SUNY Potsdamin koulutusopiskelijat suorittavat varhaislapsuuden palkallisen harjoitteluohjelman | St. Lawrence County

POTSDAM – SUNY Early Childhood Paid Internship -ohjelman apurahan ansiosta kaksi SUNY Potsdamin opiskelijaa päättävät unohtumattoman harjoittelukokemuksen korkeakoulun lastenhoitokeskuksessa.

Tori Bubie ’23 Poestenkillistä ja Nicole Pelliccia ’24 Saratoga Springsistä ovat molemmat pääaineenaan varhaiskasvatuksen/lapsuuden kasvatus ja ovat molemmat kunniaohjelmassa. He ovat myös ensimmäiset opiskelijat, jotka suorittavat palkallisen harjoittelun SUNY Potsdam Childcare Centerissä New Yorkin osavaltion yliopiston 26 761 dollarin apurahan ansiosta.

Bubie ja Pelliccia viettivät kevätlukukauden työskennellen 20 tuntia viikossa keskustassa ja ansaitsivat kuusi ylemmän luokan opintotuntia opintojaan varten. He työskentelivät myös opiskelijatutkimuksen ja luovuuden toimiston kanssa suorittaakseen kunniaprojekteja osana harjoitteluaan esitellen kokemuksiaan Student Research and Learning -messuilla.

”Tämä työharjoittelu on ollut vaikuttavin yksittäinen kokemus, jonka olen voinut ja olen saanut työskennellessäni tutkintoni ja tulevan urani eteen. Tälle harjoittelupaikalle tullessani en ollut varma ikäryhmästä, jonka kanssa halusin työskennellä, vaikka olin aina keskittynyt lastentarhaan aina toiselle luokalle asti, Bubie sanoi. ”Vauvojen parissa työskentely on kuitenkin avannut ajatukseni työskennellä nuorempien lasten kanssa päiväkodissa, ja se on antanut minulle mahdollisuuden arvostaa ja rakastua vauvojen ja taaperoiden opettajien päivittäiseen työhön. Tämän harjoittelun kautta sain mahdollisuuden tarkkailla ja ottaa vähitellen vastuuta omaan tahtiani ja oppia toimimaan vauvojen ja varhaisten taaperoiden hoitajana.

Bubie suoritti apulaistutkinnon varhaislapsuuden kehityksestä Hudson Valley Community Collegessa ennen siirtymistään SUNY Potsdamiin. Opintojensa lisäksi hän on aktiivinen vapaaehtoinen, joka keskittyy 5–17-vuotiaiden nuorten ulkoilutoimintaan Boy Scouts of America -järjestön kautta.

Pelliccia on myös työskennellyt SUNY Potsdam Childcare Centerin vauvojen ja taaperoiden luokissa koko harjoittelun ajan ja kehittänyt taitoja kaikessa vaipanvaihdosta lasten lohduttamiseen ja luokkahuoneiden johtamiseen. Hän on SUNY Potsdamin opettajankoulutusopiskelijayhdistyksen puheenjohtaja.

”Olen rakastanut työskentelyä opettajien kanssa ja yhteyksien luomista lasten kanssa. Olen saanut paljon kokemusta, jota minulla ei mielestäni olisi, jos en tekisi tätä harjoittelua”, Pelliccia sanoi.

SUNY Potsdam ja College’s Childcare Center saivat 26 761 dollaria tukemaan maksettua harjoittelukokemusta SUNY:n yliopistoelämän ja opiskelijaasioiden toimiston kautta. He ovat jo alkaneet etsiä neljää harjoittelijaa syyslukukaudelle 2022.

Tohtori Sarah Solley, apulaisprofessori ja perusopetuksen laitoksen puheenjohtaja, toimii tiedekunnan sponsorina harjoittelun akateemiselle osalle. Hän ohjasi oppilaita suorittamaan viikoittaisia ​​lapsen kehitystä käsitteleviä lukuja, kun he pohtivat omia kokemuksiaan ja luovat yhteyksiä luokkahuoneessa tehtyihin havaintoihin.

SUNY Potsdam Childcare Center on täysin lisensoitu, keskuspohjainen lastenhoitolaitos, joka palvelee SUNY:n opettajien, henkilökunnan ja opiskelijoiden lapsia sekä koko yhteisöä. Keskuksen ohjelma perustuu filosofiaan, että jokaisella lapsella on yksilölliset tarpeet ja kehitysmallit. Lapsille suunnitellut elämykset edistävät emotionaalisten, sosiaalisten, älyllisten ja fyysisten/motoristen kykyjen positiivista kehitystä. Opetussuunnitelman suunnittelussa keskitytään jokaisen lapsen kasvutarpeeseen ja edistetään positiivisen minäkuvan kehittymistä. Lisätietoja on osoitteessa www.potsdam.edu/community/spccc.

SUNY Potsdamin koulutus- ja ammattioppilaitos on valmistanut opettajia yli 200 vuoden ajan. Nykyään tämä koulutuksen huippuosaamisen perintö ulottuu myös yrityshallinnon, kansanterveyden ja inhimillisen suorituskyvyn perustutkinto- ja jatko-ohjelmiin, jotta opiskelijat voivat valmistautua ammatteihin globaalissa taloudessa. Lisätietoja on osoitteessa www.potsdam.edu/academics/SOEPS.

Amazon Associate -jäsenenä ansaitsen vaatimukset täyttävistä ostoksista.

.

Leave a Comment