Ensimmäistä kertaa Jamaikan, Afrikan ja Yhdistyneen kuningaskunnan musiikkifestivaali Pag

15. toukokuuta 2022 – Team Unruly tuo yhteistyössä Pollenin kanssa ainutlaatuisen nelipäiväisen saarivaltauksen Kroatiaan ensimmäistä kertaa, yhdistäen jamaikalaisen, afrikkalaisen ja brittiläisen musiikin parhaat palat King of Dancehall Popcaanin johdolla. Esittelyssä Unrely Culture Splash Weekender!

Kansainvälinen tähti Popcaan, joka on allekirjoittanut OVO-sopimuksen, on tunnistettavissa hiteistä, kuten “Only Man She Want” ja “Family” sekä yhteistyöstä, kuten “Twist & Turn” Draken kanssa, PartyNextDoor ja Jamie XX:n “I Know There’s Gonna Be (Good”). Ajat)’.

Liity Popcaaniin ja Unruly-tiimiin täpötäyteiselle neljän päivän karibialaisen kulttuurin juhlalle, joka on ensimmäinen laatuaan Euroopassa. Odota Culture Splashissa valtavia otsikkoesityksiä Unrulyn oman Popcaanin kuratoimalla kokoonpanolla, joka yhdistää äänijärjestelmäkulttuurin eri puolilta maailmaa ja sen yhteisöä korostaen luovuutta, hyvinvointia ja musiikkia, ruokaa, tanssia ja tunnelmaa. paljon yllätyksiä myymälässä.

Kauniilla Pagin saarella Kroatiassa sijaitseva Zrće Beach on yksi maailman parhaista juhlarannoista, ja Adrianmeren rantaviivaa reunustavat klubit. Kroatia tunnetaan tuomasta suurimmat ja parhaat musiikkielämykset maahansa, eikä tämä ole erilainen. Tämä upea paikka sijaitsee upealla rannalla, josta on tullut yksi maailman parhaista juhlapaikoista, joten tämä on paikka olla tänä kesänä.

Untitled-unruly-splash-weekend.jpeg

Loistava reittisuunnitelma ja muita tapahtumia odottavat neljän päivän ajan, ja juhlia järjestetään koko päivän ja yön, mukaan lukien teemaallasjuhlat, brunssi, grillaukset ja venejuhlat. Tarvitseeko rentoutua? Saatavilla on kylpylä- ja meikkihoitoja, jotka saavat sinut virkistymään ja valmistautumaan juhliin auringonnousuun asti. Haluatko kohdistaa uudelleen? Liity tanssitunnillemme. Haluatko kokea enemmän Pagin saaren tarjonnasta? Lisää kerran elämässä -retki.

Olitpa budjettipäässä tai etsit luksusta, Culture Splash Weekenderissä on jokaiselle jotakin nautittavaa.

Tietoja Pollen Boilerplatesta

Pollen on johtava matkailuyritys, joka rakentaa, kuratoi ja tarjoaa parhaita kokemuksia jäsenilleen kaikkialla maailmassa. Jäsenet nauttivat näistä kokemuksista yhdessä rakastamiensa ihmisten kanssa luoden vahvempia suhteita ja unohtumattomia muistoja. Pollenin kanssa matkustavat asiakkaat uppoutuvat monipäiväisiin reitteihin, joissa yhdistyvät elävä viihde, juhlat ja rentoutumisaika yli 50 suositussa kohteessa. Jäsenet voivat löytää ja varata nämä kokemukset yksinomaan osoitteessa https://pollen.co/uk ja Pollen-sovelluksessa. Pollen on jo julkaissut räätälöityjä matkakokemuksia megatähtien, kuten Justin Bieberin, J Balvinin, 50 Centin ja Duran Duranin, kanssa.

Jos haluat lisätietoja, muista tutustua elämäntapa-osiossa.

Leave a Comment