NYC leikata tai vähentää 118 pienyritysten rikkomusta; tässä on mitä suunnitelma sisältää

STATEN ISLAND, NY – Pienyritysten ympäri kaupunkia koronaviruspandemian (COVID-19) aikana kärsimien valtavien tappioiden kannoilla pormestari Eric Adams sanoo ottavansa “suuren askeleen” vähentääkseen taakkaa ja byrokratiaa. kaupungin äiti ja pop-kaupat uudistamalla 118 yritysrikkomusta.

Tammikuussa 2022 allekirjoitettu “Small Business Forward” -suunnitelma edellyttää, että kaupungin virastot tarkistavat nykyiset liiketoimintasäännökset ja varmistavat, että paikallisille yrityksille määrätään vähemmän sakkoja ja rangaistuksia vaarantamatta kansanterveyttä tai turvallisuutta.

Pormestarin mukaan 30 rikkomusta poistetaan yhteensä; sakkoja alennetaan 49 rikkomuksesta; ja “paranemisajat” ja ensivaroitukset otetaan käyttöön 39 rikkomuksesta.

Uudistukset on tarkoitus toteuttaa 31. joulukuuta 2022 mennessä, ja niiden ennustetaan säästävän New Yorkin pienyrityksille noin 8,9 miljoonaa dollaria vuodessa. Kun nämä toimet on toteutettu, ne edustavat kattavin kaupunkilaajuinen pienyritysten säännösten uudistus New Yorkin historiassa pormestarin toimiston mukaan.

“Hallinnoni ensimmäisistä päivistä lähtien tein selväksi, että kaupunki olisi kumppani pienyritysyhteisölle, joka on taloutemme selkäranka”, Adams sanoi. ”Kaavailemamme uudistukset ovat suoraa seurausta siitä, että kuuntelimme lähes 1000 pienyrityksen omistajaa ja laadimme toimintasuunnitelman heidän tarpeidensa täyttämiseksi. Tänään leikkaamme byrokratiaa, vähennämme rasittavia säännöksiä ja säästämme pienyrityksiämme noin 8,9 miljoonaa dollaria – tehostamme elpymistämme ja tasoittelemme tietä tasapuoliselle viiden kaupunginosan taloudelle.

Äskettäin perustettu pienyritysten neuvoa-antava toimikunta tekee yhteistyötä kaupungin kanssa jatkaakseen byrokratian leikkaamista, sakkojen alentamista ja lisää hoitoaikoja ja ensikertalaisia ​​varoituksia, Adams sanoi.

Virastojen välinen työryhmä aloittaa myös liiketoimintaprosessien ja avautumisten virtaviivaistamisen ja nopeuttamisen käynnistääkseen kaupungin yhden luukun verkkokauppaportaalin.

“Pienet yritykset ovat elinehtomme ja kaupunkimme talouden elpymisen liikkeellepaneva voima”, sanoi kaupunginvaltuuston jäsen Kamillah Hanks (D-North Shore). “Liian pitkään heitä on rasitettu tarpeettomilla rangaistuksilla, jotka ovat tukahduttaneet heidän vaurautensa. Nämä uudistukset tulevat aikaan, jolloin meidän on tehtävä kaikkemme pienyritystemme tukemiseksi sen sijaan, että rankaisimme niitä, ja olen varma, että tämä auttaa saavuttamaan sen samalla, kun kuluttajat ovat turvassa.

Esimerkkejä ilmoitetuista uudistuksista ja niitä vastaavista virastoista ovat:

  • Otetaan käyttöön hoitojakso, kun yritys ei pysty näyttämään hinnastoaan näkyvästi ja näkyvästi – New Yorkin kuluttaja- ja työntekijöiden suojeluministeriö (DCWP);
  • Yleisen 60 päivän parannusjakson käyttöönotto kaikille pienyritysten luokan 2 ”suurten rikkomusten” ja luokan 3 ”pienempien rikkomusten” osalta – New York City Department of Buildings (DOB);
  • Rangaistuksen poistaminen ravintoloiden kompostoivien olkien hävittämiseen tarvittavien roskien ylläpidon laiminlyönnistä – New York City Department of Sanitation (DSNY);
  • Ravintoloiden pidempi aika käsitellä huolto- ja vaihtoongelmia rasvansieppaajien kanssa – New York City Department of Environmental Protection (DEP);
  • Enimmäissakkojen alentaminen ajan/lämpötilan valvonnan rikkomisesta elintarvikkeiden turvallisessa valmistuksessa – New Yorkin terveys- ja mielenhygieniaministeriö (DOHMH);
  • Rikkomusten poistaminen kuvaputkilta (vanhemmat katodisädeputkella varustetut televisiot), jotka myydään tai tarjotaan myyntiin ilman asianmukaista etikettiä – DCWP; ja
  • Rikkomuksen poistaminen sähkötyöluvan näkymättömästä kiinnittämisestä työn aikana – DOB; muiden joukossa.

“Pomestari Adams ymmärtää, että kaupungin on autettava pienyrityksiä, ei rasitettava niitä sakkoilla ja rangaistuksella”, sanoi Linda Baran, Staten Island Chamber of Commerce -johtaja. “Kaupunkien virastojen ja pienyritysten on tehtävä yhteistyötä kansanterveyden ja yleisen turvallisuuden suojelemiseksi ja samalla investoitava talouden elpymiseen. Tämänpäiväinen ilmoitus on iso askel oikeaan suuntaan tämän paradigman muuttamisessa.

PIENYRITYKSEN ETEENPÄIN

Small Business Forward vaatii kuutta NYC:n sääntelyvirastoa arvioimaan 25 lain tai säännön säännöstä, joita useimmiten pannaan täytäntöön antamalla rikkomusilmoituksia. Kaikkiaan kuusi osallistuvaa virastoa arvioi 227 rikkomusta. Lisäksi Small Business Forward vaati virastoja tarkistamaan järjestelmät, joita käytetään määräysten täytäntöönpanoon, mukaan lukien tarkastajien koulutus, hallinto sekä varoitusten ja parannusaikojen seurantaprosessi.

Yli 980 pienyrityksen omistajalta pyydettiin palautetta rikkomuksista ja kaupungin täytäntöönpanokäytännöistä verkkokyselyn avulla. Muut sidosryhmät antoivat palautetta virtuaalisten kuuntelujaksojen kautta. Koko raportti on saatavilla verkossa.

“Tämänpäiväinen ilmoitus on toinen loistava esimerkki tämän hallinnon tärkeimmistä prioriteeteista – tiiviistä virastojen välisestä yhteistyöstä”, sanoi pienyrityspalveluista vastaavan osaston komissaari Kevin D. Kim. “Nämä suositukset tekevät kaupungintalon viestin kristallinkirkkaaksi: olemme täällä kohottaaksemme pienyrityksiä, emmekä rankaisemassa niitä. Kiitos sisartoimistoillemme kumppanuudesta tässä tärkeässä työssä ja pormestari Adamsille hänen horjumattomasta tuestaan ​​pienyrityksille joka käänteessä.

SEURAA TRACEY PORPORAA FACEBOOK ja VISERRYS

Leave a Comment