Tiedekunnan äänestys J-termirakenteesta, etäoppimisesta ja ilmastokoulutuksesta


Jack P. Carroll ’24

Apulaispäätoimittaja

Faculty Governance järjestää virtuaalisesti tiistaina 3. toukokuuta äänestämään tulevien J-termi-istuntojen rakenteesta. Osallistujat äänestivät myös J-Termissä etäopiskelusta ja ilmastokasvatuksesta.

Collegen presidentti Joanne Berger-Sweeney aloitti kokouksen päivittämällä tämän vuoden talousarviota ja sisäänpääsyjaksoa. Hän kertoi, että korkeakoulu ei päätä vuotta alijäämäisesti huolimatta pandemian tuomista haasteista ja vuoden 2025 luokan opiskelijakunnan pienestä määrästä. ”Luulen, että monet teistä tietävät, että luokka, joka on nyt täällä ensimmäistä vuotta on pienempi, mikä tarkoittaa meille vähemmän tuloja tälle luokalle, koska he pysyvät meillä seuraavat kolme vuotta”, Berger-Sweeney sanoi. Hän ilmoitti, että vuoden 2026 luokka näyttää olevan kooltaan pandemiaa edeltävällä tasolla. Berger-Sweeney ei kertonut nykyistä saapuvien opiskelijoiden määrää, eikä hän keskustellut tämän vuoden budjetin yksityiskohdista.

Tiedekunta äänesti huhtikuun kokouksessa esitellystä opetussuunnitelmatoimikunnan (CC) muutoksesta, joka koski tulevien J-lukukauden istuntojen rakennetta. Muutos, jota ehdotti George M. Ferris, Corporation Finance and Investmentsin apulaisprofessori Christopher S. Hoags, kuului seuraavasti: “Kaikkien tammikuun lukukausikurssien, olivatpa ne akateemisia tai yhteisopetusohjelmia, on sponsoroitava asiaankuuluvan akateemisen osaston toimesta.” Hoag uskoi, että aloitteessa tulisi selkeästi mainita, että kurssien on oltava akateemisen osaston hyväksymiä, jotta vältytään sekaannuksista aloitteen laajuudessa. Muutos hyväksyttiin äänin 51 puolesta, 18 vastaan ​​ja 15 tyhjää.

Kuten kolmijalka aiemmin raportoitu, CC:n esitys palauttaisi J-Temin sen pandemiaa edeltävään rakenteeseen: lukukauden kurssit olisivat valinnaisia ​​itsenäisiä istuntoja, eivätkä ne liity syys- tai kevätlukukauteen. Esityksen mukaan J-Termin kursseja voidaan tarjota joko 2/3-viikkoisena, 0,5 opintopisteen kurssimallina tai 3 viikon opintojaksomallina. Lisäksi 0,5 opintopisteen J-Termin kursseja voidaan tarjota rinnakkaisopintoina (JTRM-etuliitteellä) tai akateemisina kursseina laitoksen etuliitteellä (kotiosaston luvalla). J-Term-kursseja voidaan tarjota joko henkilökohtaisesti tai etänä. Esityksen mukaan opiskelijat voivat ilmoittautua enintään yhdelle kurssille J-lukukauden aikana. Tiedekunta hyväksyi esityksen 3. toukokuuta pidetyssä kokouksessa äänin 75 puolesta, 1 vastaan ​​ja 13 tyhjää.

Englannin kielen professori Sarah Bilston esitti CC:n puolesta esityksen etäoppimisesta J-kauden aikana. Esitys antaisi tiedekunnalle mahdollisuuden tarjota J-Termin kursseja etämuodossa vuodesta 2023 alkaen. Esityksen toteuttaminen säilyttäisi ohjaajan ensisijaisuuden kurssin sisällön ja opiskelijoiden arviointikeinojen hallinnassa. Lisäksi esityksessä vahvistettaisiin osastojen ja ohjelmien valtuudet pää- ja sivuainevaatimusten määrittämisessä ja varmistettaisiin, että opiskelijoilla ei ole pulaa opintojakson suorittamiseen tarvittavista resursseista. Lisäksi esityksessä määrätään, että jos hybridi-etäkursseja tarjotaan, tiedekunnan tulee opettaa kurssit synkronisesti ja noudattaa opintopistemäärään liittyviä sitoutuneen oppimisen tuntivaatimuksia. Jos kurssit opetetaan henkilökohtaisesti tai etänä, opiskelijan tulee suorittaa sitoutunutta oppimista 158 tuntia yhtä opintojaksoa kohden; sitoutunut oppiminen voi olla synkronisen ja asynkronisen vertaisoppimisen ja yksilöllisen oppimisen yhdistelmä kotitehtävien, opiskelun, paperien jne. kautta. Yhden opintopisteen arvo voi koostua enintään 39 tunnin suorasta synkronisesta opetusta. Esitys hyväksyttiin äänin 78 puolesta, 1 vastaan ​​ja 10 tyhjää.

