähtien, Laredo Business Hall of Fame on vuosittain kunnioittanut yhteisön arvostetuimpia yritysjohtajia. Palkinnon saajia pidetään ansioituneina heidän panoksestaan ​​Laredon kehittämiseen liiketoiminnan erinomaisuuden, näkemyksen, innovaation, inspiroivan johtajuuden ja yhteiskunnan hyväksi tekemästään palvelusta.

Kaikki Laredo Business Hall of Famesta kerätyt tuotot hyödyttävät Junior Achievementin talouskasvatusohjelmia Laredon alueella.

Leave a Comment