Valmistusresepti transsukupuolisten yhteisön kulinaarisen kulttuurin elvyttämiseksi | Nagpur-uutiset

Nagpur: Julkkiskokki Vishnu Manohar pyrkii elvyttämään transsukupuolisten yhteisön vähän tunnettua mutta rikasta kulinaarista kulttuuria ainutlaatuisella heille suunnatulla ruoanlaittokilpailulla, joka leviää kuudessa Maharashtran kaupungissa alkaen 6. kesäkuuta Punessa ja päättyy kaupungissa 15. kesäkuuta.
Manohar, joka on näytellyt myös transsukupuolista hahmoa elokuvassa, haluaa ruoan ystävien tutkivan yhteisön piilotettuja taitoja herkkujen tarjoilussa, “jotka olivat aikoinaan ylpeitä niemimaan vilkkaassa gastronomiakulttuurissa”. ”Kuninkaat halusivat asettaa transsukupuoliset jäsenet huolehtimaan keittiöstään ja kuningattarensa turvallisuudesta. Transsukupuoliset ihmiset tunnettiin ainutlaatuisesta ruoanlaittotyylistään ja -taitostaan, Manohar sanoi.
Manoharin “Vishnuji Ki Rasoi” on Nagpurin finaalin paikka, jossa kaksi finalistia kilpailee tittelistä.
Viitaten eeppiseen Mahabharataan Manohar sanoi, että Arjuna loi yhteisölle erityisen paikan asuessaan Brihannalana, transsukupuolisena, naamioituneena Viratan valtakunnassa vuoden ajan opettaen taidetta prinsessalleen.
Transsukupuolisten yhteisöjen ruoanlaittokilpailun idea iski Mahohariin hänen ollessaan matkalla Punessa. ”Autoni ikkunasta almua hakemassa transsukupuolinen henkilö alkoi arvostaa panostani ruoanlaittoon. Transsukupuolinen henkilö sanoi myös noudattavansa kiihkeästi reseptejäni”, hän sanoi.
Tapaus muistutti minua transsukupuolisten ihmisten erityisestä paikasta historiassa kuninkaallisina kokkeina ja myös kokemukseni työskentelystä gondialaisten yhteisön jäsenten kanssa catering-alalla. Lähestyin eri akhadan guruja (päitä) lähettämään jäseniään ruoanlaittokilpailuun. Vastaanotto on ollut ylivoimaista”, sanoi huippukokki, joka on tunnettu myös useista keittoohjelmistaan ​​televisiossa ja muissa tapahtumissa.
Manohar sanoi, että Nagpurissa, Punessa, Mumbaissa, Nashikissa, Aurangabadissa ja Jalgaonissa järjestetään kaksi ensisijaista kierrosta, joissa osallistujia pyydetään tuomaan keitettyä ruokaa kotoa meidän arvioitavaksi. “Kaikki suuren finaalin finalistien edestakaisin matka- ja majoituskulut sponsoroidaan”, hän sanoi.
“Asiantuntevat kokit kouluttavat finalisteja ruoan veistossa ennen finaalia, jota he voivat käyttää esityksissään tuomareille”, Manohar sanoi ja lisäsi, että finalisteja avustavat erityiset lapset, mikä olisi yksi finaalin ainutlaatuisista piirteistä.
Mestarikokki sanoi, että finaaliin on kutsuttu julkkikset transsukupuoliset henkilöt, kuten Kadambari Punessa ja Gauri Sawant Mumbaista.

SEURAA MEIDÄT SOSIAALISESTA MEDIASTA

.

Leave a Comment