Tiedekunta äänesti sitten Ad Hoc Climate Emergency Committeen laatimasta esityksestä. Kielen ja kulttuurin tutkimuksen professori Johannes Eveleinin esittelemä esitys antaisi opiskelijoille mahdollisuuden saada opintosuoritusotteisiinsa ilmoitus, että he ovat saavuttaneet akateemisen painopisteen ilmastonmuutoksessa, jos he suorittavat kolme opintopistettä ilmastoaiheisia kursseja. Esityksessä perustettaisiin myös tiedekuntakomitea (joko vaaleilla tai nimityksellä) viideksi vuodeksi. Toimikunnan tehtävänä olisi edistää ja suorittaa korkeakoulun ilmastoaiheiseen opetussuunnitelmaan liittyvää hallintotyötä. Esityksessä kehotetaan CC:tä esittämään tiedekunnalle ehdotus korkeakoulun ilmastoaiheisen koulutuksen tehostamiseksi, jossa käsitellään kaikkia näitä aloitteita.

Evelin ilmoitti, että ilmastonmuutosilmoitus olisi erillinen todistuksista. Hän huomautti, että sertifikaatit luovat yksittäiset osastot ja ohjelmat; ilmastoilmoitus otettaisiin käyttöön koko opetussuunnitelmassa, eikä se liity mihinkään tiettyyn osastoon tai ohjelmaan. Julkisen elämän uskonnon professori Mark Silk, joka toimii ilmastohätäkomiteassa, lisäsi, että ilmastoilmoitus olisi puhtaasti opetussuunnitelma eikä se edellytä kokemuksellista oppimista kuten todistusohjelmat.

Esitys sai osallistujilta ristiriitaisen vastaanoton. Bilston ilmoitti, että CC ei tuo esitystä eteenpäin tai tue sitä. “Olemme erittäin epämiellyttäviä ajatuksesta uudesta uudesta järjestelmästä… meillä on uusi opetussuunnitelma, meillä on kokemustodistukset, meillä on hyvinvointivaatimus, ja tunnemme olomme hieman epämukavaksi ottaa käyttöön uusi lähestymistapa. mikä on ilmasto.” Bilston kannatti kokonaisvaltaisempaa lähestymistapaa opetussuunnitelmaan ja sen tarkistamista, tarvitaanko muita muutoksia ennen uuden järjestelmän käyttöönottoa. CC:n puolesta puhunut Bilston ei katsonut sopivaksi, että esityksessä vaadittaisiin CC:tä toteuttamaan nämä aloitteet.

Vastatessaan KK:n huoleen Silk korosti, että esitys ei ole mandaatti ja että valiokunta haluaisi KT:n ottavan huomioon ilmastotoimikunnan ehdotukset. Eveline totesi, että esitys ei luo uutta järjestelmää: “Itse asiassa käytämme rakennetta, joka on jo olemassa, eli yleissivistävää… Tässä rakenteessa annamme opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa kolme kurssia ilmastonmuutos ja saada ilmoitus heidän kopiostaan.”

Akateemisten asioiden vararehtori ja tiedekunnan dekaani Sonia Cardenas vastustivat esitystä. Cardenas suhtautui varauksella uuden ohjelman luomiseen korkeakoulun ollessa parhaillaan toteuttamassa uutta opetussuunnitelmaa. Cardenas huomautti myös, että on olemassa muita kysymyksiä (mukaan lukien monimuotoisuus, sosiaalinen oikeudenmukaisuus ja rodullinen oikeudenmukaisuus), joita opiskelijat ja tiedekunta ovat esittäneet korkeakoulun käsiteltäväksi. “Uskon, että tämä ei oikeastaan ​​vaadi liikettä. Mielestäni myös raportti ja keskustelu, jossa opetussuunnitelmakomiteaa pyydetään jatkamaan tämän tutkimista, on mahdollista ja ehkä toivottavaa.”

Filosofian apulaisprofessori Shane M. Ewegen ehdotti muutosta ilmastohätätoimikunnan esitykseen. Muutos muuttaisi esityksen viimeisen kappaleen ensimmäisen rivin seuraavasti: ”Siirrettiin, että opetussuunnitelmatoimikunnalle suositellaan, että tiedekunnalle esitettäisiin lukuvuoden 2022-2023 aikana ehdotus korkeakoulun ilmaston parantamiseksi. liittyvä koulutus.” Alkuperäisessä luonnoksessa todettiin, että CC:tä “ohjeistetaan” toteuttamaan ilmastokasvatusaloitteet. Ewegen ilmoitti, että esitys poistaisi huolen liikkeestä, joka vaatii CC:tä suorittamaan komentojaan. Muutos hyväksyttiin äänin 63 puolesta, 7 vastaan ​​ja 9 tyhjää.

Ilmastovaltuuston esitys hyväksyttiin äänin 42 puolesta, 27 vastaan ​​ja 9 tyhjää.

Leave a Comment