Top 10 myytävää yritystä toukokuussa

Mitä hyötyä vakiintuneen yrityksen ostamisesta on? Jos päätät ostaa olemassa olevan yrityksen, saat vakiintuneen brändin, asiakaskunnan, kassavirran, vakiintuneen toimitusketjun, työprosessin ja koulutetun henkilöstön sekä paremmat rahoitusmahdollisuudet.

Urheilukalastuskirjasta pesulaan, 100-prosenttisesti ruohokaritsaan, liikkuviin juomatölkkeihin ja moneen muuhun – tässä kuussa on myynnissä erilaisia ​​yrityksiä, jotka kattavat eri segmentit.

LUE LISÄÄ: Kuinka ostaa yritysParhaat myytävät yritykset toukokuussa

Jos aiot johtaa omaa yritystäsi ja kokea olemassa olevan yrityksen edut, tässä on joitain yrityksiä, jotka ovat myynnissä toukokuussa Yhdysvalloissa BizBuySelliltä.

Urheilukalastuksen charter-liiketoiminta

Tämä Sport Fishing Charter -liiketoiminta on toiminut yli 20 vuoden ajan tarjoten virkistyskalastusta. Liiketoimintaan kuuluu kaksi venettä ja kaksi huippuluokan slip-paikkaa, vilkas venesatama, jossa molemmista veneistä maksetaan vuoden 2022 vuokramaksut. Veneiden lisäksi myyntiin kuuluu myös huippuluokan kalastusvälineitä tonnikalalle, haille ja bassolle, useita TOP DOMAIN NIMEÄ ja kaksi täysin toimivaa verkkosivustoa automaattisilla varauskalentereilla.

Yritys sijaitsee Boston Harborissa, MA:ssa, ja sen hintapyyntö on 599 900 dollaria. Bruttotulot ovat 300 000 dollaria ja kassavirta 120,00 dollaria.

Pesula

Vuonna 2009 perustetulla pesulalla on suuri kasvupotentiaali tarjoamalla nouto- ja toimituspalveluita lähistöllä. Pesula on äskettäin uusittu nykyaikaisilla laitteilla, 18 kuivausrumpua ja 22 pesukonetta 2100 neliömetrin myymälässä.

Yritys sijaitsee Bronxin piirikunnassa, New Yorkissa, ja sen hintapyyntö on 299 999 dollaria. Bruttotulot ovat 304 000 dollaria ja kassavirta 107 000 dollaria.

100 % ruohokaritsan tukkumyyjä

38 vuoden toimimisen jälkeen tämän 100-prosenttisesti ruohoeläinten tukkukauppiaan omistaja jää eläkkeelle. Pienillä yleiskustannuksilla ja ilman työntekijöitä tämä voi olla loistava yritys jollekin, joka haluaa tarjota luomuruokaa alueen ravintoloihin ja kuluttajille. Omistaja työskentelee ostajan kanssa varmistaakseen, että hän on täysin koulutettu.

Yritys sijaitsee Oregonissa, ja sen hintapyyntö on 150 000 dollaria. Bruttotulot ovat 477 743 dollaria ja kassavirta 52 438 dollaria.

Palkittu koiran ulkoiluttaminen ja lemmikkieläinten hoito

Jos rakastat lemmikkejä, tämä palkittu koiranulkoilu- ja lemmikkieläinyritys voi olla sinua varten. Se on toiminut 22 vuotta, ja se on tarjonnut lemmikkieläinten hoitoa, koiran ulkoiluttamista ja lemmikkieläinten yöhoitoa Cincinnatissa ja N. Kentuckyssa. Liiketoiminta on ollut kannattavaa kaikki vuodet vuodesta 2001 lähtien, ja Cincinnati Magazine äänesti sen Cincinnatin parhaaksi.

Yritys sijaitsee Cincinnatissa, OH:ssa (Hamilton County), ja sen hintapyyntö on 174 000 dollaria ja kassavirta 51 503 dollaria.

Ravintola/baari/yökerho

Erinomaisella paikalla kaupunginosassa sijaitseva ravintola/baari/yökerho on toiminut vahvasti vuodesta 1983 lähtien. Tässä täysbaarissa ja ravintolassa on alkoholipitopalvelu-, viihde- ja vesipiippulisenssi, ja kaikki ravintolan sisältö sisältyy hintaan. Koska yritys toimii vain päivällisaikaan, kasvupotentiaalia on valtava.

