Georgian opetusministeriö palkitsee 1,5 miljoonaa dollaria lukihäiriöiden tukiohjelmien laajentamiseen ja parantamiseenGeorgian opetusministeriö myöntää 1 496 992 dollaria 14 RESA:lle ja korkea-asteen koulutusohjelman tarjoajalle auttaakseen opettajia saamaan lukihäiriömerkintöjä ja tukemaan lukihäiriöstä kärsiviä opiskelijoita, State Schoolin valvoja Richard Woods ilmoitti perjantaina.

Valtion opetuslautakunta hyväksyi toukokuun kokouksessaan superintendentti Richard Woodsin suosituksen Lukihäiriöiden hyväksymispalvelun tarjoajasopimusten myöntämisestä seitsemälle alueelliselle koulutuspalveluvirastolle (RESA) ja seitsemälle korkeakoululle. Palkinnon saajat voivat käyttää sopimusvaroja kattaakseen hyväksyttyihin lukihäiriöohjelmiin osallistuvien Georgian julkisten koulujen opettajien lukukausimaksut, maksut ja tenttikulut. Lisäksi he voivat käyttää varoja ohjelman parantamisen ja laajentamisen tukemiseen.

Jokainen palkittu RESA tai korkeakoulu ilmoittaa mahdollisuuksista opettajille soveltuvin osin.

“Opiskelijoiden tulevaisuuden mahdollisuudet lisääntyvät eksponentiaalisesti, kun he hallitsevat lukemisen, perustaidon, joka jokaisen Georgian lapsen tulisi oppia”, Superintendent Woods sanoi. “Nämä apurahat tukevat lukihäiriöiden ammatillisen kehittämisen aloitteita kaikkialla osavaltiossa tarjoamalla Georgian julkisten koulujen opettajille mahdollisuuksia saada koulutusta, joka parantaa lukumenestystä kaikille opiskelijoille, myös lukihäiriöistä kärsiville.”

Tänään julkistetut sopimuspalkinnot koskevat ennen tammikuuta 2022 hyväksyttyjä tukiohjelmia. Georgia Professional Standards Commissionin (GaPSC) tammikuussa 2022 hyväksymät uudet lukihäiriöohjelmat voivat olla kelpoisia tuleviin rahoitusmahdollisuuksiin.

GaDOE on sitoutunut auttamaan opettajia kehittämään taitojaan ja työskentelemään läheisessä yhteistyössä vanhempien ja koulutuskumppaneiden kanssa lukihäiriöisten oppilaiden tukemiseksi.

Lukihäiriöiden tukiohjelman tarjoajat

 • Keski-Savannah River Area RESA
 • Columbuksen osavaltion yliopisto
 • Georgia College ja State University
 • Georgian osavaltion yliopisto
 • Griffin RESA
 • Metro RESA
 • Keski-Georgia RESA
 • Pohjois-Georgia RESA
 • Luoteis-Georgia RESA
 • Lyhyempi yliopisto
 • Thomasin yliopisto
 • Georgian yliopisto
 • Länsi-Georgian yliopisto
 • Länsi-Georgia RESA


AllOnGeorgia
Leave a Comment