Vitru (NASDAQ:VTRU) vs. Perdoceo Education (NASDAQ:PRDO) Head to Head -kysely


Vitru (NASDAQ:VTRU – Hanki luokitus) ja Perdoceo Education (NASDAQ:PRDO – Get Rating) ovat molemmat pieniyhtiöitä, kuluttajille harkinnanvaraisia ​​yrityksiä, mutta kumpi on parempi liiketoiminta? Vertailemme kahta yhtiötä niiden kannattavuuden, arvon, tuloksen, institutionaalisen omistuksen, analyytikoiden suositusten, riskin ja osinkojen vahvuuden perusteella.

Sisäpiiri ja institutionaalinen omistus

Vitrun osakkeista 66,4 % on institutionaalisten sijoittajien omistuksessa. Vertailun vuoksi 88,0 % Perdoceo Educationin osakkeista on institutionaalisten sijoittajien hallussa. Perdoceo Educationin osakkeista 2,9 % on yhtiön sisäpiiriläisten omistuksessa. Vahva institutionaalinen omistus on osoitus siitä, että hedge-rahastot, lahjoitusrahastot ja suuret rahanhoitajat uskovat yrityksen menestyvän markkinoita paremmin pitkällä aikavälillä.

Tulos ja arvostus

Tässä taulukossa vertaillaan Vitrun ja Perdoceo Educationin bruttotuloja, osakekohtaista tulosta ja arvostusta.

Bruttotulo Hinta/myyntisuhde nettotulot Osakekohtainen tulos Hinta/tuotto-suhde
lasi- 116,98 miljoonaa dollaria 3.05 13,09 miljoonaa dollaria 0,53 dollaria 28.87
Perdoceo koulutus 693,03 miljoonaa dollaria 0,99 109,64 miljoonaa dollaria 1,57 dollaria 6.38

Perdoceo Educationin tulot ja tulot ovat korkeammat kuin Vitrulla. Perdoceo Education käy kauppaa alhaisemmalla hinta-tulossuhteella kuin Vitru, mikä osoittaa, että se on tällä hetkellä edullisin kahdesta osakkeesta.

Kannattavuus

Tässä taulukossa vertaillaan Vitrun ja Perdoceo Educationin nettomarginaaleja, oman pääoman tuottoa ja pääoman tuottoa.

nettomarginaalit Oman pääoman tuotto Pääoman tuotto
lasi- 11,05 % 7,60 % 4,58 %
Perdoceo koulutus 16,03 % 19,23 % 15,02 %

Analyytikkosuositukset

Tämä on erittely Vitru- ja Perdoceo Educationin nykyisistä arvioista ja tavoitehinnoista MarketBeatin raportoimana.

Myy Arvosanat Pidä luokitukset Osta arvioita Vahvat ostoluokitukset RatingScore
lasi- 0 0 1 0 3.00
Perdoceo koulutus 0 0 1 0 3.00

Perdoceo Educationin konsensustavoitehinta on 16,00 dollaria, mikä tarkoittaa 59,68 prosentin potentiaalista nousua. Kun otetaan huomioon Perdoceo Educationin todennäköisempi nousu, analyytikot uskovat selvästi, että Perdoceo Education on suotuisampi kuin Vitru.

Volatiliteetti ja riski

Vitrun beta-arvo on 0,18, mikä osoittaa, että sen osakekurssi on 82 % vähemmän epävakaa kuin S&P 500. Perdoceo Educationin beta-arvo on 1,16, mikä osoittaa, että sen osakekurssi on 16 % volatiilimpi kuin S&P 500.

Yhteenveto

Perdoceo Education päihittää Vitrun 10 tekijällä 12:sta näiden kahden osakkeen välillä verrattuna.

Tietoja Vitrusta (Hae luokitus)

Vitru Limited yhdessä tytäryhtiöidensä kanssa toimii etäopiskelukoulutusyhtiönä toisen asteen digitaalisen koulutuksen markkinoilla Brasiliassa. Se toimii kolmen segmentin kautta: digitaalisen koulutuksen perustutkintokurssit, täydennyskoulutuskurssit ja kampuksen perustutkintokurssit. Yritys tarjoaa digitaalisen koulutuksen perustutkinto-opintoja hybridimetodologiasta, joka koostuu viikoittaisista henkilökohtaisista tapaamisista paikan päällä olevien tutoreiden kanssa. Sen kurssit koostuvat ensisijaisesti pedagogiikasta, liiketaloudesta, laskentatoimesta, liikuntakasvatuksesta, tekniikasta, ammatillisesta koulutuksesta ja terveyteen liittyvistä kursseista. Yritys tarjoaa myös täydennyskoulutuskursseja ensisijaisesti pedagogiikassa, rahoituksessa ja liiketaloudessa sekä muissa aineissa, kuten oikeustieteen, tekniikan, IT:n ja terveydenhuollon kursseja hybridimallin kautta, verkossa ja kampuksella. Lisäksi sillä on 8 kampusta, jotka tarjoavat perinteisiä kampuksella perustutkinto-opintoja, mukaan lukien liiketalouden, kirjanpidon, liikuntakasvatuksen, tekniikan, lakitieteen ja terveyteen liittyvät kurssit. Vitru Limited perustettiin vuonna 2014, ja sen pääkonttori sijaitsee Florianopolisissa, Brasiliassa.

Tietoja Perdoceo Educationista (Hae luokitus)

Perdoceo Education Corporation tarjoaa keskiasteen jälkeistä koulutusta verkko-, kampuspohjaisten ja sekoitettujen oppimisohjelmien kautta Yhdysvalloissa. Yhtiö toimii kahdessa segmentissä, Colorado Technical University ja American InterContinental University. Se tarjoaa akateemisia ohjelmia liiketoiminnan ja johtamisen, hoitotyön, terveydenhuollon johtamisen, tietojenkäsittelytieteen, tekniikan, tietojärjestelmien ja teknologian, projektinhallinnan, kyberturvallisuuden ja rikosoikeuden alalla sekä liiketalouden opintoja, tietotekniikkaa, koulutusta, ja terveystieteet. Yhtiöllä on myös henkilökohtainen oppimisalusta intellipath; sekä mobiilisovellus ja kaksisuuntainen viestintäalusta. Hänellä oli 31.12.2021 yhteensä noin 40 400 opiskelijaa. Yritys tunnettiin aiemmin nimellä Career Education Corporation, ja se muutti nimensä Perdoceo Education Corporationiksi tammikuussa 2020. Perdoceo Education Corporation perustettiin vuonna 1994 ja sen kotipaikka on Schaumburg, Illinois.Vastaanota uutisia ja arvioita Vitru Dailylle – Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle saadaksesi tiiviin päivittäisen yhteenvedon viimeisimmistä uutisista ja analyytikoiden arvioista Vitrulle ja siihen liittyville yrityksille MarketBeat.comin ILMAISEKSI päivittäisen sähköpostiuutiskirjeen avulla.

.

Leave a Comment