UFC-taistelija Kelley syyttää “peruuta kulttuuria” “likaisten brasilialaisten” vastareaktiosta

UFC-taistelija Tony Kelley on päätynyt keskelle viimeisintä UFC:n rasismikiistaa, kun Andrea “KGB” Leen kulmassa oleva mikrofoni vangitsi hänet puhumaan “likaisista brasilialaisista”.

Andrea Leen taistelun aikana Viviane Araujoa vastaan ​​UFC Vegas 54:ssä Lee valitti nurkassaan kierrosten välillä siitä, että häntä pistettiin silmiin. Kelley vastasi: “Niin he aikovat tehdä, he ovat likaisia ​​brasilialaisia. He tulevat huijaamaan tuolla tavalla.”

Brasilialaiset taistelijat eivät ottaneet kommenttia hyvin vastaan ​​sosiaalisessa mediassa, ja monet toivoivat Kelleyn saavan nousunsa, kun hän taistelee Adrian Yanezia vastaan ​​UFC Austinissa 18. kesäkuuta.

“On erittäin typerää kommentoida tuollaista brasilialaisia ​​vastaan”, Raulian Paiva kirjoitti. “Toivon, että Yanezit lyövät sinua paljon, jotta saisit kunnioituksen, reikä!”

“Vivi Araujo, kiitos, että suljit tuon gringovalmentajan suun”, Cris Cyborg kirjoitti sen jälkeen, kun Araujo palkittiin Leestä 29-28, 29-27 ja 29-27 tuomareiden tuloskorteissa.

Tapahtuman jälkeen Tony Kelley kommentoi kommenttejaan Twitterissä.

“Peruuta kulttuuri on totta”, Kelley kirjoitti. “Se, mitä sanoin, oli totta ja taistelun kiihtyvyyttä, eikä sillä ollut millään tavalla tarkoitettu minkäänlaisia ​​rasistisia konnotaatioita…mutta jos käsität sen niin, idgaf. Niin monet ihmiset sanovat nopeasti rasistisia… että se on tulossa niin vanhaksi. Viittaukseni oli likainen silmänpisto.”

Pitääkö meidän todella ottaa sanakirja esiin ja etsiä “rasismi” täältä selvittääksemme, oliko Kelleyn kommentti rasistinen? Voimme varmasti, mutta kuten opimme “lähetä hänet takaisin Kiinaan” -tapahtuman jälkeen, edes oppikirjojen rasistiset kommentit eivät ole enää rasistisia joidenkin mielestä. Kuitenkin vain kerran, olisi mukavaa, jos joku vain pyytäisi anteeksi ja myöntäisi, että kyllä, heidän sanomansa oli perseestä.

Sen jälkeen, kun UFC myytiin Endeavourille vuonna 2016 ja allekirjoitettiin uusi lähetyssopimus ESPN:n kanssa, UFC on ottanut suurelta osin kädet pois lähestymistavan poliisipuheen valvomiseen. Tämä tarkoittaa, että Kelley’n tulevaisuudessa ei peruuteta, minkä vuoksi kaikki odottavat jo nyt, että Adrian Yanez selvittää tilanteen nyrkkeillään 18. kesäkuuta.

Leave a Comment