Edustajainhuone antaa henkilökunnalle ilmaisia ​​Peloton-jäsenyyksiä, mikä maksaa veronmaksajille

Edustajainhuone aikoo ilmoittaa antavansa työntekijöilleen Washington DC:ssä ja piiritoimistoissa ilmaisia ​​Peloton-jäsenyyksiä veronmaksajien dollareilla joka kuukausi pilviin kiihtyvän inflaation keskellä.

FOX Businessin Chief Administrative Officer (CAO) -toimistosta saaman sähköpostiluonnoksen mukaan “ensimmäinen työntekijäetu”, joka on myös kaikkien Capitol-poliisin käytettävissä, tarjoaa henkilöstölle sekä Peloton All-Accessin että Peloton App -jäsenyys ilman kuukausimaksua.

Yhdysvaltain Capitol Washingtonissa 3. lokakuuta 2021 (Samuel Corum / Bloomberg / Getty Images)

PELOTON SALES LUMMET, OSAKKEET SKID

Toukokuun 18. päivästä alkaen hallitussopimus kuntojätti Pelotonin kanssa House Center for Well-Beingin ponnisteluilla tarjotaan arviolta 10 000 edustajainhuoneessa työskentelevälle henkilölle ja noin 2 300 Capitolin poliisille.

Asiaan perehtynyt lähde kertoi FOX Businessille, että sopimuksen hinta on 10 000 dollarin ennakkomaksu Pelotonille sekä 10 dollarin ylimääräinen kuukausimaksu jokaiselta työntekijältä tai virkailijalta, joka käyttää etua. Jos 12 000 työntekijää käyttäisi etua, se maksaisi veronmaksajille 120 000 dollaria kuukaudessa.

Muille amerikkalaisille Peloton All-Access -jäsenyys maksaa 39 dollaria kuukaudessa ja Peloton App -jäsenyys 12,99 dollaria kuukaudessa.

Platoon juoksumatto talon etu

Peloton Treadin juoksumatto CES 2018 -tapahtuman aikana Las Vegasin kongressikeskuksessa 11. tammikuuta 2018. (Ethan Miller / Getty Images)

CAO:n toimistosta lähetetty sähköposti kertoi työntekijöille ja virkamiehille, että he “pääsivät tuhansiin live- ja tilauskursseihin useilla eri aloilla, jotka ovat käytettävissä suoratoistoon useilla laitteilla ja jotka eivät edellytä Peloton-laitteiden ostamista.”

FOX Businessille antamassaan lausunnossa Peloton sanoi, että se “voi vahvistaa, että Yhdysvaltain edustajainhuone laajentaa Peloton Corporate Wellnessin koko talon henkilökunnalle ja Capitol-poliisille”.

SAATA FOX-LIIKETOIMINTA KÄYTÖSSÄ KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

FOX Businessille antamassaan lausunnossa Peloton sanoi, että se “voi vahvistaa, että Yhdysvaltain edustajainhuone laajentaa Peloton Corporate Wellnessin koko talon henkilökunnalle ja Capitol-poliisille”. (Shannon Stapleton/Reuters Photos)

Pelotonilla on yhteensä 7 miljoonaa jäsentä, ja se on tehnyt itselleen mainetta kuntoilutekniikan alalla kiinteillä kuntopyörillä, juoksumatolla ja online-kuntotunneilla. Yhtiö alensi laitehintojaan huomattavasti vuonna 2021. Peloton ilmoitti kuitenkin tammikuussa, että se veloittaa nyt 250 dollaria ja 350 dollaria alkuperäisen pyöränsä ja juoksumattonsa asentamisesta ja toimituksesta.

FOX Business ei saanut välitöntä vastausta CAO:n toimistolta.

FOX Businessin Cortney Moore osallistui tähän raporttiin.

Leave a Comment