NYC perustaa kaksi “kokopäiväistä” virtuaalikoulua, opetusviranomaiset sanovat

New York City suunnittelee kahden täysin virtuaalisen koulun käynnistämistä, opetusosaston huippuvirkailijat sanoivat kaupunginvaltuuston kuulemistilaisuudessa tiistaina, vaikka tärkeimpiä yksityiskohtia siitä, kuinka ja milloin ne luodaan, ei ole vielä paljastettu.

Kaupungin viranomaiset kertoivat paikallisille lainsäätäjille, että “kokopäiväisten” virtuaalisten koulujen käynnistäminen on osa ratkaisua kroonisten poissaolojen korkeaan määrään ja opiskelijoiden aktivoitumiseen pandemian aiheuttaman häiriön seurauksena. Noin 37 % kaupungin perus-oppilas-opiskelijoista on kroonisesti poissa, mikä määritellään vähintään 10 %:lla lukuvuodesta, mikä on huomattavasti enemmän kuin pandemiaa edeltävinä vuosina.

“Uskon, että virtuaalinen oppiminen on tullut jäädäkseen, olipa meillä pandemia tai ei”, koulukansleri David Banks sanoi. Hän lisäsi, että opiskelijoiden tulisi “alttiina parhaalle opetukselle, parhaille kokemuksille kaikkialla maailmassa”.

Banks on ilmoittanut tammikuussa astuttuaan virkaan, että hän on kiinnostunut luomaan pysyviä virtuaalisia oppimisvaihtoehtoja, vaikka kaupunki on vaatinut kaikkien opiskelijoiden osallistumista henkilökohtaisesti tänä lukuvuonna. Ja keskellä Omicronin nousua tänä talvena koulujen päällikkö sanoi toivovansa virtuaalisen oppimisen elvyttämistä, koska monet vanhemmat pitivät lapsensa kotona altistumisen pelosta tai joutuivat karanteeneihin. Hän kuitenkin ilmoitti, että neuvotteleminen kaupungin opettajaliiton kanssa oli vaikeaa, eikä vaihtoehto koskaan toteutunut.

Erillisten virtuaalikoulujen luominen voi auttaa ratkaisemaan yhden pandemian virtuaalisen oppimisen keskeisistä ongelmista: yksittäisten koulujen tehtävänä oli selvittää, kuinka henkilökohtaistaa henkilökohtaisesti ja etäluokkahuoneita samanaikaisesti. Erilliseen opetushenkilökuntaan perustuvat erilliset virtuaalikoulut keventäisivät tätä taakkaa, vaikka ei ole selvää, onko tämä malli virkamiesten suunnittelema.

Virtuaalinen malli vetoaa todennäköisesti vanhemmiin, joilla on jatkuva pelko viruksesta tai joiden lapset suosivat etäopetusta. Se voi myös vedota perheisiin, joiden lapsilla on merkittävämpiä lääketieteellisiä ongelmia, jotka tekevät heistä alttiita COVID- tai muille sairauksille. Kaupungin nykyinen ohjelma näille opiskelijoille tarjoaa tyypillisesti vain tunnin päivässä opetusta.

Monet yksityiskohdat ovat epäselviä uusista virtuaalikouluista. Kaupungin viranomaiset eivät vastanneet sähköpostitse lähetettyihin kysymyksiin, kuinka he toimivat, kuten mitkä palkkaluokat palvelevat, milloin ne alkaisivat tai kuka ohjelman henkilökuntaan kuuluisi. Osaston tiedottaja Nathaniel Styer kirjoitti, että osastolla “on pian enemmän sanottavaa”.

Dick Riley, United Federation of Teachers -järjestön tiedottaja, kirjoitti sähköpostissa, että liitolla oli “alkukeskusteluja” virtuaalikouluista, “mutta ei mitään konkreettista toistaiseksi”.

