Parishville-Hopkinton Central School District etsii pääkokkia | koulutus

PARISHVILLE – Parishville-Hopkinton Centralin koulupiiri on osana “Reimagining School Lunch” -hanketta, jossa haetaan kokkia koulun lounaspäälliköksi.

Äskettäin pidetyssä kokouksessa lounasongelmia käsittelemään koottu ryhmä ilmoitti, että opetushallitus eroaa BOCESin kahdesti viikossa järjestettävästä ruokapalveluohjelmasta Opetusosuuskunnan ohjeistuksen mukaisesti ja palkkaa kokin johtamaan. keittiössä viisi päivää viikossa.

“Tavoitteena on tarjota herkullisempia aterioita, strateginen annostelu, enemmän tuoreita/pakastettuja hedelmiä ja vihanneksia (vähemmän säilöttyjä/säilöntä), suurempi valikoima hedelmiä ja vihanneksia, maustaa riisi- ja perunaruokia, enemmän yhteistyötä paikallisten viljelijöiden kanssa ja tarjota positiivisia ensikokemuksia uusista ruoista”, ryhmän jäsenet sanoivat.

Tehtävä olisi 11 kuukauden mittainen ja vuosipalkka on 52 000–58 000 dollaria.

He etsivät henkilöä, jolla on soveltuvaa ruokapalvelukokemusta, jolla on apulaistutkinto elintarvike- ja ravitsemusalalta, ravitsemisalan johtamisesta, dietetiikasta, ravintolajohtamisesta, vieraanvaraisuudesta, perhe- ja kuluttajatieteistä, ravitsemuskoulutuksesta, kulinaarisesta taiteesta, liiketoiminnasta tai läheisesti liittyvältä alalta.

Nimitys olisi väliaikainen. Menestyneen henkilön on suoritettava koulun lounaspäällikön virkamiestutkinto ja pisteytettävä kolmen parhaan kiinnostuneen ehdokkaan joukossa, jotta hänet voidaan nimittää pysyvästi.

Kaikkia, jotka ovat kiinnostuneita tulla harkittavaksi, pyydetään lähettämään saatekirje, hakemus, ansioluettelo ja kolme viitekirjettä 20. toukokuuta mennessä osoitteeseen superintendent William E. Collins, PO Box 187, Parishville NY 13672, tai hakemaan verkossa osoitteessa forms.sllboces.org/Forms /Yleinen sovellus.

Ryhmä perustettiin sen jälkeen, kun vanhempi Christopher Vangellow julkaisi Facebookissa kuvan lounaasta, joka hänen mukaansa “saattaa puuttua”. Kuva, julkaistu tammikuussa. 12, levisi virukseksi. Siinä oli neljä kananpalaa, yksi kauhallinen tavallista valkoista riisiä, kourallinen porkkanaa ja laatikko maitoa.

Herra Vangellow jatkoi alkuperäistä Facebook-viestiään lisävalokuvilla, mukaan lukien yksi, jossa oli kanapalloja, leipätikku ja hedelmät, “jotka minulle kerrottiin olevan täysin jäässä, joten he eivät voineet syödä sitä”.

Mr. Vangellow on yksi koulun lounaskomitean palveluksessa olevista vanhempien Melissa Cutlerin, Anne Marie Snellin ja Cheryl Williamsin kanssa. opiskelijaedustajat Kylee Bush, Mikayla Groody, Ash Vangellow ja Julian Wenzel; Opetushallituksen edustajat Heather Liebfred ja Jeff Yette; Hyvinvointikomitean edustaja Liz White; komentaja Collins; ja Arlis “Artie” M. Frego, St. Lawrence-Lewis BOCESin ruokapalveluiden hallinnan johtaja.

Amazon Associate -jäsenenä ansaitsen vaatimukset täyttävistä ostoksista.

.

Leave a Comment