GFDA “Boots To Business” -ohjaaja ansaitsee kansallisen palkinnon

GREAT FALLS – Jason Nitschke, joka toimii Great Falls Development Authorityn pienyrityskehityskeskuksen aluejohtajana, valitsi Yhdysvaltain pienyrityshallinnon (SBA) vuoden 2021 Boots To Business (B2B) kansalliseksi kouluttajaksi.

Vuoden B2B National Instructor of the Year -palkinnon jakaa SBA:n Office of Veterans Business Development (OVBD). OVBD valitsee yhden voittajan viraston sisältä sekä viidestä SBA Resource Partner -ohjelmasta valtakunnallisesti. Näihin ohjelmiin kuuluvat Veterans Business Outreach Center (VBOC), SCORE, SBDC, Women’s Business Centers (WBC) ja Institute for Veterans and Military Families (IVMF).

Nitschke edustaa SBDC-ohjelmia kaikkialla Yhdysvalloissa.

Nitschke sanoi: “On varmasti kunnia saada tunnustus paikallisella tai osavaltiotasolla. Varmasti kansallisella tasolla olla yksi kuudesta ihmisestä ympäri maailmaa. Vastaanota tällainen palkinto ja SBA on tunnustanut sen virastona. on todella mukavaa, mutta en tule joka päivä töihin, tunnustusta tavoittelen, tulen töihin joka päivä vaikuttaakseni yrittäjien ja heidän työntekijöidensä elämänlaatuun ja tehdäkseni Great Fallsin aluetaloudesta paremman paikan ihmisiä mukaan lukien tyttäreni.”

SBDC-ohjelma rahoittaa lähes 1 000 keskusta ja 5 000 yritysneuvojaa eri puolilla maata, jotka tarjoavat yritysteknistä apua ja koulutusmahdollisuuksia yrittäjille.

Boots To Business on yrittäjyyskasvatus- ja koulutusohjelma, joka tarjoaa osallistujille yleiskatsauksen yrityksen omistajuudesta. Se on avoin kaikkien alojen aktiivisen palvelun jäsenille, veteraaneille ja sotilasperheille.

Boot To Business -koulutus GFDA:ssa

Tachie Navarro, joka palveli Air National Guardissa, sanoi: “Se on ehdottomasti vaivan arvoinen. On hyvä saada puitteet ja suunta, jos sinulla on idea, ja se antaa sinulle resurssit, joita tarvitset idean kasvattamiseen.”

Kevin Beagle oli armeijassa 20 vuotta, ja hänellä on tällä hetkellä menestyvä yritys. Hän toimii myös koulutuspäällikkönä Big Sky Economic Developmentille. Hän totesi: “Ensisijainen painopisteni oli aina armeija ja armeija, mutta siirtymäkauden aikana Boots to Business -ohjelma avaa aina mielesi erilaisille yrityksille, jotka ovat olemassa, kuinka perustaa yrityksiä ja yhteyksiä, jotka Sinun on luotava, luotavat verkostot ja peruskoulutus, joka antaa minulle ja muille siirtyville palvelusjäsenille tavallaan hyvän pohjan ennen kuin aloitamme toisen uramme tai toisen osan siviilimaailmassa.”

Nitschke liittyi Great Falls Development Authorityn isännöimään SBDC:hen lokakuussa 2014 ja opetti ensimmäistä B2B:tään saman vuoden marraskuussa. Siitä lähtien hän on järjestänyt yli 30 B2B-koulutusta 450 osallistujan kanssa ja neuvonut henkilökohtaisesti lähes 200 potentiaalista veteraaniyrittäjää ja heidän puolisoaan. Hänen johdollaan Great Falls SBDC on nimetty Best Managed Centeriksi (2014) ja Top Performing Centeriksi (2016). Nitschke sai SBA:n veteraanipalvelupalkinnon vuonna 2017 ja America’s SBDC State Star Award -palkinnon Montanalle vuonna 2018.

Nitschken nimitti Tom White, lainanantajasuhteiden asiantuntija SBA:n Montanan piiritoimistosta Helenassa, ja Dustin Frost, Billingsin alueen VIII VBOC:n johtaja.

Frost toimii Region 8 Veterans Business Outreach Centerin johtajana ja puhui Jasonin saavutuksesta. Hän totesi: “Mielestäni se on hänen sitoutumisensa niille siirtyville palvelusjäsenille Great Fallsissa. Sanoisin hänen sitoutumisensa, hänen seuraamisensa kurssin jälkeen. Hän todella välittää näistä veteraaneista, jotka aikovat perustaa yrityksen, ja tuloksista Great Fallsissa, Montanassa, jotka ovat tapahtuneet sen yhteyden vuoksi Jasoniin, Malmstrom Air Force -tukikohdassa on vain monia entisiä lentomiehiä, jotka ovat aloittaneet liiketoiminnan Great Fallsissa, koska Jason kuului siihen luokkaan.”

SBDC:n aluejohtajana, joka palvelee Cut Bankista Lewistowniin, Jason tarjoaa henkilökohtaista neuvontaa ja koulutusta yrittäjille ja pienyritysten omistajille seitsemän läänin alueella.

Klikkaa tästä vierailla GFDA:n verkkosivustolla.


TRENDAUKSIA ARTIKKELIA


Leave a Comment