Upper Darby Arts and Education Foundation järjestää 5K Brad Schoenerin muistojuoksua ja -festivaaleja – Delco Times

UPPER DARBY – Upper Darbyn taide- ja koulutussäätiö kutsuu yleisön nauttimaan perheen hauskanpidosta Brad Schoener Memorial 5K Run and One-Mile Spirit Walk -tapahtumassa, jota seuraa Music Man -festivaali lauantaina 21. toukokuuta viehättävässä Arlingtonissa. Hautausmaakenttä Toppitzerin hautaustoimiston takana, 2900 State Road, Drexel Hill.

UDAEFin suurin, vuosittainen ulkoilmatapahtuma tarjoaa jokaiselle jotakin ja kerää rahoitusta soittimiin, musiikkitunteihin ja kesämusiikkileirimahdollisuuksiin Upper Darby Townshipin lapsille, joilla ei muuten ehkä ole pääsyä.

Ilmoittautuminen 5K Run ja One Mile Spirit Walk -kävelyyn paikan päällä alkaa klo 7.30 ja kilpailua edeltävät juhlat alkavat klo 8.30 Flyerin hullun maskottin Grittyn vieraana ja juoksun alkaessa. /kävely klo 9

Ennakkoilmoittautuminen 5K:lle maksaa 15 dollaria opiskelijoille ja 25 dollaria aikuisille tai 10 dollaria opiskelijoille ja 15 dollaria aikuisille One Mile Spirit Walkille. Rekisteröintipäivän hinta on 15 dollaria opiskelijoille tai 30 dollaria aikuisille 5 000:lle ja 10 dollaria opiskelijoille tai 20 dollaria aikuisille 1 Mile Spirit Walkille. Ilmoittaudu Run/Walkiin käymällä osoitteessa https://udmusicman.udfoundation.org. tai https://runsignup.com/Race/PA/DrexelHill/BradSchoenerMemorialFund5K.

Kävelyä ja juoksua seuraa karnevaalimainen festivaali keskipäivällä. Etsi “Big Top” -teltta, jossa on elävää musiikkia sekä ruokaa, taiteilijoita ja käsityöläisiä, myytävänä olevia kevätkasveja sekä YMCA Kids’ Fun Zone -teltta telttaa ympäröivien pajupuiden alla. Festivaali on yleisölle ilmainen. Ilmainen pysäköinti on saatavilla State Roadin toisella puolella Drexel Hill Middle Schoolissa tai Shadeland Avenuen toisella puolella Kindergarten Centerissä.

Vierailevia musikaalisia esiintyjiä ovat muun muassa Mansfield Brass, Hiruy Tirfe, Josiah Marker, The John Hoey Orchestra, Ukes & You!, Settlement Music School Jazz Trio ja Summer Stage Shooting Stars. Tämän vuoden festivaali sisältää myös Upper Darbyn oman Drum Corps Memorabilia Museumin uskomattoman esittelyn, jossa on maailman suurin kokoelma marssiyhtyeen univormuja, soittimia, bannereita ja paljon muuta!

Tämä tapahtuma on ensisijainen varainkeruu Schoener MusicMan Academy -ohjelmille, jotka jatkavat Brad Schoenerin toiveiden toteuttamista tarjota oppitunteja, soittimia ja ainutlaatuisia musiikkielämyksiä Upper Darbyn lapsille. MusicMan Academyn ohjelmiin kuuluu lippulaiva MusicMan-leiri, Jazz Jam! Leiri, Stay in Shape -kesän musiikkitunnit ja ympärivuotinen luovan taiteen ohjelmointi erityistarpeisiin yhteistyössä Royal Butterfly Fundin kanssa. Schoener MusicMan -ohjelmien visiona on tuoda musiikkia ja iloa yhteisöön edullisella ja saavutettavalla tavalla.

Brad Schoener oli legendaarinen musiikinopettaja Upper Darbyn koulupiirissä, joka jakoi intohimonsa musiikkiin tuhansien oppilaiden kanssa. Yksi hänen oppilaistaan, Immanuel Wilkins, palkittiin äskettäin New York Timesin vuoden jazzalbumina. Schoenerin muisto elää tässä vuotuisessa 5K-kilpailussa ja yhteisömusiikkifestivaalissa.

“Brad kuvitteli tämän päivän energian, musiikin ja perheen hauskanpidon ‘karnevaalina’ – ja kiitos uskomattoman tukevien yhteisökumppaneidemme – tämä tapahtuma sulattaa kaiken yhteen!” sanoo Brad Schoenerin leski ja Schoener MusicMan Academyn perustaja Jen Schoener. ”Brad halusi tarjota lapsille poikkeuksellisia musiikkielämyksiä osoittaakseen heille, että aktiivisuus ja taiteilija voivat luoda terveen mielen. Hän olisi innoissaan siitä, että hänen unelmansa jatkuu edelleen vahvana 13 vuotta myöhemmin.

MusicMan Festival ja 5K Run/Walk Run ovat mahdollisia anteliaiden yhteisön sponsorien ja kumppaneiden, kuten Greenhorn Gardens, Arlington Cemetery, Schaffer Sound ja Zeswitz Music, ansiosta.
Tänä vuonna MusicMan Camp täyttää 10 vuotta huippuluokan ohjelmistosta. Brad Schoener Memorial Music Fund on ylpeänä palvellut tuhansia lapsia yhteisössä Bradin kuoleman jälkeen vuonna 2009. Schoener MusicMan Academy on voittoa tavoittelemattoman Upper Darbyn taide- ja koulutussäätiön ohjelma, joka on palvellut Upper Darbyn yhteisöä 24 vuoden ajan.

