Swingin äänestäjät kulttuurisodassa

Viime kuussa Michiganin osavaltion senaattori Mallory McMorrowista tuli yhdessä yössä sensaatio edistyksellisissä piireissä. Sen jälkeen kun kollega syytti häntä yrityksestä “kasvata ja seksualisoida päiväkotilapsia”, McMorrow piti raa’an ja tunteellisen puheen, joka ei väistynyt progressiivisilta sosiaalisilta asenteilta eikä suostunut käymään taistelua tällä alueella. “Erilaiset ihmiset eivät johdu siihen, että tiemme ovat huonossa kunnossa vuosikymmeniä kestäneiden investointien jälkeen tai että terveydenhuoltokustannukset ovat liian korkeat tai että opettajat jättävät ammatin”, hän sanoi.

James Carville, kuuluisa demokraattien strategi ja liberaalin yhteiskunnallisiin kysymyksiin keskittymisen kriitikko, sanoi, että se oli “erittäin tehokas viestintä” ja lisäsi: “Siihen ei todellakaan ole paluuta.” Sisään New Yorker, David Remnick voiteli hänet “esikuvaksi välikaudelle”. Ihastuttava vastaus McMorrown puheeseen korostaa demokraattisen puolueen ponnisteluja löytääkseen vastaus republikaaneille tässä vaalisyklissä ja sen ehdokkaiden kohtaamaa vaarallista ympäristöä.

Progressiivisen yrityksen Navigatorin uudet kyselytiedot, jotka julkaistiin tänään, osoittavat, että demokraatit alkavat olla alijäämäisiä kulttuurisotakysymyksissä, mutta että on olemassa ihmisiä, joita voidaan kuvata potentiaalisiksi Mallory McMorrow’n äänestäjiksi. He ovat swingin äänestäjiä kulttuurisodassa, ja he ovat suhteettoman nuoria, maltillisia, valkoisia ja vanhempia.

Tietojen tuottamiseksi Navigator kysyi äänestäjiltä, ​​olivatko republikaanit keskittyneet oikeisiin vai vääriin asioihin. Osa, 47 prosenttia, sanoi republikaanien keskittyneen oikeisiin asioihin; 44 prosenttia sanoi, ettei ollut. Seuraavaksi vastaajilta kysyttiin useita GOP:n poliittisia aloitteita, mukaan lukien kirjakiellot kouluissa ja kirjastoissa, Floridan “Don’t Say Gay” -laki ja kumoaminen. Roe v. kahlata. (Kysely tehtiin ennen korkeimman oikeuden lausuntoluonnoksen kumoamista Roe vuotanut viime viikolla.) Sitten mielipidemittaukset kysyivät jälleen kerran, olivatko republikaanit keskittyneet oikeisiin vai vääriin asioihin. Tällä kertaa 52 prosenttia sanoi keskittyneensä vääriin asioihin ja 42 prosenttia oikeisiin.

Vuosien ajan äänestäjät ovat yleensä luottaneet republikaaneihin enemmän taloudellisissa kysymyksissä ja pitäneet demokraatteja sosiaalisten kysymysten, kuten rotujen tasa-arvon ja LGBTQ-oikeuksien puolueena. Tämä on erityinen ongelma välivaaleihin suuntautuville demokraateille, koska he ovat vallassa oleva puolue ja äänestäjät ovat vatvomassa korkean inflaation ja äkillisen horjuvan talouden alla.

Ongelma on hieman ironinen. Demokraatit ovat keskittyneet voimakkaasti talouteen; he eivät vain ole onnistuneet saamaan haluamiaan tuloksia. Joe Biden aloitti toimikautensa valtavalla infrastruktuurilaskulla, ja hänen puolueensa on siitä lähtien yrittänyt (ja epäonnistunut) hyväksymään toista talouspakettia. Samaan aikaan republikaanien hallitukset punaisissa osavaltioissa ovat käyneet voimakasta kulttuurisotaa, josta esimerkkinä Floridan “Älä sano homo” -laki ja yritys tehdä rankaisevia veromuutoksia Disneyä vastaan. Myös kansalliset republikaanien johtajat ovat kieltäytyneet esittämästä mitään taloudellista ohjelmaa noudattaen vanhaa käskyä, jonka mukaan älä koskaan puutu, kun vastustajasi tekee virheen.

Mielenkiintoisempi kuin näkemysten kääntyminen GOP:n politiikkaan on niiden äänestäjien profiili, jotka muuttivat näkemystään. He tunnistavat itsensä todennäköisemmin maltillisiksi kuin yleinen äänestäjäkunta (46 vs. 34 prosenttia). Heistä enemmän on valkoisia naisia ​​(42 vs. 36 prosenttia). He ovat todennäköisemmin valmistuneet lukiosta kuin muut ihmiset, mutta vain 30 prosenttia heistä on korkeakoulututkinnon suorittaneita, ja he tienaavat todennäköisemmin alle 50 000 dollaria vuodessa. Monet heistä ovat vanhempia – 39 prosenttia vs. 27 prosenttia – ja he tunnistautuvat todennäköisemmin valintaa kannattaviksi.