Jos oppilaiden sallitaan ilmoittautua erillisiin virtuaalisiin kouluihin, se voi aiheuttaa päänsärkyä joillekin kouluille ja piirin johtajille. Riippuen opiskelijoiden määrästä, jotka saavat ilmoittautua, virtuaalikoulut voivat pahentaa ilmoittautumisongelmia kivijalkakampuksilla, mikä saattaa ohjata rahoitusta joiltakin kampuksilta ja lisätä paineita niiden yhdistämiseen tai sulkemiseen. Kaupungin piirikouluissa ilmoittautuneiden määrä on laskenut noin 6,4 prosenttia pandemian iskemisen jälkeen.

Jotkut piirit eri puolilla maata, mukaan lukien Denver, käyttivät virtuaalisia ohjelmia ennen kuin pandemia johti joukkosuljetuksiin maaliskuussa 2020. Denver tarjosi aiemmin virtuaalisen lukion vaihtoehdon, mutta on sittemmin laajentunut kattamaan muita luokkia.

Philadelphia ja Detroit loivat virtuaalisia akatemioita pandemian aikana. Los Angeles, maan toiseksi suurin koulualue New Yorkin jälkeen, aikoo käynnistää uusia virtuaalisia kouluja tänä syksynä. Chalkbeat raportoi aiemmin, että kun jotkin piirit erottivat virtuaaliakatemioita tavallisista kouluistaan, kiinnostus niitä kohtaan oli vähäisempää, koska niillä oli vähemmän mahdollisuuksia olla vuorovaikutuksessa luokkatovereidensa ja opettajiensa kanssa.

Ennen pandemiaa New York City kokeili etäoppimista pienessä mittakaavassa, mukaan lukien pilottiohjelma, jonka tarkoituksena oli laajentaa 15 Bronxin koulun opiskelijoiden pääsyä edistyneisiin kursseihin.

Silti opetusosastolla on ristiriitainen kokemus virtuaalisten vaihtoehtojen luomisesta. Kesällä 2020 kaupunki ryntäsi laajentamaan keskitetylle alustalle rakennettua virtuaalista kesäohjelmaa. Se joutui vakaviin teknisiin vaikeuksiin, ja jotkut opettajat kamppailivat saadakseen yhteyttä opiskelijoihin, joita he eivät olleet koskaan tavanneet henkilökohtaisesti.

Tom Liam Lynch, joka ylläpitää InsideSchools-verkkosivustoa ja työskenteli opetusosaston kanssa digitaalisen oppimisalustan käyttöönottamiseksi kymmenen vuotta sitten, sanoi olevansa varma, että opetusosasto pystyy toteuttamaan virtuaalisen vaihtoehdon aiemmista kompastuksista huolimatta.

Edellinen hallinto ei onnistunut luomaan virtuaalista opetusstrategiaa, hän sanoi, mikä häiritsi etäopetusta pandemian aikana. Lynch totesi, että keitosta pähkinöiksi -virtuaalikoulun nopea laajentaminen vie todennäköisesti aikaa, mutta hän sanoi, että pienemmätkin ponnistelut voivat osoittautua hyödyllisiksi, mukaan lukien opiskelijoiden pääsy laajemmalle kurssille tai niiden auttaminen, jotka ovat kamppailleet perinteisessä. koulut.

“COVIDin jälkeinen mahdollisuus onnistuneesti oppia verkossa on vain jatkuva osa sitä, mitä tarkoittaa olla opiskelija, mitä tarkoittaa olla työntekijä, mitä tarkoittaa olla yhteiskunnallisesti sitoutunut”, hän sanoi. “Luulen, että DOE pystyy 100% tekemään tämän hyvin.”

Alex Zimmerman on Chalkbeat New Yorkin toimittaja, joka kattaa NYC:n julkiset koulut. Ota yhteyttä Alexiin osoitteessa azimmerman@chalkbeat.org.

Leave a Comment