Crozer Health tekee yhteistyötä Ylämaan poliisin kanssa tarjotakseen turvaistuinten tarkastuksia

Crozer-Chester Medical Center ja Ylämaan poliisilaitos isännöivät auton istuinten turvatarkastustapahtuman klo 16-19 tiistaina 24. toukokuuta osoitteessa Upland Fire Co., 1 McClintock Drive, Upland. Lasten matkustajien turvallisuusteknikot voivat auttaa vanhempia asentamaan auton istuimet oikein tai varmistamaan, että ne on jo asennettu oikein.

Väärin asennetut turvaistuimet aiheuttavat todellisen ja vakavan vaaran imeväisille ja lapsille.

Ajanvaraus vaaditaan. Voit varata ajan osoitteessa https://www.eventbrite.com/e/child-safety-seat-inspection-and-installation-event-registration-321740192577.

Tulevassa Rose Tree Pops -konsertissa esiintyy taitava huilusolisti

Rose Tree Pops -orkesteri palaa sisälavalle kevätkonserttillaan “Signs of Spring” sunnuntaina 22. toukokuuta klo 15.00 Neumannin yliopiston Meagher-teatterissa Astonissa. Konsertti on ilmainen, vaikka lahjoituksia arvostetaan, ja teatteri tarjoaa runsaasti ilmaista pysäköintitilaa vieressä. Yleisön jäsenten tulee valmistautua noudattamaan mahdollisia terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä, joihin voi kuulua maskien käyttö ja/tai sosiaalinen etäisyys tarvittaessa.

Tohtori Roberta Winemillerin johtama orkesteri on asetettu soittamaan klassisia suosikkikappaleitaan, big band -kappaleita ja elokuvien ääniraitoja. Iltapäivän kohokohta on Luca Del Negro -nuorten solistikilpailun voittaja Ashley Kim, joka kohtelee yleisöä “Mozart-huilukonserton D-duurissa” ensimmäisellä osalla. Ashley Kim aloitti huilun soittamisen yhdeksänvuotiaana New Yorkissa. Ennen muuttoaan Pennsylvaniaan hän osallistui Special Music Schooliin ja oli InterSchool Orchestran ja Face the Music -yhtyeiden jäsen New Yorkissa. Ashley on tällä hetkellä nuorempi Episcopal Academyssa ja opiskelee yksityisesti tohtori Kimberly Trolierin johdolla. Kesäisin hän opiskelee Sonora Slocumin johdolla osana Curtis Instituten mentorointiverkostoa. Koulussa Ashley soittaa Concert Band- ja Chamber Ensemble -yhtyeissä ja on saanut kunniamainintoja PMEA:n piiri-, alue- ja osavaltioyhtyeissä. Taitava solisti Ashley voitti viime vuoden Dora Khayatt -kilpailun ja kunniamaininnan Tri-County Youth Competition -kilpailussa. Viime lokakuussa hän oli solistina Carnegie Hallissa nuorten johtaman Music for Change -järjestön isännöimässä konsertissa.
Lisätietoja on osoitteessa http://rosetreepops.org.

Pyhän Gabrielin seurakunnassa järjestetään BYOG-ilta

St. Gabriel Parish CYO isännöi vanhanaikainen BYOG Family Game Night, klo 19-22 perjantaina 27. toukokuuta seurakuntatalossa, 233 Mohawk Ave., Norwood. Perheet voivat jättää matkapuhelimensa pois ja viettää lomaviikonloppua hauskalla ja terveellisellä perhekeskeisellä peliillalla. Perheet voivat tuoda omat pelinsä tai käyttää peliä siellä, pelata perheenä tai saada uusia ystäviä ja pelata joukkueissa. Klassisista peleistä tulee myös jättiversioita kaikkien nautittavaksi. Ruokaa on ostettavissa. Kaikki ovat tervetulleita. Lisätietoja saat soittamalla numeroon 610-586-1225.

Ilmoittautuminen Hope For Hallie Color Run/Walkiin käynnissä

Hope For Hallie Color Run/Walk alkaa keskipäivällä klo 15 sunnuntaina 22. toukokuuta osoitteessa 401 Rutgers Ave., Swarthmore. Vuotuisessa Hope For Hallie Color Run/Walkissa on mahdollisuus osallistua kolmeen eri kilpailuun: yhden mailin juoksu/kävely, 100 metrin juoksu ja viestikilpailu. Ilmoittautujat ovat tervetulleita osallistumaan mihin tahansa tai kaikkiin kilpailuihin juoksemalla, kävelemällä tai lenkillä.

Ennakkoilmoittautuminen on 25 dollaria ja sisältää valkoisen Hope For Hallie Color Run -t-paidan, aurinkolasit ja värejä.

Osallistujat pukeutuvat valkoiseen lähtöviivalla ja päättävät kilpailun rapattuina. Kaikkien kolmen tapahtuman aikana osallistujat kastellaan erivärisellä jauheella useilla väriasemilla. Kun kisa on ohi, hauskuus jatkuu musiikilla, valokuvauksella, ruoalla ja viimeisellä massiivisella väriheitolla.
Sadepäivä on sunnuntai 5.6.

Tapahtuman tuotto käytetään mielenterveystietoisuuden tukemiseen ja stipendeihin terapiapalveluihin. Rekisteröidy tai saadaksesi lisätietoja käymällä osoitteessa http://runsignup.com/Race/PA/Swarthmore/HopeForHallieColorRun.

Lukijat voivat lähettää yhteisöuutisia ja valokuvia sähköpostitse Peg DeGrassalle osoitteeseen pdegrassa@21st-centumedia.com.

Leave a Comment