Trump veloittaa kannattajilta jopa 4 995 dollaria motivaatiomielenosoituksista: Raportti

  • Entinen presidentti Donald Trump pitää sarjan motivaatiokeskusteluja yhteistyössä American Freedom Tourin kanssa, Axios raportoi.
  • Lippujen hinnat vaihtelevat, ja rallivieraat maksavat jopa 4 995 dollaria nähdäkseen hänen pitävän puheen livenä lavalla.
  • 4 995 dollarin pakettiin sisältyy valokuva Donald Trump Jr:n kanssa.

Entinen presidentti Donald Trump veloittaa jopa 4 995 dollaria mahdollisuudesta nähdä hänen pitämässä motivoivaa puhetta mielenosoituksessa, Axios raportoi.

Axiosin mukaan tapahtumia, jotka houkuttelevat tuhansia hänen kannattajiaan, isännöi American Freedom Tour.

Trump ei ole vielä ilmoittanut vuoden 2024 presidentinvaaleista, mutta on ilmoittanut mahdollisesta ehdokkuudesta. Entisen presidentin mielenosoitukset ovat myös toimineet hänen suosionsa barometrina konservatiivien keskuudessa ja voivat auttaa häntä ylläpitämään vauhtia mahdolliseen kampanjaan.

Esimerkiksi maaliskuussa American Freedom Tourilla Trump lupasi palata Valkoiseen taloon vuonna 2024.

“Kaikkien tässä huoneessa olevien tuella otamme takaisin parlamentin, otamme takaisin senaatin ja otamme takaisin maamme, ja mikä tärkeintä vuonna 2024, otamme takaisin kauniin Valkoisen talomme”, hän sanoi puhuessaan rallivieraille Fort Lauderdalessa, Floridassa.

American Freedom Tourin perustaja Chris Widener kertoi Axiosille, että “useimmat kaikki puhujistamme saavat kunnian tapahtumasta.” Widener ei paljastanut Axiosille, kuinka paljon AFT maksaa Trumpille puhumisesta näissä tapahtumissa.

Trumpin on määrä puhua toisessa American Freedom Tour -mielenosoituksessa lauantaina.

AFT:n verkkosivuilla kerrotaan, että rallin kävijät voivat maksaa 9 dollarilla katsoakseen tapahtumaa television ruudulta ylivuotohuoneessa. 4 995 dollaria per henkilö rallin osallistujat voivat osallistua vastaanotolle ja saada valokuvan Donald Trump Jr:n kanssa.

Presidenttipaketin yläpuolella on patriootti, jonka hintaa ei paljasteta sivustolla. AFT-sivuston mukaan patrioottipakettiin sisältyy mahdollisuus saada valokuva Trumpin kanssa katsottuaan hänen puheensa aivan lavan edestä.

AFT kertoi Axiosille, että nämä mielenosoitukset eivät ole poliittinen hanke, ja sanoi, että se “ei ole republikaanien linjanen tapahtuma tai Trumpin linjaama operaatio”.

AFT:n verkkosivuilla Trumpin puhekumppanuutta järjestön kanssa kuvataan “uskon, perheen, luovuttamattomien oikeuksien ja Jumalan antamien amerikkalaisten vapauksien juhlaksi”.

“Koskaan aikaisemmin Amerikan suurimmat konservatiiviset sisäpiiriläiset ja vaikuttajat eivät ole kokoontuneet yhteen tapahtumaan yhdistääkseen koko kansan vaimennettuja ääniä”, tapahtuman kuvaus jatkuu. “Aikana, jolloin niin monet tiedotusvälineet ja hallitus repivät alas Amerikkaa ja sen ihmisiä, American Freedom Tour juhlii Amerikkaa ja sitä, mikä tekee meistä mahtavia.”

Leave a Comment