Suhteiden ja monimuotoisuuden kehittäminen korkeakoulutuksessa, presidentin haastattelujen viimeinen päivä – UNF Spinnaker

Pilvisenä aamuna synkkä tunnelma ei tunkeutunut Talon Roomin iloiseen energiaan, kun North Floridan yliopiston johtokunta (BOT) haastatteli kahta viimeistä presidenttiehdokkaat lauantai.

Edellisenä päivänä yhdeksän hallituksen jäsenet asettaa ehdokkaat Marc Millerin ja David Blackwellin a kaksi tuntia kestäviä tapaamisia. Prosessi toistui tänään, kun 11 hallituksen jäsentä haastatteli ehdokkaita David Brennenia ja Moez Limayemia.

North Floridan yliopiston johtokunta kuuntelee, kun David Brennen (keskellä) vastaa kysymykseen viimeisessä haastattelussaan lauantaina 14. toukokuuta 2022. Brennen on kotoisin Kentuckyn yliopistosta, jossa hän on professori ja entinen dekaani. (Darvin Nelson)

Brennen on tällä hetkellä professori ja entinen dekaani Kentuckyn yliopistossa. Limayem on Etelä-Floridan yliopiston Muma College of Businessin nykyinen dekaani.

Mikä on visiosi. . . tai ei?

Brennen keskittyi neljään avaintekijään: “Keitä me olemme, keitä palvelemme, mitä teemme ja miten teemme sen” ja sisällytti monimuotoisuuden lähes jokaiseen vastaukseen. Ja hänen väitteensä ytimessä? Käytännössä voittoa tavoittelemattoman mentaliteetin omaksuminen.

“Emme ole täällä ansaitaksemme rahaa”, Brennen sanoi. “Olemme täällä suorittamassa tehtävämme.”

Limayem ei tullut näkemyksensä kanssa, jota hän kutsui “tekeväksi”.

“Se on meidän visiomme”, hän sanoi sen sijaan.

Osa vision luomisesta syntyy muiden ajatusten kuulemisesta – mukaan lukien UNF:n johtohenkilöt, yhteisö ja muut, jotta kaikki ovat samalla sivulla ja pyrkivät kohti samaa tavoitetta.

North Floridan yliopiston hallintoneuvoston varapuheenjohtaja Paul McElroy (keskellä) puhuu keskustelun aikana, kun taas johtokunnan jäsenet Tom Bryan (vasemmalla) ja John Gol (oikealla)
North Floridan yliopiston johtokunnan varapuheenjohtaja Paul McElroy (keskellä) puhuu keskustelun aikana, kun taas johtokunnan jäsenet Tom Bryan (vasemmalla) ja John Gol (oikealla) lauantaina 14. toukokuuta 2022. (Darvin Nelson)

Sisäympyrä ovat Limayemin aivot. Hän vitsaili pieneksi, ja työskentelyn “näkemyksemme” luomiseksi on aloitettava laajentamalla tätä ympyrää ulospäin. Mitä tulee itse visioon, sen pitäisi olla kohti huippuosaamista ja viedä UNF korkeimmalle mahdolliselle tasolle.

Kasvu on hyvää, mutta mikä on hyvän kasvun määritelmä

“Se on todella helppoa kasvattaa”, Limayem sanoi. “Sinun tarvitsee vain laskea rimaa”, mutta hän sanoo, ettei se ole oikea tapa tehdä sitä.

Aidosti kehittyäkseen ja siirtyäkseen kohti valoisampaa tulevaisuutta hän sanoo, että analytiikan strateginen käyttö on avainasemassa opiskelijoiden menestymisen ja muiden tavoitteiden parantamisessa. On tärkeää tietää, että ihmiset väsyvät. Burnout on todellinen; jotain, jonka Limayem mainitsi.

“Ihmiset kutsuvat sitä mielenterveydeksi. Haluan kutsua sitä henkiseksi hyvinvoinniksi”, hän sanoi.

Kasvu on tärkeä tavoite UNF:lle, mutta Brennen varoitti BOTia olemaan varovainen “kasvusta kasvun vuoksi”. Kasvulle täytyy olla suunta, jota kohti pyritän. Hän antoi hoitotyöohjelman yhtenä esimerkkinä ja kutsui sitä alueeksi, jota voidaan edelleen kehittää ja parantaa, koska työnantajat haluavat palkata ihmisiä, joilla on nämä taidot.

Brennen mielestä yliopistojen tulisi valmistaa opiskelijoita tekemään töitä, joita “ei ole edes ajateltu […] En tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta tiedän, että se tulee olemaan toisin.”

