Tältä näyttää tulevaisuuden Outback Steakhouse

Kuten monet arkiruokaketjut, Outback kääntyy kohti pandemian jälkeistä tulevaisuutta, jossa toimitus- ja noutotilaukset ovat yhä tärkeämpiä tuloksen kannalta. Joten Bloomin’ Onionsista ja pihveistään tunnettu ketju pienentää ravintoloidensa kokoa 17 prosenttia, jotta ne ovat noin 5 000 neliöjalkaa.

Näihin uusiin ja kompaktimpiin kohteisiin kuuluu pienempiä keittiöitä ja laajennettuja noutoalueita noutoa ja toimitusta varten.

“Outback on 34 vuotta vanha brändi, jolla on melko suuri kansallinen jalanjälki”, Outback Steakhousen toimitusjohtaja Brett Patterson sanoi haastattelussa CNN Businessille. “Brändi resonoi melko hyvin pienemmillä markkinoilla, mutta jatkaaksemme kasvua halusimme lähestyttävämmän prototyypin.”

Ketjun omistaja, Bloomin’Brands (BLMN)sanoi viimeisimmässä tulosraportissaan, että myynnin ulkopuolinen myynti – eli nouto ja toimitus – muodosti 29 % Outbackin liikevaihdosta neljännellä vuosineljänneksellä, mikä on lähes kaksinkertainen vuoden 2019 kolmen viimeisen kuukauden aikana. Brändin toimituskumppanuus DoorDashin kanssa vuonna 2019 osoittautui ” erittäin onnekas pandemian aikana”, Patterson sanoi ja lisäsi, että toimitus on tullut jäädäkseen: “Kuluttaja ei palaa siihen, kuinka he käyttäytyivät muutama vuosi sitten.”

Ja tämä on se, mikä kertoo Outbackin uudelleenarvioinnista ravintoloihinsa. Uusissa paikoissa on oma tila noutotilauksille, ja keittiöihin tulee “täysin uusia laitteita”, jotka pystyvät paremmin käsittelemään ulkopuolisten tilausten kasvua, Patterson sanoi, mukaan lukien simpukkagrillit, joiden avulla keittiön henkilökunta valmistaa pihvejä puolet ajasta.

Ruokailijoille yksi suurimmista esteettisistä muutoksista, joita he näkevät, on baari: kerran hevosenkengän muotoinen ravintolan keskellä, uudet baarit on työnnetty takaisin seinää vasten. Patterson sanoi, että ne käsittivät noin 70 prosenttia istuimista edelliseen baariasetteluun verrattuna, mutta ne ovat edelleen “keskipiste” uudistetun suunnittelun ja näkyvyyden ansiosta.

Outback suoritti myös “pöydän tehokkuustutkimuksen” ja havaitsi, että se tarvitsi vähemmän nelikantisia pöytiä, joten ketju vaihtoi ne uusiin kaksikantisiin pöytiin, mutta silti sama määrä asiakkaita – 187 – kuin ennen. Pienemmät ravintolat voivat myös auttaa Outbackia laajentumaan kaupunkeihin, joissa kiinteistö on kalliimpaa. Patterson sanoi, että brändi aikoo laajentua edelleen Teksasissa ja Kaakkoisosassa.

Toistaiseksi neljä uudistettua ravintolaa on avattu Texasissa, Pohjois-Carolinassa ja Ohiossa, ja Outbackin tavoitteena on lisätä 75–100 uutta ravintolaa tulevina vuosina. Suunniteltu kasvu seuraa vuosikymmenen laskua, kun sen Yhdysvalloissa sijaitsevien toimipaikkojen määrä on pudonnut 10 % 775:stä 694:ään, kertoo ravintolakonsulttiyritys Technomic.

“Seuraavien vuosien aikana näet huomattavasti enemmän kasvua kuin vuonna 2022”, Patterson sanoi.

Outbackin elpyminen tapahtuu usean vuosineljänneksen positiivisten tulosten jälkeen, ja myynti kasvoi 9,2 % viimeisellä neljänneksellä. Tämä seuraa muiden suurten ketjujen menestystä, jotka ovat menestyneet paljon paremmin kuin pienet ravintolat ja riippumattomat yritykset, mikä johtuu suurelta osin käteisen saannin helpotuksesta ja kyvystä nojata emoyhtiöihin strategisten muutosten edelläkävijänä.

Vuonna 2021 500 suurimman ravintolaketjun osuus Yhdysvaltojen ravintoloiden kokonaismyynnistä oli 63 prosenttia, kun se vuonna 2019 oli 58 prosenttia, Technomic sanoi.

.

Leave a Comment