Lyhyt korko Grand Canyon Education, Inc:iin (NASDAQ:LOPE) nousi 51,4 %


Grand Canyon Education, Inc. (NASDAQ:LOPE – Get Rating) näki lyhyen koron merkittävää kasvua huhtikuussa. 30. huhtikuuta oli lyhyttä korkoa yhteensä 1 050 000 osaketta, mikä on 51,4 % kasvua 15. huhtikuuta 693 400 osakkeesta. Tällä hetkellä 3,3 % osakkeen osakkeista on lyhyeksi myyty. Keskimääräiseen 397 700 osakkeen vaihtoon perustuen lyhyen koron suhde on tällä hetkellä 2,6 päivää.

Muissa uutisissa sisäpiiriläinen Kathy J. Claypatch myi 800 osaketta perjantaina 11. maaliskuuta päivätyllä kaupalla. Osakkeet myytiin keskihintaan 92,16 dollaria kokonaisarvoltaan 73 728,00 dollaria. Kauppa paljastettiin Securities & Exchange Commissionille tehdyssä oikeudellisessa asiakirjassa, joka on saatavilla SEC:n verkkosivuston kautta. Yritysten sisäpiiriläiset omistavat 1,30 % yhtiön osakkeista.

Suuret sijoittajat ovat viime aikoina ostaneet ja myyneet yrityksen osakkeita. Private Capital Group LLC nosti osuuttaan Grand Canyon Educationista 52,7 % ensimmäisellä neljänneksellä. Private Capital Group LLC omistaa nyt 287 yhtiön osaketta arvoltaan 28 000 dollaria, kun se on ostanut 99 lisäosaketta kauden aikana. Crewe Advisors LLC osti uuden osuuden Grand Canyon Educationin osakkeista ensimmäisellä neljänneksellä 29 000 dollarin arvosta. Northwestern Mutual Wealth Management Co. osti ensimmäisellä neljänneksellä uuden aseman Grand Canyon Educationin osakkeista 43 000 dollarin arvosta. Confluence Wealth Services Inc. osti uuden aseman Grand Canyon Educationissa neljännen vuosineljänneksen aikana 46 000 dollarin arvosta. Lopuksi Signaturefd LLC nosti asemaansa Grand Canyon Educationissa 56,7 % ensimmäisen vuosineljänneksen aikana. Signaturefd LLC omistaa nyt 481 osaketta yhtiön osakkeista 47 000 dollarin arvosta ostettuaan 174 lisäosaketta viimeisen vuosineljänneksen aikana. Osakkeista 91,04 % on hedge-rahastojen ja muiden institutionaalisten sijoittajien omistuksessa.

LOPEn osakkeet avautuivat perjantaina 87,31 dollariin. Osakkeen viidenkymmenen päivän liukuva keskihinta on 96,39 dollaria ja kahdensadan päivän liukuva keskihinta 87,23 dollaria. Grand Canyon Educationin 52 viikon alin hinta on 70,00 dollaria ja 52 viikon alin 102,04 dollaria. Yrityksen markkina-arvo on 2,82 miljardia dollaria, hinta-tulossuhde 14,60, PEG-suhde 1,00 ja beeta-arvo 0,50.

Grand Canyon Education (NASDAQ:LOPE – Get Rating) julkaisi tulostuloksensa viimeksi keskiviikkona 4. toukokuuta. Yhtiö raportoi 1,72 dollarin osakekohtaisen tuloksen vuosineljänneksellä, mikä ylitti analyytikoiden konsensusarviot 1,70 dollarista 0,02 dollarilla. Yhtiön liikevaihto oli 244,13 miljoonaa dollaria vuosineljänneksen aikana, kun konsensusarvio oli 241,78 miljoonaa dollaria. Grand Canyon Educationin oman pääoman tuotto oli 20,81 % ja nettomarginaali 26,59 %. Yhtiön neljännesvuosittainen liikevaihto kasvoi 3,1 prosenttia vuodentakaiseen verrattuna. Edellisen vuoden samalla neljänneksellä yhtiön osakekohtainen tulos oli 1,72 dollaria. Keskimäärin myyntipuolen analyytikot ennustavat, että Grand Canyon Education tulee julkaisemaan 5,82 EPS kuluvalla tilikaudella.

Useat analyytikot ovat äskettäin arvioineet osaketta. Zacks Investment Research nosti Grand Canyon Educationin osakkeet “myy” -luokituksesta “pidä” -luokitukseen raportissaan keskiviikkona 20. huhtikuuta. BMO Capital Markets alensi tavoitehintaansa Grand Canyon Educationin osakkeille 105,00 dollarista 92,00 dollariin perjantaina 18. helmikuuta julkaistussa raportissa. Robert W. Baird nosti tavoitehintaansa Grand Canyon Educationin osakkeille 95,00 dollarista 111,00 dollariin tutkimusraportissa torstaina 5. toukokuuta. Barrington Research nosti Grand Canyon Educationin hintatavoitteensa 100,00 dollarista 110,00 dollariin tutkimusmuistiossa torstaina 5. toukokuuta. Lopuksi StockNews.com alensi Grand Canyon Educationin osakkeita “osta” -luokituksesta “pidä” -luokitukseen keskiviikon tutkimusmuistiossa. Kolme analyytikkoa on arvioinut osakkeen pitoluokituksen ja yksi on antanut yhtiölle ostoluokituksen. MarketBeatin tietojen perusteella osakkeen konsensusluokitus on “Hold” ja keskimääräinen hintatavoite on 100,00 dollaria.

Grand Canyon Education Yrityksen tiedot (Hae luokitus)

Grand Canyon Education, Inc tarjoaa koulutuspalveluita korkeakouluille ja yliopistoille Yhdysvalloissa. Yhtiön teknologiapalveluihin kuuluvat oppimisen hallintajärjestelmä, sisäinen hallinto, infrastruktuuri ja tukipalvelut; akateemiset palvelut, mukaan lukien ohjelmat ja opetussuunnitelmat, tiedekunta ja niihin liittyvä koulutus ja kehitys, luokka-aikataulut sekä taidot ja simulaatiolaboratoriopaikat; ja neuvontapalvelut ja -tuki sisältävät pääsyn, taloudellisen tuen sekä kenttäkokemuksen ja muut neuvontapalvelut.

Katso myösVastaanota uutisia ja arvioita Grand Canyon Educationista päivittäin – Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle saadaksesi tiiviin päivittäisen yhteenvedon viimeisimmistä uutisista ja analyytikoiden arvioista Grand Canyon Educationista ja siihen liittyvistä yrityksistä MarketBeat.comin ILMAISEKSI päivittäisen sähköpostiuutiskirjeen avulla.

.

Leave a Comment