Korkeakoulutuksen tulevaisuus

Korkea-asteen koulutuksen edessä on ”uhkaavia haasteita”, Brennen sanoo, ja oppilaitosten on mukauduttava selviytyäkseen. Hänen mielestään niin kauan kuin koulut antavat opiskelijoiden rakentaa intohimojaan, ne kukoistavat tulevaisuudessa.

North Floridan yliopiston hallituksen jäsen Nathaniel Rodefer kuuntelee puheenjohtaja Kevin Hydea presidenttiehdokkaiden haastattelujen viimeisenä päivänä
University of North Florida hallituksen jäsen Nathaniel Rodefer kuuntelee puheenjohtaja Kevin Hydea presidenttiehdokkaiden haastattelujen viimeisenä päivänä lauantaina 14. toukokuuta 2022. Rodefer vannoi virkavalansa opiskelijakunnan puheenjohtajana aiemmin tällä lukukaudella. (Darvin Nelson)

Yliopistojen tulee korostaa, että opiskelijat oppivat perustaidot ja samalla omaksuvat monimuotoisuuden, innostavat luovuuteen ja mahdollistavat jokaisen opiskelijan oman uskomuksensa kehittymisen. Jos Brennenistä tulisi presidentti, hän haluaisi keskittyä kolmeen yleiseen asiaan:

  1. Opiskelijan saavutus
  2. Tiedekunnan kyky saavuttaa ja palkita heidät näistä saavutuksista
  3. Ulkoiset suhteet yhteisöön

Mitä tulee saavutettavuuteen, Brennen ehdotti koiransa ulkoiluttamista kampuksella, jotta hän haluaa puhua kaikille ja oppia heistä lisää. Huolimatta nykyisestä kampuksella koirien ulkoiluttamista koskevasta säännöstä, BOT vaikutti innostuneelta ajatuksesta, sillä monet hymyilivät ja nauroivat.

UNF:stä tulisi tulla “magneetti” opiskelijoille, työnantajille, yhteisölle ja lahjoittajille, Limayem sanoi.

Opiskelijoiden tulee houkutella UNF:ää, kun he haluavat monipuolista koulutusta. Työnantajat voivat luottaa UNF:iin, että se tuottaa ammattitaitoisia tutkinnon suorittaneita. Yhteisö ansaitsee elinvoimaisen yliopiston, ja kun heillä on haasteita, “heille pitäisi tulla yksi sana: UNF”, hän sanoi.

Lahjoittajat houkuttelevat heitä UNF:ään, koska “annamme sijoituksellemme uskomattoman tuoton.”

Moez Limayem (keskellä) eleillä puhuessaan North Floridan yliopiston johtokunnan kanssa
Moez Limayem (keskellä) ele puhuessaan North Floridan yliopiston johtokunnan kanssa lauantaina 14. toukokuuta 2022. Limayem on yksi neljästä ehdokkaista, jotka haluavat tulla seitsemänneksi Pohjois-Floridan yliopiston presidentiksi. (Darvin Nelson)

Limayem lupaa tuoda mukanaan “mikroskoopin ja kaukoputken”, jos hänestä tulee presidentti. Mikroskooppi hoitaa huolenaiheet, jotka vaativat välitöntä huomiota, ja kaukoputki tulevaisuutta ajatellen. Hän näkee kolme tapaa, joilla UNF voi laajentaa ja rakentaa:

  1. UNF:n ja Tallahasseen välisen suhteen vahvistaminen ympäri vuoden
  2. Aitojen, aitojen ihmissuhteiden rakentaminen
  3. Innovatiivinen ja yrittäjähenkinen

Digitaalinen oppiminen

Ehdokkaat erosivat digitaalisen oppimisen sisällyttämisestä korkeakouluihin, etenkin COVID-19:n jälkeen. Brennenille digitaalisella oppimisella on rooli henkilökohtaisen oppimisen kanssa, mutta UNF:n on löydettävä “söpö paikka”.

“Uskon, että monet yliopistot kärsivät siitä, että kaikki tehdään verkossa”, hän sanoi.

Limayemille yliopiston on kehitettävä rakenne kipeästi kaivatun verkkoyhteisön luomiseksi. Digitaalinen oppiminen voidaan toteuttaa opiskelijoiden tarpeiden mukaan, mutta se ei päde kaikille kursseille.

