Päivä – Business Briefs


TYÖPAJAT

PISTEET:

“Vakuutus- ja riskienhallinnan perusteet pienyrityksille”, juontaja Meredith Messengertorstai 19. toukokuuta klo 17.30-19, Zoom.

“Paranna yritysten kilpailukykyä SWOT-analyysillä”, SCORE Mentor Eric Munro,keskiviikko, 25. toukokuuta, 8-9:30, Zoom,

“Navigointi digitaalisen markkinoinnin sokkelossa”, LinkedIn-asiantuntija Susan Catalano ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntija Robert Clark, torstaina 2. kesäkuuta klo 10-11.30

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Anne Driscolliin osoitteessa anne.driscoll@scorevolunteer.org.

VERKOSTOINTI

Greater Mystic -kauppakamarin liiketoiminta ennen aukioloaikoja pidetään torstaina 19. toukokuuta klo Deans Mill Farm1189 Pequot Trail, Stonington, klo 7.30–8.30 Rekisteröidy osoitteessa www.mysticchamber.org tai ovella.

Greater Mystic Chamber of Commerce -liiketoiminnan työajan jälkeen pidetään tiistaina 24. toukokuuta Connecticut Sun -koripallopelissä klo Mohegan Sun, alkaa klo 18. Tapahtuma maksaa jäsenille $20 ja ei-jäsenille $35. Hinta nousee 9. toukokuuta 25 dollariin jäsenille ja 40 dollariin ei-jäsenille. Lippuja voi ostaa osoitteesta www.mysticchamber.org.

TAPAHTUMA

Chelsea Groton Bank tarjoaa ilmaisia ​​suojattuja asiakirjojen murskauspalveluita lauantaina 21. toukokuuta klo 9–12 osoitteessa Westside Branch, 444 West Main St., Norwich. Enintään kolme tiedostokokoista asiakirjalaatikkoa.

KUNNIA

Byrnes Agency, Inc. Ohio Mutual Insurance Groupin toimitusjohtaja Mark C. Russell on tunnustanut sen yhdeksi yhtiön 10 suurimmasta kannattavasta kasvusta vuonna 2021. Byrnes Agency, Inc. on edustanut Ohio Mutualia tammikuusta 2009 lähtien. Lisätietoja yrityksestä on saatavilla osoitteessa www.omig.com.

Academy Point at Mystic, Benchmark Senior Living -yhteisö, on US News & World Reportin mukaan valittu yhdeksi osavaltion parhaista asumispalveluista. Academy Point sai “Paras”-statuksen saavuttamalla korkeimman mahdollisen arvosanan muistinhoidosta. Academy Point at Mystic tarjoaa sekä perinteistä senioriavusteista asumista että erikoistunutta avustettua asumista muistihoidolla.

Ocean Community Chamber of Commerce tulee kunnioittamaan Pastori Cal Lord Keskibaptistikirkon vuoden kansalaiseksi 2022. Erinomainen Vuoden kansalais -palkinto perustettiin vuonna 1957 tunnustamaan johtajuutta ja poikkeuksellista panosta suurempaa Westerly-Stoningtonin alueelle. Lord on entinen Clergy Associationin puheenjohtaja ja on tukenut monia ryhmiä, kuten Westerly Rotary Clubia, Jonnycake Centeriä, Town of Westerlyn rokotteiden jakelutiimiä, Ocean Community Chamber of Commercea, Stoningtonin poliisia ja Watch Hill Fireä.

Lauren Sposato Dime Bankista saa Chamber’s Key -palkinnon. Tämä kunnianosoitus myönnetään henkilölle, joka on auttanut kamaria saavuttamaan tehtävänsä.

Kamarin vuosikokous pidetään tiistaina 22.6. klo 18.00 Paddy’s Beach Club Misquamicutissa. Liput 65 dollaria. Lisätietoja saat soittamalla numeroon 401-596-7761.

ANTAMINEN

Jewett City Savings Bank äskettäin ilmoitti Jewett City Savings Bank Foundation -säätiön myöntämistä apurahoista entisen toimitusjohtajan Kevin Merchantin ja hallituksen entisen puheenjohtajan Louis J. Demicco Jr.:n puolesta. Slaterin kirjastolle myönnettiin 3 000 dollarin apuraha, 1 250 dollaria lahjoitettiin Jewett Cityn palokunnalle ja Griswold High Schoolin urheiluosasto sai 750 dollarin lahjoituksen. 1 000 dollarin lahjoituksia myönnettiin St. Jude Children’s Research Hospitalille, Shriners Hospital for Children -sairaalalle ja Connecticut Humane Societylle. Kolme 500 dollarin apurahaa myönnettiin Quinebaug Valley Community College Foundationille, Project PIN:lle ja Griswold PRIDElle. Lisäksi kaksi 250 dollarin lahjoitusta myönnettiin Northeast Opportunities for Wellnessille ja Living Faith United Methodist Church Community Cafélle. Vastauksena erityispyyntöön Slater-kirjastolle myönnettiin säätiöltä 5 000 dollaria lisää historiallisen kirjastorakennuksen kolmannen kerroksen ikkunoiden entisöintiin.

Lähetä yrityksesi uutiset osoitteeseen businessbriefs@theday.com.

Leave a Comment