Mikel Arteta kiistää luoneensa “heitä vastaan” -kulttuuria Arsenalissa | Arsenaali

Mikel Arteta kiistää yrittäneensä luoda “he meitä vastaan” -kulttuuria Arsenal-pukuhuoneessa, kun he pyrkivät varmistamaan kaksi voittoa, jotka takaisivat paluun Mestarien liigan jalkapalloon, ja väittää, ettei hän valittanut torstain tuhoisan ottelun aikana tehdyistä erotuomareista. derby tappio Spursille.

Arsenalin tulos Newcastlessa maanantai-iltana ratkaisee, pääsevätkö he kauden viimeiseen päivään kohtalonsa omissa käsissä. Voitto merkitsee kolmea pistettä Evertonia vastaan, jotta varmistetaan paikka eliitin joukossa; mikä tahansa muu antaa Spursille samanlaisen edun, kun he matkustavat Norwichiin.

Arteta nähtiin 3-0 Pohjois-Lontoon derby-tappion jälkeen, mikä teki täysin selväksi hänen uskomuksensa, että Paul Tierneyn ensimmäisen puoliajan päätökset tuomita Tottenham rangaistuspotkusta ja erottaa Rob Holding olivat virheellisiä ja maksoivat Arsenalille pelin; se vaikutti yritykseltä edistää bunkkeri-mentaliteettia, ainakin jossain määrin, mutta hän väittää, että tekosyyt eivät ole hänen tyyliään.

“Mitä olen yrittänyt tehdä [two and a half] vuosia täällä ei tee mitään valittamista”, hän sanoi. ”Minulla ei ole valittamista, enkä valittanut torstaina. Sanoin vain, etten voinut antaa selkeää arviota siitä, mitä ajattelin pelistä, ja siinä se. Tosiasiassa Artetan kommentit ottelun jälkeen Tottenham Hotspur Stadiumilla – “Jos sanon, mitä luulen, että olen kuuden kuukauden pelikiellossa” – kertoi enemmän kuin tarpeeksi, ja joillain tahoilla on tunne, että Arsenal on toisinaan liian iloinen viipyäkseen mielikuvissani. epäoikeudenmukaisuuksia.

“Mitä tahansa teemmekin, yritämme puolustaa seuraa oikealla tavalla, kuten olemme aina yrittäneet tehdä”, hän sanoi. ”Yritin myös toisena yönä tehdä sitä… Olin selkeä ja rehellinen. Luulen, että se on minun työni ja velvollisuuteni ilmaista tunteitani, kun puhun seuran puolesta. Ja jos en voi tehdä sitä, en halua tehdä sitä.”

Arsenalin puolustaja Gabriel Magalhaes
Gabriel Magalhães loukkaantui Spursia vastaan. Valokuva: Stuart MacFarlane/Arsenal FC/Getty Images

Arsenal odottaa hermostuneena ensiksi valittujen keskuspuolustajiensa Ben Whiten ja Gabriel Magalhãesin kuntoa. Valkoinen näyttää todennäköiseltä alkavan Spursin vaihtopenkillä toivuttuaan reisilihasongelmasta; Gabriel puuhaili myöhään, ja hänen osallistumisensa tulee olemaan myöhäinen puhelu.

Jalkapallon Eurooppa-liiga on taattu ainakin ensi kaudeksi, ja vuoden poissa maanosan kilpailusta viides sija olisi edelleen hyvä edistys Arteta-joukkueelle. Hän ei kuitenkaan suostuisi juhlimaan tällaista tulosta. “Ei, haluamme pelata Mestarien liigassa”, hän sanoi. ”Olemme tulleet niin pitkälle, se on meidän käsissämme ja haluamme nyt hyödyntää sitä, jännitystä ja mahdollisuuksia. Haluamme todella mennä siihen.”

Leave a Comment