Opiskelijat pääsevät katsomaan yritysmaailmaa

Opettajat etsivät aina tapaa saada oppikirjaan kirjoitettu tai oppitunnin aikana jaettu materiaali eläviksi.

Kun Cheshire High Schoolin kouluttaja Mark Pizzi katseli oppilaidensa tapaamista Rob Neunerin, Boost Oxygen, LLC:n perustajan ja toimitusjohtajan kanssa maanantaina 25. huhtikuuta, hän ei voinut olla tuntematta, että hänen uudella kaiutinsarjallaan oli mahdollisuus tehdä juuri niin.

“Rob puhui siitä, kuinka liiketoiminta todella toimii”, sanoi Pizzi, joka opettaa ensimmäistä vuottaan CHS:ssä. “Hän osoitti asioita, joita ei koskaan olisi kirjassa. Jopa tunteet (hän ​​osoitti), kun hän kuvaili tehtyjä päätöksiä. Et voi saada sitä oppituntisuunnitelmasta.”

Kolmen päivän aikana – 25., 27. ja 29. huhtikuuta – Pizzi kutsui kolme yritysmaailman ammattilaista puhumaan opiskelijoiden kanssa Markkinointi- ja henkilökohtaisen rahoituksen luokassa. Hänen mukaansa tavoitteena oli laajentaa sitä, mitä opiskelijat ovat oppineet tämän vuoden aikana erityisesti markkinoinnin ja brändinhallinnan osalta. Tracey Madden, Edgewell Personal Caren (Shelton) globaali brändipäällikkö, joka valvoo Banana Boat- ja Hawaiian Tropic Suncare -liiketoimintaa, oli yksi kolmesta puhujasta yhdessä Danielle Tatan kanssa, joka työskentelee IRI:n, markkinatutkimuspalveluiden maailmanlaajuisen johtajan, kanssa. kuluttajapakatun tavaran (CPG) alalla.

Madden ja Tata puhuivat opiskelijoille Zoom-puhelun kautta, mutta Neuner, joka tunnettiin esiintymisestä menestyneessä televisio-ohjelmassa “Shark Tank”, jossa hän sai miljoonan dollarin sijoitustakuun auttaakseen laajentamaan Milfordissa sijaitsevaa yritystään, oli ainoa puhu henkilökohtaisesti CHS:ssä.

“Et todellakaan voi toistaa tuomaa nykyaikaista perspektiiviä (kaiuttimet), ” selitti Pizzi. “Osa (materiaaleja) meillä on muutaman vuoden vanhoja, mutta puhujamme puhuivat asioista, jotka tapahtuivat kaksi kuukautta sitten.”

Ennen Neunerin saapumista Pizzin oppilaat olivat katsoneet ja analysoineet “Shark Tank” -jakson, jossa hän esiintyi. Nähdä Neuner henkilökohtaisesti ja kuunnella voittoja ja sudenkuoppia, joita hänen on täytynyt navigoida aloittaessaan oman yrityksensä, oli silmiä avaava kokemus.

“Läpinäkyvyys oli todella syvä”, sanoi Pizzi. “Rob kertoi meille edessään olevasta dilemmasta… ja hän antoi meille sisäisen katsauksen erittäin monimutkaiseen tilanteeseen.”

Pizzi selitti, että Neuner päättää parhaillaan hakeako FDA-hyväksyntää tuotteelleen, jota laskutetaan “kannettavana 95-prosenttisesti puhdasta lisähapena täysin luonnolliseen hengitystukeen”. Tällaisen hyväksynnän hakeminen avaisi Neunerille uusia mahdollisuuksia, mutta se asettaisi myös tiettyjä rajoituksia hänen etenemiselle.

Milfordissa toimiva yrityksen omistaja puhui myös tuotesijoittelusta ja tyytymättömyydestään Boost Oxygenin tällä hetkellä jakeluun joissakin vähittäiskaupoissa. Pizzi väitti, ettei se ole yksityiskohta, joka herättäisi paljon huomiota, jos se opetettaisiin osana oppituntisuunnitelmaa.

“Se on jotain, mitä voisin kuvailla, mutta en voinut kommunikoida niin kuin hän”, sanoi Pizzi. “On niin paljon saavutettavaa kuulemalla suoraan Robin kaltaisesta henkilöstä.”

Leslie Paier on CHS:n liiketoimintaosaston päällikkö, ja hän kehui vain kolmen päivän opiskelijoiden vuorovaikutusta ammattilaisten kanssa.

“Käsittelemme eri (aiheita) luokillamme henkilökohtaisesta taloudesta inflaatioon”, sanoi Paier. “Meillä on niin monia tapoja, joilla voimme tuoda oppimamme mukaan… ja tämä todella auttaa heitä näkemään kokonaisuuden.”

Paier kertoi, että noin 100 opiskelijaa osallistui puhujaohjelmaan, joka oli Pizzin aivotuote.

“Mark on upea lisä osastollemme”, sanoi Paier. ”Haluamme lasten ulottuvan oppikirjaa pidemmälle. Emme halua antaa heille vain laskentataulukoita.”

“Olen ollut täällä vasta vuoden, ja yksi asia, josta pidän todella koulussa ja alueella, aivan huipputasolta alaspäin, on se, että kriittistä ajattelua painotetaan valtavasti”, Pizzi sanoi. ”Se on asia, johon jokainen opettaja keskittyy. Se on muutakin kuin opettaa lapsille yksityiskohtia. Se kysyy: “Annetaanko lapsille mahdollisuus olla kriittisiä ajattelijoita?” Tämä oli pieni osa siitä.”

Vaikka Neuner teki varmasti vaikutuksen, Pizzin saama palaute osoitti, että Madden teki siitä yhtä suuren opiskelijoille, ellei suuremman. “He todella nauttivat hänen dialogistaan”, sanoi Pizzi. “Saamani palaute oli: “Se oli todella erinomaista.””

Osana työtään Madden on vastuussa tuotteiden markkinoinnista, joiden myynti on satoja miljoonia dollareita vuodessa, mutta hänen vuorovaikutuksensa opiskelijoiden kanssa oli mukavaa ja miellyttävää, Pizzi sanoi. “Se avasi monien opiskelijoiden silmät markkinoinnin (alan) eri poluille”, hän jatkoi. “(sarjan) jälkeen kysyin lapsilta, onko ketään kiinnostunut markkinoinnista nyt, ja monet heistä sanoivat, että he ovat varmasti kiinnostuneita.”

“Oppilaat näkivät loputtomasti mahdollisuuksia”, lisäsi Payer. “Voit melkein nähdä heidän ajattelevan: “Minäkin voin tehdä tämän.””

Vaikka Paier ei päässyt osallistumaan kaikille luennoille, hän oli paikalla Neunerin aikana opiskelijoiden kanssa ja kuvaili “innostusta ilmassa”, kun opiskelijat esittivät kysymyksiä ja oppivat liike-elämän yksityiskohtia. Pizzille hän toivoo, että hänen oppilaansa jatkavat tätä jännitystä mukanaan.

“Luokassa, kun opettaa oppituntia, sinun on tavallaan siirryttävä kohdasta A paikkaan Z”, hän sanoi. “Näiden kolmen päivän aikana pystyimme siirtymään paikasta A paikkaan G paikkaan C paikkaan Z. Se oli todella palkitsevaa.”

Leave a Comment