Lyhyesti sanottuna nämä eivät ole korkeakoulututkinnon suorittaneita, suhteellisen mukavia esikaupunkinaisia, joiden kanssa demokraattinen puolue on tunkeutunut muutaman viime vaalikauden aikana. Inflaatio puristaa näitä ihmisiä todennäköisesti kovasti, ja he voivat myös olla niitä äänestäjiä, jotka ovat turhautuneet koulujen sulkemisesta pandemian aikana. “Nämä eivät ole Whole Foods -äitejä, vaan Sam’s Clubin äitejä tai Costcon äitejä”, sanoo Lanae Erickson, keskustalaisen demokraattisen ajatushautomon Third Way vanhempi varapresidentti.

Erickson kertoi minulle, että Third Way -tutkimuksen mukaan äänestäjät Virginiassa, jotka äänestivät Bideniä vuonna 2020 ja vaihtoivat sitten menestyneeseen republikaanien kuvernööriehdokkaaseen Glenn Youngkiniin vuonna 2021, muistuttivat täällä olevaa swing-blokkia: paljon esikaupunkien vanhempia ja korkeakoulututkinnon suorittamattomia naisia. kaikki rodut. He eivät välttämättä panikoineet kouluissa opetettavaa “kriittistä rotuteoriaa”, mutta heistä tuntui, että demokraatit katsoivat vääriä asioita.

Jos he äänestäisivät, heidän vastustuksensa GOP:n kulttuurisotakysymyksiä kohtaan saattaa saada heidät äänestämään demokraatteja, ja he ovat riittävän suuri ryhmä vaikuttamaan merkittävästi vaalituloksiin. Navigatorin kyselyssä todettiin, että he vastustivat republikaanien kulttuurisodan prioriteetteja laajemmin kuin koko väestö, usein 15-20 prosenttiyksikköä. Republikaanien johtajat ovat enimmäkseen välttäneet politiikkaehdotuksia ennen puoliväliä, mutta Navigator kysyi senaattori Rick Scottin ehdottamasta talouspolitiikasta ja havaitsi, että tämä väestön osaryhmä ei myöskään pitänyt niistä ylivoimaisesti. Mutta monet heistä eivät äänestä: vain 59 prosenttia ryhmästä äänesti vuonna 2020 verrattuna 71 prosenttiin kaikista äänestäjistä.

Tämä ryhmä äänestäjiä, jotka eivät ehkä muuten äänestäisi eivätkä pidä republikaanien ideoista, on mahdollisuus demokraateille, sanoo Bryan Bennett, Navigatorin johtava mielipidemittaus. “Progressiivisten on hyökättävä:” He eivät ole keskittyneet kustannusten alentamiseen. He keskittyvät kieltämään kirjoja lastenne kouluissa.”

Mutta Whit Ayres, veteraani republikaanien mielipidekyselyjä, kertoi minulle, että hänen mielestään havainnot ovat vähemmän kuin näkee. Se, että nämä äänestäjät ovat vähemmän sitoutuneita politiikkaan, tekee heistä alttiimpia muuttamaan mieltään suljetussa äänestystilanteessa.

“Se selvästi vähättelee monia vähiten suosittuja asioita, joista joukko edistyksellisiä demokraatteja puhuvat ja nollaa joitakin vähiten suosittuja asioita, joista republikaanit puhuvat”, hän sanoi. “Voisin helposti kääntää taulukoita tässä puhumalla siitä, kuinka GOP keskittyy turvaamaan rajamme, alentamaan inflaatiota ja pitämään koulut auki, mutta demarit haluavat purkaa poliisit ja hyväksyä jättimäisen sosiaaliturvapaketin.”

Se voi olla totta, mutta uusi painopiste Roe on herättänyt abortin kannattajia ja on saattanut auttaa demokraatteja työntämällä konservatiiviset kulttuurisodan prioriteetit poliittisen keskustelun keskipisteeseen. Siitä huolimatta edistykselliset kamppailevat edelleen tarttuakseen tilaisuuteen. Todellisessa maailmassa demokraatit eivät ole tunnettuja viestikuristaan. Tällä hetkellä esimerkiksi puolueen kaksi ryhmää käy pitkää kamppailua opintolainan anteeksiantamisesta, vaikka opintovelka tuskin kirjautuu mielipidemittauksiin.

Tämän lisäksi, jos valitut demokraatit alkavat puhua epäsuositusta republikaanien sosiaalipolitiikasta, he voivat vahvistaa ajatusta, että he keskittyvät sosiaalipolitiikkaan talouspolitiikan sijaan. Ehdokkaat etsivät osittain ulkopuolisia ryhmiä ottamaan bannerin. ”Tämä on meidän tehtävämme tehdä nämä panokset hyvin selväksi syksyyn tuleville äänestäjille. He haluavat puhua kirjojen ja syntyvyyden kieltämisen kieltämisestä ja demokratian kieltämisestä, ja meillä on suunnitelma ahneiden toimitusjohtajien hillitsemiseksi”, Nita Chaudhary, edistyksellisen ryhmän MoveOnin ohjelmapäällikkö kertoi minulle. Hänellä ja hänen liittolaisilla on työnsä.

.

Leave a Comment