Toimitsijamies Jason Barrett ajattelee keskustelun aikana viimeisten presidenttiehdokkaiden haastattelujen päätyttyä
Toimitsijamies Jason Barrett pohtii keskustelun aikana viimeisten presidenttiehdokkaiden haastattelujen päätyttyä lauantaina 14. toukokuuta 2022. North Floridan yliopiston johtokunta haastatteli neljää potentiaalista presidenttiehdokasta. (Darvin Nelson)

“Sinä tapat heidät PowerPointilla kasvotusten ja tapat heidät PowerPointilla verkossa”, Limayem sanoi. “Teurastus on sama. Uhrit ovat samat.”

Valmistautuminen nopeasti lähestyvään tulevaisuuteen

“Demografiseen kallioon viitaten” Brennen varoitti, että UNF:n, kuten yliopistojen kaikkialla maassa, on varauduttava korkeakouluihin hakevien opiskelijoiden vähenemiseen. Vuodesta 2025 alkaen fuksi näkymät ovat odotetaan laskevan jopa 15 %tilastollinen Brennen viittasi.

Inside Higher Ed kirjoitti vuonna 2021, että tämä johtuu “syntyvyyden laskusta vuoden 2008 laman aikana ja jatkui vuosia sen jälkeen”. Vuonna 2008 kadonneet vauvat olisivat alkaneet opiskella 17 vuotta myöhemmin, vuonna 2025.

Ei ole yksimielisyyttä siitä, missä tällä kalliolla on merkittävin vaikutus; Brennen myönsi sen, mutta sanoi tietävänsä “se tulee olemaan kaikkialla”.

Johtajuus

Jos BOT ei muista mitään muuta, Limayem sanoi, muista termi “suhteet”. Aitojen, aitojen ihmissuhteiden rakentaminen on tiimityötä.

“Se on joukkueurheilua”, hän sanoi. Kyllä, hän olisi presidentti, mutta innovatiivisimpien ja menestyneimpien ideoiden tuottamiseksi on välttämätöntä rakentaa tiimi, joka ympäröi häntä erilaisilla identiteeteillä ja uskomuksilla.

North Floridan yliopiston johtokunta keskustelee saatuaan neljä presidenttiehdokashaastatteluaan
North Floridan yliopiston johtokunta keskustelee saatuaan neljä presidenttiehdokashaastatteluaan valmiiksi lauantaina 14. toukokuuta 2022. Kuva Darvin Nelson. (Darvin Nelson)

“Jokainen lounas, jonka dekaani tai presidentti syö yksin toimistossaan, on hukattu tilaisuus”, hän sanoi hallitukselle.

Limayem viittasi opiskelijoiden tapaamiseen ja tervehtimiseen pizza-istuntoonsa, ja hän sanoi olevansa vaikuttunut siitä, kuinka monimuotoisia ja huomaavaisia ​​oppilaat olivat. Ottaen tämän sydämeensä hän keskusteli siitä, kuinka tiedekunta ja jopa hän itse voisi oppia niiltä opiskelijoilta ja toisiltaan.

“Asenne on kuin rengasrikko”, hän sanoi. “Jos et muuta sitä, et mene kovin pitkälle.”

Kysyttäessä johtamistyylistään Brennen sanoi ajattelevansa kolmea termiä: läpinäkyvyys, rehellisyys ja erinomaisuus. Ikkunan ylläpitäminen hänen työhönsä on avainasemassa, “joten kaikki tietävät, kuinka makkara niin sanotusti valmistetaan”, hän selitti.

Rehellisyys ja rehellisyys ovat jokaisen johtajan ydin, hän sanoi. Kaikkien on nähtävä hänet rehellisenä ja rehellisenä, jotta hänestä tulisi hyvä johtaja. Erinomaisesti hän vaatii sitä, jotta toimielintä viedään eteenpäin.

Brennen painotti todella ajatusta yhteisestä hallinnosta ja siitä, kuinka jokaisella on tehtävänsä UNF:ssä.

University of North Florida hallituksen johtokunta lauantaina 14. toukokuuta 2022.
University of North Florida hallituksen johtokunta lauantaina 14. toukokuuta 2022. (Darvin Nelson)

Prosessissa eteenpäin

Haastattelujen päätyttyä BOT kokoontuu maanantaina klo 8-12 pohtimaan ja lopulta päättämään valitusta presidentistä. Valitun jälkeen Floridan hallintoneuvoston on hyväksyttävä ne, jos heistä tulee virallisesti UNF:n seitsemäs presidentti.

Kokous on avoin yleisölle Talon-huoneessa (rakennus 16, 4. kerros).

Pysy Spinnakerin kanssa, kun jatkamme tämän tarinan seuraamista.

___

Jos haluat lisätietoja tai uutisvinkkejä tai jos näet virheen tässä jutussa tai sinulla on kohteliaisuuksia tai huolenaiheita, ota yhteyttä [email protected].

Leave a Comment