LSMSA-nauhan leikkaaminen on merkki Louisianan sitoutumisesta esimerkilliseen koulutukseen

LSMSA:n opiskelija Olutunmike Adeleye Natchitochesista esittelee Louisiana First Lady Donna Edwardsille vaaleanpunaisen kypärän. Adeleye puhui yleisölle ennen kuin hän esitteli kuvernöörin.

Nathan Wilson | Lykätä
Opiskelijat, alumnit ja arvohenkilöt eri puolilta Louisianaa tapasivat Natchitochesissa juhlistaakseen uusien asuinrakennusten valmistumista Louisiana School for Math Science and the Arts (LMSSA) kampuksella nauhanleikkausseremonialla perjantaina 6. toukokuuta.
Seremonia alkoi LSMSA:n toiminnanjohtajan tohtori Steve Hortonin ja hallituksen puheenjohtajan Sharon Gahaganin kanssa, jotka esittelivät monikäyttöisen asuinrakennuksen kolmivuotisen rakennusprosessin ja sen rakentamisen 35 vuoden rahoitusprosessin. LSMSA:n käyttämät Prudhomme-, Bossier- ja myöhemmin Caddo-asunnot oli alun perin lainattu koululle Northwestern State Universityn toimesta vain viideksi vuodeksi.

Horton kuvaili prosessia. ”Haastava matka rahoituksen hankinnassa uudelle asuintalollemme on ohi. Nyt juhlimme tämän matkan tuloksia tämän kauniin uuden rakennuksen kanssa.”
Gahagan keskittyi LSMSA:n tulevaisuuteen. ”Juhlitaan sitä, mikä tekee koulustamme paremman. Juhlitaan sitä, mikä tekee kokemuksistamme rakastavampia”, hän sanoi.
Olutunmike Adeleye, valmistuva vanhempi LSMSA:sta, valittiin esittelemään kuvernööri John Bel Edwards nauhan leikkaamiseen. Hän kuvaili myöhemmin Commonsin merkitystä koulussa opiskelukokemuksessaan. “Monet meistä eivät ole saaneet mahdollisuutta asua Caddossa tai Prudhommessa ja LLC:ssä, koska olimme verkossa viime vuonna”, hän sanoo. “Katsomalla, kuinka Caddossa oli ja miten täällä, on parempi yhteisön muodostaminen tässä rakennuksessa.”
Govt. John Bel Edwards aloitti huomautuksensa vinkkauksella vanhojen asuinhuoneiden kiertämisestä edellisen vierailun aikana. ”En ole varma, näyttelivätkö meille todellisia edustavia asuntolahuoneita. Ympäristö oli melko spartalaista. Minulle opetettiin aina, kun olin armeijassa, että se johtaa luonteen kehittymiseen, ja jos se on totta, täällä Louisiana Schoolissa kehitettiin paljon luonnetta”, hän sanoi. ”Tiedän, että kuvernööri (Dave) Treen oli sitoutunut tähän kouluun, kun hänellä ei ollut paljon rahaa Baton Rougessa. Samoin sitouduimme tähän rakennukseen, kun meillä ei ollut paljon rahaa.

Tämä artikkeli on julkaistu painetussa painoksessa 12.5.2022

Edwards käytti valtavaa Natchitoches Chamberin toimittamaa kultasaksia ja leikkasi nauhan, jota reunustivat monet koulun kokoontuneet kannattajat, mukaan lukien entinen osavaltion senaattori Donald Kelly.
Natchitochesista kotoisin oleva Kelly, jota arvostettiin suuresti roolistaan ​​koulun perustamisessa, oli nöyrä panokseensa. “Kuvernööri Treen on maailman hienoin mies. Hän vain tarttui siihen ja juoksi. Jimmy (Long) ja Bobby (Robert Aalst), me kaikki osallistuimme, mutta se oli Jimmyn ja Bobbyn idea. En väitä jostain, mitä en tehnyt, mutta autin heitä läpäisemään sen. Siellä minä olin, ja auttelin heitä rahoittamaan sen loppuajan, jonka olin siellä vuoteen 1996 asti.”
Seremonian jälkeisessä vastaanotossa Adeleye pohti LSMSA:n vaikutusta hänen koulutukseensa. “Olen todella onnekas, että pääsin tänne. Tiedän, että ilman sitä minulla ei olisi ollut kaikkia mahdollisuuksia, joita olen saanut ollessani täällä, joten olen todella kiitollinen.” Hän osallistuu ensi vuonna Tulane-yliopistoon opiskelemaan molekyylibiologiaa.
Nelikerroksiseen, 110 000 neliöjalan rakennukseen mahtuu 360 opiskelijaa, ja se korvaa Prudhomme- ja Caddo-hallit, jotka rakennettiin 1950- ja 1960-luvuilla ja kunnostettiin viimeksi 1980-luvulla. Koulun oppilaiden asumisen lisäksi rakennus tarjoaa opiskelijoille yhteisötiloja ruuanlaittoon, opiskeluun ja virkistystoimintaan.

Leave a Comment