Maatalouden koulutusmahdollisuuksien lisääminen on Williamsin tärkein tavoite

14. toukokuuta – Kun Greg Williams ja useat muut Whitfield County Schoolsin maatalousopiskelijoiden vanhemmat katselivat lapsiaan meijerinäyttelyssä Murray Countyssa, he ymmärsivät, että Whitfieldin piirikunnassa pitäisi olla oma maatalouskoulutuskeskus.

Williams on yksi kolmesta ehdokkaasta – eläkkeellä olevan kouluttajan Joe Barnetten ja sairaanhoitaja Amber McMahanin kanssa – republikaanipuolueen esivaaleissa piirin 4 paikkaa koulun hallituksessa, jota tällä hetkellä hoitaa republikaani Joseph Farmer, joka ei tavoittele uudelleenvalintaa. . Yksikään demokraatti ei kelpaa. Koululautakunnan vaalit ovat lääninlaajuiset.

Toimikausi on neljä vuotta.

“Olemme ainoa Whitfieldin piirikuntaa koskettava lääni, jolla ei ole ag-keskusta”, Williams sanoi. “Tavoitteena on rakentaa sellainen keskeiselle paikalle, jonka kaikki koulut jakavat – haluamme sen olevan kohde – jossa on show-areena, hevosareena, navetta” ja muita ominaisuuksia.

Lukioiden lisäksi sitä käyttäisivät myös nuoremmat opiskelijat, ja se voisi vauhdittaa maatalouden ohjelmien kehittämistä yläkouluissa, hän sanoi.

“Olemme ainoa lääni, joka koskettaa meidän – Catoosa Countya lukuun ottamatta – jolla ei ole yläkoulun maatalousohjelmaa.”

“Kuvittele, että yrität voittaa osavaltion mestaruuden jalkapallossa, jos aloitat jalkapallon pelaamisen vasta fuksina”, hän sanoi. “On iso, iso juttu” aloittaa aikaisin ja “haluamme lasten saavan tämän etumatkan”.

“Tarvitsemme vanhempia kaikista kouluista muodostamaan liittouman saadakseni tämän aikaan, ja minulle ehdotettiin, että asettuisin koulun johtokuntaan, koska on helpompi saada asiat hoidettua sisältä”, Williams sanoi. “Olen jo rakentanut hyvät suhteet koulunjohtajan, apulaisjohtajan, joidenkin koulun hallituksen jäsenten ja muutaman läänin komissaarin kanssa.”

Myös yksityinen rahoitus olisi tarpeen, “ja tuon pöytään 25 vuoden yksityisen sektorin kokemuksen”, sanoi Williams, joka työskenteli Expert Diellä kaksi vuosikymmentä ennen siirtymistään varastonhallintaan kolme vuotta sitten. Varastonvalvojan roolissaan “seuraan asioita, rahallisesti, mikä on tasapainoilua ja (budjetointi) on iso osa opetuslautakunnan toimintaa.”

Northwest Georgia College ja Career Academy on ollut malli kumppanuudesta koulun ja paikallisen yksityisen teollisuuden välillä, ja Williams näkee samanlaisen polun maatalouden koulutuskeskukselle, hän sanoi.

Vaikka maatalous ja maatalouskeskus “sai minut peliin”, Williams ei ole keskittynyt vain maatalouskysymyksiin, hän sanoi. “Olin kuvataiteen lapsi Northwestissä (Whitfield High School) – teatteri- ja rumpupääaine kaksi vuotta marssiyhtyeessä – ja (haluan käsitellä) myös kuvataiteen tarpeita.”

“Lapset valitsevat usein tulevaisuutensa koulun ulkopuolisten tapahtumien perusteella, ja mitä enemmän he osallistuvat, sitä enemmän heillä on kokemuksia”, sanoi Williams, Dalton Amateur Radio Clubin nykyinen varapresidentti ja entinen presidentti. “He tietävät, mitä he haluavat tehdä elämällään.”

Tiistaina 24. toukokuuta äänestetään esivaaleissa Whitfieldin piirikunnan vaalien tavanomaisissa paikoissa, ja äänestyspaikat ovat avoinna klo 7.00-19.00.

Whitfield Countyn vaalilautakunnan ja rekisterinpitäjän mukaan on myös ennakkoäänestys perjantaihin 20. toukokuuta arkisin klo 8-17 piirikunnan vaalitoimistossa sekä tänään klo 9-17.

Williams ja hänen vaimonsa ovat molemmat valmistuneet Northwest Whitfield High Schoolista, ja vanhin heidän neljästä lapsestaan, Bella, on juniori Northwestissä, joka näyttää lypsylehmiä, kun taas hänen muut lapsensa ovat Westside Middle Schoolissa, Westside Elementary Schoolissa ja kuukauden ikäisiä. .

Leave a Comment