Providence-liiketoiminnan johtaja räjäyttää kaupungin rakentamisen ja viestinnän puutteen takia

sunnuntaina 15.5.2022

Näytä suurempi +

Tiedostokuva aiemmasta rakentamisesta Marc Allenin edessä KUVA: GoLocal

Marc Streisand, Marc Allen Fine Clothiersin omistaja – yksi Rhode Islandin suurimmista vähittäiskauppiaista, arvostelee Providencen kaupunkia Providencen pormestarin Jorge Elorzan hallinnon kommunikoinnin puutteesta rakentamisen suhteen.

Lauantaina hän joutui sulkemaan myymälänsä South Main Streetillä tietöiden vuoksi – ja sanoi, ettei kaupungilta ollut ilmoitusta ennen töiden suorittamista.

“Raskaalla sydämellä ilmoitan kaikille asiakkaillemme, että joudumme tänään sulkemaan myymälän kadullamme käynnissä olevan massiivisen rakentamisen vuoksi. Providencen kaupunki ei pysty kommunikoimaan kaikkien julkisten töiden divisioonan ja siksi jokainen tulee ja kaivaa esiin sen, mitä toinen oli aiemmin avannut ja saanut valmiiksi”, Streisand kirjoitti.

SAAT VIIMEISET UUTISET TÄSTÄ – REKISTERÖIDY ILMAISEEN GLOCAL DAILY EBLASTiin

Hän lisäsi:

“Olemme pyytäneet @mayorofpvd:ltä apua, mutta se näyttää menevän jatkuvasti kuuroille korville.
Olemme jatkaneet kuntamme tukemista kaupungin kasvussa ja laajentumisessa, mutta on valitettavaa, että he eivät vastaa.
Olemme menettäneet satoja tuhansia dollareita tämän rakentamisen viimeisten 10+ vuoden aikana, mutta meidän on vain imettävä se.
Profession kaupungin pitäisi hävetä itseään, että hän sallii tämän siivoamisen jatkua ja jatkua.”

“Gazzillionth Time”

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun alueen jälleenmyyjät kuvailevat rakentamisen vaikutuksia ja kaupungin viranomaisten koordinoinnin puutetta.

Joulukuussa 2020 GoLocal raportoi kaupungin epäonnistumisesta koordinoida rakentamista ja viestiä yritysten omistajille.

Jos koronavirus, kesämellakat, taantuma ja nyt joulukuun osittaiset sulkemiset eivät riittäneet, nyt National Grid on estänyt liikennettä ja repinyt katuja ja jalkakäytäviä suoraan Providencen kymmenien jälleenmyyjien ja pienten ravintoloiden edestä.

Keskimääräisenä vuonna lomakausi on paikallisille jälleenmyyjille selviytymis- tai taukoaika. Tämä vuosi ei ole keskimääräinen vuosi.

South Main Streetin eteläpäästä suoraan North Mainiin National Grid -projekti on estänyt lähes kaiken julkisen pysäköinnin, repinyt katuja ja sulkenut jalkakäytävät, ja yritys on asentanut esteet.

Vaikutus on ollut vain tuhoisa pienyritysten omistajille.

“Tämä [road work] sen pitäisi mennä pian pois. Sillä välin kukaan ei kävellyt kauppaan tänään. Olen kirjaimellisesti nähnyt postimiehen ja Fed Ex -miehen, ja siinä se”, sanoi Found Antiquesin omistaja Todd Lattimore. “Tämä on käkihullu kaakaohaihdutuksiin. Jalkakäytävällä on kirjaimellisesti este, jossa sanotaan, että käytä toista jalkakäytävää – kuinka ihmisten pitäisi päästä myymälääni?”

Monilla yrityksillä – vaate-, ravintola- ja antiikkiliikkeillä – virus on ollut tuhoisa, mutta hallituksen hyväksymän rakentamisen vaikutus lomakauden aikana ja National Gridin huolimattomuus on ollut demoralisoiva.

“Vaikka osavaltiomme ja paikallishallintomme sallivat heidän jatkuvasti repiä kadumme… jo 2000:nnen kerran… olemme avoinna ja meillä on turvallinen pysäköintipaikka sinulle rakennuksemme takana”, sanoi Marc Streisand, rakennuksen omistaja. huippuluokan vaatesävy Marc Allen.

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ

Pidätkö tästä postauksesta? Jaa se muiden kanssa.

.

Leave a Comment