Yritys sijaitsee kadulla Googlen pääkonttorista Los Angelesissa, Kaliforniassa, ja sen hintapyyntö on 895 000 dollaria. Bruttotulot ovat 1 500 000 dollaria ja kassavirta 370 000 dollaria.

Matkailijoille suunnattu vähittäiskauppaketju

Useita vuosikymmeniä toiminut turistikeskeinen vähittäiskauppaketju on erikoistunut matkamuistovaatteisiin, joissa on räätälöity painatus lapsille ja aikuisille, vesileluihin, hiekkaleluihin ja useisiin kiinteisiin matkamuistotuotteisiin. Tämä on korkean tulotason yritys, ja myyjä tarjoaa tukea ja koulutusta sekä sopivan määrän siirtymäkoulutusta/konsultointia, jotta yrityksen omistus siirtyy sujuvasti.

Yritys sijaitsee Clatsop Countyssa, OR:ssa ja hintapyyntö on 4 900,00 dollaria. Bruttotulot ovat 3 600,00 dollaria ja kassavirta 1 450 000 dollaria.

Perheviihdekeskus ja Mobile Event Company

Tämä vuonna 2016 perustettu perheviihdekeskus ja mobiilitapahtumayritys tarjoaa monia hauskoja aktiviteetteja. Tämä sisältää Bubble Soccer, Combat Jousiammunta, Nerf Wars ja paljon muuta. Toiminta voi olla osa syntymäpäiviä, polttareita, yritystapahtumia, tiiminrakennusta, miksaajia, kirkkotapahtumia, koulutapahtumia, kreikkalaista elämää ja paljon muuta. Tapahtumat voidaan järjestää fyysisessä paikassa tai mobiilialustalla.

Tämä yritys sijaitsee Harrisonburgissa, VA, ja sen hintapyyntö on 275 000 dollaria ja kassavirta 150 000 dollaria.

Mobiili juomatölkkiliiketoiminta

Yli viiden vuoden toiminnassa tämä Mobile Beverage Canning -liiketoiminta on täynnä suuria mahdollisuuksia. Se on erikoistunut liikkuviin juomatölkkeihin pienille ja suurille käsityöpanimoille, siidereille ja juomayhtiöille. Se käyttää kahta siirrettävää säilykelinjaa sekä teknisiä laitteita tarjotakseen edistyneitä purkupalveluita Tri-Staten alueelle (NJ, NYC, NY, CT ja PA).

Yritys sijaitsee Union Countyssa, NJ:ssä, ja sen hintapyyntö on 1 250 000 dollaria. Bruttotulot ovat 1 099 383 dollaria ja kassavirta 250 000 dollaria.

Niche CNC-konepaja

Tämä Niche CNC Machine Shop on ollut toiminnassa yli 30 vuotta ja sillä on 80 % toistuva asiakaskunta. Yritys palvelee tuliase-, solenoidi-, lääkinnällisten laitteiden ja tekniikan ohjauslaitteiden alaa ISO 9001:2015 -sertifikaatilla. Rajoitettu kilpailu tässä markkinarakosegmentissä ja noin 500 000 dollarin valmiiden tuotteiden varasto sekä ostohintaan sisältyvä siirtymätuki paikan päällä ja puhelin-/sähköpostituki tekevät tästä loistavan tilaisuuden oikealle ostajalle.

Yritys sijaitsee Connecticutissa, ja sen hintapyyntö on 3 400 000 dollaria. Bruttotulot ovat 2 550 000 dollaria ja kassavirta 940 000 dollaria.

Island Seafood House

Yli 18 vuotta toiminut Island Seafood House on erikoistunut tuoreisiin mereneläviin, pihveihin, karitsaan ja siipikarjaan. Avaimet käteen -periaatteella tämä vakiintunut yritys on ostajan helppo aloittaa toimintansa heti ensimmäisenä päivänä. Ravintola on hyvin hoidettu täysin varusteltu avokeittiö, ulkoistuimet, runsaasti pysäköintitilaa, kadun julkisivu ja vilkas alue.

Tämä yritys sijaitsee Hilton Head Islandissa, SC:ssä (Beaufort County), ja sen hintapyyntö on 325 000 dollaria. Bruttotulot ovat 816 000 dollaria ja kassavirta 230 000 dollaria.

Hanki uusimmat otsikot Small Business Trendsistä. Seuraa meitä Google-uutisissa.

Kuva: bizbuysell


Leave a Comment