Pienyritysapuraha mahdollistaa Burnsvillen kauneustarvikeliikkeen vakautumisen ja kasvun

Henrietta Smaller ajatteli, että viime vuonna oli oikea aika avata verkkokauppa hius- ja kauneustarvikeliiketoiminnalleen värikkäille ihmisille.

Hän tiesi, että näistä tuotteista oli pulaa kaikkialla ystävyyskaupungeissa, koska jotkin kaupat eivät selvinneet pandemiasta ja toiset vaurioituivat George Floydin murhaa vuonna 2020 seuranneissa levottomuuksissa.

Muutama kuukausi sen jälkeen, kun hän avasi Stunning Beauty Supplyn Burnsvillessä, hän kuitenkin tajusi, että hän tarvitsi lisäpääomaa liiketoiminnan ylläpitämiseen samalla kun hän rakentaa asiakaskuntaa.

Rahaa ei ollut hänen säästötilillään, ja hänestä tuntui, että hänen luottopisteensä eivät antaisi hänelle lainaa. Verkkotutkimuksen avulla hän löysi toisen vaihtoehdon – apurahat pienyritysten omistajille.

Stressi kasvoi Smallerille, joka yksinoperaattorin lisäksi hoiti aivohalvauksen saanutta miestään.

Hän haki useita apurahoja, muun muassa Comcastin kautta. Philadelphiassa toimiva televiestintäyritys tarjoaa 10 000 dollarin apurahoja ystävyyskaupunkien naisten ja värillisten ihmisten omistamille yrityksille. Hän jätti hakemuksensa kaksi tuntia ennen portaalin sulkemista. Kuukausia myöhemmin, joulun aikaan, hänelle ilmoitettiin, että hän oli yksi sadasta vastaanottajasta.

Apurahavaroilla Smaller pystyi kattamaan toimintakulut, lisäämään hyllyjä, kasvattamaan varastoaan, asentamaan salonkituolin hiusten punontapalveluita varten ja ostamaan ajoneuvon, joka mahdollistaa toimituksen seuraavana päivänä paikallisille asiakkaille. Hän rahoitti myös markkinointi- ja mainoskampanjoita Googlessa ja Facebookissa.

Twin Cities on yksi viidestä metroalueesta, joihin Comcast on kohdistanut aloitteen, joka käynnistettiin vuoden 2020 lopulla, kun Amerikassa otettiin huomioon rodulliset erot Floydin murhan jälkeen Minneapolisissa samana vuonna.

Vuodesta 2020 lähtien Comcast on myöntänyt 11 miljoonaa dollaria apurahoja, ja se tarjoaa 5 miljoonaa dollaria lisää rahoittaakseen yrityksiä täällä sekä Atlantassa, Detroidissa, Pittsburghissa ja Philadelphiassa. Yli 200 ystävyyskaupunkiyritystä on saanut avustuksia aloitteen kautta.

Comcast Representation, Investment, Strength and Empowerment -aloitteen tai RISE:n kautta yritys tarjoaa jälleen 10 000 dollaria yksittäisiä apurahoja 100 yritykselle Twin Citiesissa. Hakuaika on 1.-14.6. Yritysten on sijaittava Anokan, Carverin, Dakotan, Hennepinin, Ramseyn, Scottin tai Washingtonin piirikunnissa.

Rahaston painopisteenä ovat yritykset, jotka ovat toimineet vähintään kolme vuotta ja joissa on enintään 25 työntekijää.

“Comcast RISE -sijoitusrahasto varmistaa, että 100 nykyistä pienyritystä jatkaa olemassaoloaan huomenna”, Comcastin Twin Cities -toiminnan aluejohtaja Kalyn Hove sanoi lausunnossaan. “Pandemia on luonut haasteita, ja teemme edelleen kaikkemme auttaaksemme yrityksiä yhteisössämme, kunnes asiat paranevat.”

Sen jälkeen kun Smaller sai apuraharahat Comcastilta viime vuonna, Stunning Beauty Supplyn myynti on kasvanut. Smaller kertoi myös suunnittelevansa siirtymistä uuteen paikkaan.

“Sanoisin, että 70-80 prosenttia enemmän ihmisiä tekee ostoksia meillä nyt”, Smaller sanoi. “Markkinoinnin avulla yhä useammat ihmiset löytävät meidät.”

Leave a Comment