Senaatin edellinen puhemies toivoo muuttavansa äänestyskulttuuria Amerikassa – The Sunflower

Lukion valmistumisesta 21 henkilön luokalla opiskelijoiden senaatin puhemieheksi ryhtynyt Jacob Tubach, kaksinkertainen pääaineenaan psykologia ja rikosoikeus, ja alaikäinen arvosanoin laki- ja yleispolitiikka, käytti hyväkseen kaikkia WSU:n hänelle antamia mahdollisuuksia. .

Tubach valmistuu tänä keväänä suoritettuaan kaksinkertaisen pääaineenaan psykologia ja rikosoikeus sekä arvosanoin lakitieteen ja yleisen politiikan.

Oltuaan vahvasti mukana lukion ulkopuolella, Tubach suunnitteli ottavansa askeleen taaksepäin fuksivuotessaan Honours Councilin fuksi edustajana. Sitten hän kyllästyi olemaan kiireinen koko ajan.

“Ensimmäinen vuosi on ylivoimainen senaattorina, koska siellä on niin paljon opittavaa ja niin paljon tapahtuu”, Tubach sanoi. “Tapasin aina ihmisiä… Meillä oli vain hauskaa, onnistuimme, joten ihmiset toivat minut varmasti takaisin joka vuosi.”

62. istunnossa Tubach oli kunniasenaattori ja turvallisuus- ja opiskelijapalvelukomiteassa. 63. istunnossa hän oli jälleen kunniasenaattori, kun melkein kaikki kokoukset olivat Zoomissa. Keskusteltuaan edellisen puhujan Olivia Babinin ja neuvonantaja Gabriel Fonsecan kanssa he saivat hänet asettumaan senaatin puhemieheksi ja kunnioittamaan senaattoria 64. istunnossa.

Vaikka hän oli aluksi ylivoimainen, hän pystyi solmimaan elinikäisiä ystävyyssuhteita kunniakorkeakoulussa, joka huomasi etsivänsä jotain haastavampaa johtajuuden kannalta.

“SGA itsessään on melko tiukka ryhmä, joten se, että voin nojata myös omaan kabinettiini ja muihin ihmisiin, auttaa minua paljon”, Tubach sanoi.

Vaikka on päätöksiä, joita Tubach muuttaisi, jos hän voisi palata takaisin tai vaatia kovemmin, hän on ylpeä asioista, jotka he onnistuivat saamaan aikaan, kuten eettinen lakiesitys ja kampusten välinen liittouma, jonka Ella Perkins onnistui saattamaan päätökseen.

“Toivottavasti olen järjestänyt nämä keskustelut tapahtuvaksi, mutta se on vaikeaa siinä lyhyessä ajassa, että meidän on saavutettava jokainen tavoite”, Tubach sanoi. “Lopulta työskentelin niiden tietojen kanssa, jotka minulla oli, ja olen edelleen tyytyväinen tuloksiin ja tiedän, että tein kaikkeni saavuttaakseni tavoitteet, jotka asetin saavuttamaan.”

SGA:n neuvonantaja Gabe Fonseca sanoi, että Tubach pystyi murtamaan kuoren siitä, mitä kunniasenaattori voi tehdä, ja innostaa muita senaattoreita omaksumaan ajattelutavan, jonka mukaan he eivät edusta vain sitä väestöä, jota heidät valittiin palvelemaan. on muutakin tekemistä.

“Luulen, että hän todella omaksui sen, mitä kehon johtaminen tarkoitti… jota on vaikea ylläpitää ja hallita, mutta mielestäni hän pystyi tekemään sen virheettömästi”, Fonseca sanoi.
“Todella kaikkea kattavaa, ymmärrä, kuinka tärkeää on olla unohtamatta jättää taakseen hyvin toimiva senaatti voidakseen menestyä muutaman vuoden matkalla.”

Tubach sanoi, että kaksoisaineopinnot olivat akateemisesti haastavia, mutta hän pystyi saamaan psykologisemman näkökulman rikosoikeuteen. Tubach menee Washburnin lakiin syksyllä.

“Olen aina ollut poliittisesti aktiivinen, luulen, että olen kotoisin pikkukaupungista, enkä välttämättä ollut samanhenkisten ihmisten ympäröimänä politiikassani… Minun piti olla valmis esittämään hyviä perusteluja ja pysymään sidoksissa asioihin”, Tubach sanoi. .

Tubach sanoi haluavansa olla mukana muuttamassa Amerikan apatian kulttuuria politiikkaa kohtaan. Hän sanoi, että äänestysprosentti kampuksella on osoitus korkeakouluopiskelijoiden äänestysprosentteista Amerikassa.

“Minua houkuttelee myös tietynlainen apatia joissain kohdissa”, Tubach sanoi. “Äänelläni ei ole väliä. En oikeastaan ​​välitä. Kuten mitä väliä? Mutta se tekee, ja on tärkeää säilyttää tämä energia. Pidä se vauhti.”

Tubach toivoo saavansa 100 000 dollarin lahjoitusta koskevan opiskelijamaksulaskun, joka varmistaa, että jokaisella opiskelijamaksulla rahoitetulla opiskelijatyöntekijällä on vähintään 10 dollarin tuntipalkka, joka saa KBOR:n hyväksynnän.

“Se olisi asia, josta olisin kaikkein ylpein”, Tubach sanoi. “Mutta toivon, että minut muistetaan näiden ihmisten kautta minä kuin joku, joka yrittää saada opiskelijatyöntekijöiden palkkoja korotettua ja saada ne opiskelijatyöntekijät, jotka he ansaitsevat.”

Leave a Comment